• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Kočárek X - Lander. Poraďte mi s korbičkou!

21. června 2016 
mia: moje kamarádka má taky 2009 a ta slunešní clona zabudouvaná v boudičce je fakt super, rozepne tím sklopí boudičku a je po sluníčku.. fakt vymakaný.. to se musí uznat..
15. dub 2010 v 19:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
jaru - ja som nosila slnecnik na tej nohe, co viedla k zadnemu kolesu...
15. dub 2010 ve 20:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
lumixii, preto ma teší, že mám 2009 - i keď u starších ide zasa vypárať popruh pre lepšie sedenie-čo u môjho kočíka nieje možné. Ale koniec-koncov, som s ním spokojná, je fakt super. :grinning:
15. dub 2010 ve 22:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
lumixii

já mám právě také kol.2009 tak nevím jak to bude s tím páráním.A ten pásek kdyžtak seženu na MMB? Stačí jen nějak provlíknout nebo se to musí našít,nevíš?

mia
my jsme kolečka promazali technickou vazelínou a jedou super :wink:

sluneční clona u 2009 je super,ale "pomůže jen,pokud je dítě více zvednuté jakoby do sedu.Malá v kočárku leží a pokud jí více nezvednu pod hlavou tak na ni to sluníčko beztak svítí.Nicméně super to je a určo to využijeme.Já jsem si teda koupila i ten slunečník,narazila jsem na něk v sekáči a za super cenu,ale co mě udivuje je to,že je strašně malej,jen takový malý čtverec,je to on? Je na něm napsáno X Lander x sun,ale připadá mi jak na kočárek pro panenky :sweat_smile:
15. dub 2010 ve 22:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
macejka, na 2009 nič nevypáraš, lebo sú inak riešené ako staršie modely. Ten pásek som si objednala od jednej babenky z ČR, iba sa navlieka na konštrukciu za chrbtovou opierkou.
Mne sa práve zdá, že tá slnečná clona je dobrá, lebo sa mi vidí, že tie dáždniky skoro všetkým mamičkám (aj na iných kočíkoch) tak akosi zavadzajú...
15. dub 2010 ve 23:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
macejka: jj mělo by se to navlíkat na tu konstrukci, ale přesně nevím jak, ale ono tam asi moc možností jak to udělat nebude. :wink:
16. dub 2010 v 06:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
macejka na 2009 sa nedá nič vypárať, ale vzadu kde je ten pásik na posúvanie polôh, sú také dva šróby, ktoré musíš odskrutkovať, vybrať z nich ten pásik. Nezabudni tam ale tie šróbiky vrátiť. No a potom to už ide skoro do samého sedu. Určite viac, ako predtým. Práve som to skúsila a funguje to. Je to otázka pár minút. Dúfam, že tým mojim slovenským výrazom budeš rozumieť :grinning:
Potom keď to budeš uťahovať do sedu, tak to, s čím uťahuješ ale nebudeš mať presne v strede, budeš to musieť utiahnuť viac do boku, aby sa ti to zdvihlo, ale to vôbec nevadí. Skús a daj vedieť :slight_smile:
Neviem to lepšie vysvetliť :angry:
16. dub 2010 v 09:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte,
chcela by som sa opytat, ci nemate niektora doma alebo nejaku skusenost s tym XQ?
uz mesiac hladam nejaky sportiak co by nam vyhovoval a uz som dost zufala z toho hladania a narazila som na tento, len som este nikde nenasla priame recenzie nan :/
myslite ze je lozna plocha Xq rovnaka ako XA a ma tiez tu striesku rozzipsovatelnu ako ste tu pisali ze maju vase?

a este maminky kt. mate XA ako je to s jeho skladnostou? mam doma kocik s velkymi kolesami a nezmesti sa mi do kufra(preto hladam aj novy) a na tom XA vyzeraju byt tie kolesa rovnake ako mam doma. da sa poskladat aj s tou sportovou castou?
dakujem :slight_smile:
16. dub 2010 v 11:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
jamerlenka - ja mám XA-2009 - my máme octaviu combi - do kufra sa vlezie úúúúúúúúúúplne v pohode, ešte je tam kopec miesta, poskladá sa so športovou časťou, takže nič neodopínaš, to je super. A keby sa ti nechcel zmestiť, koliečka dáš veľmi ľahko dole a rovnako ľahko ich aj nacvakneš.
16. dub 2010 v 11:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
mia dakujem, no ja mam maly peugeot tak preto som sa pytala a nikde som nenasla ani video ani obrazok ako vyzera ked sa posklada
a si s nim spokojna? predpokladam ze mas zatial len hlboku vanicku?
16. dub 2010 ve 12:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
jamerlenka - som s ním spokojná, veď som ho chcela. Ešte sme v hlbokej vaničke, ale už sme boli raz aj vonku v šporťáku - keď sa tak super oteplilo - mm sa nemohol dočkať. Malý bol v ňom taký stratený, ale strašne zlatý :grinning: . Nemáš možnosť si to v nejakom obchode omrknúť, ako vyzerá zložený šporťák?
16. dub 2010 v 16:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
bola som v dvoch obchodoch a tam ich zrovna nemali a dnes som volala do jedneho,ze ho dostanu az o tyzden tak sa pojdem pozriet ale pojdem sa este potulat cez vikend po obchodoch, snad ho niekde najdem vystaveny. a vyzera to tak ze nakoniec pojdeme do XA, lebo som ich ukazovala priatelovi a viac sa mu pozdava jak ten XQ...i ked chceli sme nieco mensie ale tak ked sa paci :grinning: este musim ale porovnat tie sedacie castie XQ a XA a to bude najrozhodujucejsie
16. dub 2010 v 19:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak teraz som ostala prekvapena, baby vy mate otocnu sedacku na XA, teraz som nasla v jednom eshope kde sa uvadza otocna sedacka
http://www.bambini.sk/sk/product/2584/x-lander-xa-2010-otocny-sed.aspx
16. dub 2010 ve 20:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
jamerlenka - tiez som chcela ten XA s otocnym sedom, ale pisal mi pred tyzdnom dovozca, ze budu k dispozicii az v druhej polovici roka - to budu uplne ine, nove kociky :wink:
16. dub 2010 ve 20:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
no dosa to si ma teraz dostala :slight_smile: normalne zacinam premyslat ze kupime nieco male narychlo a pockame kym bude nieco nove :grinning: ked uz maju byt nove kociky
16. dub 2010 ve 22:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj pietra, prosim ta vies mi poradit, mam tiez x -lander a na rukoväti mi praskol potah (pena), chcely by som to vymenit ale zatial som nenasla nicohladom toho, dik.
16. dub 2010 ve 22:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
jamerlenka, kocik mal byt uz v predaji, tiez som nan cakala a nakoniec mi napisali, zebude neskor, tak som tiez teraz poriesila iny kocik a ktovie, mozno na zimu by som sa nechala zlakat xlanderom. ale to uz bude mat maly vyse roka a mozno nam uz otocny sed ani nebude treba...

timea - stranu dozadu som pisala, kde sa daju kupit nahradne diely :wink:
17. dub 2010 v 15:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
dosa a aky si si zatial vybrala? ja som urobila chybu, ze som malu vozila zatial prevazne vzdy k sebe otocenu, i ked je zvedava a stale vykuka von, ale ked je odomna ked sa jej chce hajat tak vyvadza jak diva :frowning2: preto by som chcela otocny i ked zachvilu budeme mat rok...a hlavne chcem aj nieco co vyuzijem v zime na snehu, nech nemusim kupovat zase novy :unamused:
chcela som sa ta este opytat, myslis, ze by sa dal kocik objednat aj priamo od distributora, ty si tusim pisala, ze je to teraz ta group fashion?
18. dub 2010 v 10:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
jamerlenka - ja som mala x lander aj pri prvej dcere, dost som tu toho popisala asi dva roky dozadu, bola som s nim spokojna, ale nam hodne chybal ten otocny sed, pretoze dcera skoro sedela, stryri mesacna uz nehcela lezat vo vanicke a ked som ju dala do sportaku, tak zase jacala a vykruacala sa, aby na mna videla... tak sme pre druhe preto chceli taky kocik aby som nan videla, hlavne kym ho pouzivame vonku aj na spanie, aby som ho mala pod kontrolou :grinning: neskor, ked budeme chodit vonku viac pesi ako v kociku to nebude pre mna podstatne. ked mam pravdu povedat, maly ma osem mesiacov a uz ma treti kocik, ale ja mam rada zmenu a chcela by som aj poskusat este nejake kocicky, ved uz asi nebudem mat prilezitost :wink: teraz mame quinny buzz, ale pocitam s nim ze tak na leto a potom na zimu by som vyskusala aj ten otocny x lander, ak teda uz bude na trhu a bude dobre vyzerat.
ci sa da objednat priamo od distributora to neviem - kupovala som cez demu nahradne diely - akurat ten nanoznik co sme stratili a tie peny na rucku a cvok co mi odletel zo sedacej casti, vzdy mi ochotne poslali, ale ci by predali komplet kocik neviem. dema mala vo svojom areali aj predajnu a tam aj predavali kociky, ale tento novy dovozca netusim, ci nieco take prevadzkuje... skus im napisat, poslem ti do IP mailovu adresu na nich...
18. dub 2010 v 11:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
mia1111: tak si mala pravdu - strieška síce rozzipsovať ide ale žiadna clona mi na mojej 2008 z toho nejde vytvoriť :(
18. dub 2010 ve 14:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte maminy, poradite mi? uvazujem nad kocikom x-lander...je vanicka dost priestranna, tak ze sa tam vojde babo s fusakom pohodlne? Ake je odpruzenie kolies-hojdanie kocika? dakujem
18. dub 2010 ve 14:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
Odpruženie koleisok na x.landeri nieje
18. dub 2010 v 15:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte, hladam na rukovät nahradny potah, ten moj praskol a dost mi to vadi, pocula som ze vraj je aj kozeny na zips, neviete mi poradit kde to zohnat, dakujem vopred.
19. dub 2010 v 10:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj maminky, mám na vás dotaz. Chtěla bych si koupit kočárek X lander Xa kolekce 2010. Jedna známá mi nabízela autosedačku Maxi Cosi rok 2008. Nevíte zda bude pasovat na novou kolekci? Nemůžu nikde najít odpověď. a nebo pasuje od Maxi Cosi pouze jeden druh ( našla jsem více autosedaček - druhů ). Moc díky za odpověď
19. dub 2010 ve 13:25  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte maminky, mam na vas prosbu :slight_smile: poradite mi ako ste spokojne s so sportovym kocikom X.lander? Drobcek bude mat 7 mesiacov, uvazujem nad kupou sportaku, zatial mame pozicany Jane Slalom, ale starsi typ. Doteraz sme mali 3-kombinaciu Bambimo sprinter, je na reklamacii, dost zla volba :frowning2:(..takze sa uz nechcem popalit :slight_smile:). Dakujem vsetkym za rady :slight_smile:))
20. dub 2010 v 09:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
katinka: Já osobně, za sebe můžu říci, X lander XA, sporták, nejlepší kočárek co jsem ze všech měla. Už bych za nic neměnila, a že jsem jich měla mraky :grinning: :grinning:
20. dub 2010 ve 12:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
katinka, záleží na tom co od toho sporťáku očekáváš, mně naopak sporťák u X - landera XA vůbec nevyhovoval a prodala jsem ho. Ale nemyslím si, že by se ti na něm hned něco rozbilo, vydrží opravdu hodně:slight_smile:
20. dub 2010 ve 13:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
Mne sa paci XT, to je trojkolka, je to to iste ako XA, s trojkolkou sa mi velmi dobre chodi :slight_smile: ale hlavne mi zalezi na pohodli a bezpeci drobceka :slight_smile:.
20. dub 2010 v 15:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
katinka kočík bambino sa vôbec nedá zrovnať s X-landerom, X.lander je kočík dobrý, ale troška cenovo drahší ako x-lander, takže keď ti nevadí, ze dáš troška viac penazí za X.lander taby som ho aj ja volila, tohtoročná kolekcia je ešte o niečo lepšia ako minuloročná,hlavne čo sa týka polohovania chrbáta špoťaku
20. dub 2010 v 15:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek