Korbička na polské kočárky, dá se dokoupit?

katkaajirka
22. črc 2017

Ahoj maminky, nevíte, jestli se dá nějak dokoupit hluboká korbička na polské kočárky, které se jinak prodávají jen v trojkombinacích? Třeba Tako, Dorjan, Camarelo a pod.
Jde mi o to, že máme doma Camarelo, ale hl. korba častým převážením v kufru už nefunguje, jak má. V záruce nějakou dobu už není a líbilo by se mi mít ji novou, spíš než opravovat tu starou 🙂

kubinkov
23. črc 2017

@katkaajirka nevím, kolik hodláte investovat, ale polské kočáry se na bazarech prodávají jako celé kombinace dost levně a hluboké korby bývají zachovalé. Nevím, že by někde prodávali korbu samostatně. Za zkoušku by stál i dotaz prodejci. A vyplatí se taková investice?

katkaajirka
autor
23. črc 2017

@kubinkov Už jsem pár prodejců obeslala, prý to zatím nikomu neobjednávali a nejspíš to tedy nejde (mají možnost objednat jen náhr.díly typu kolečka, brzda apod. Psala jsem i přímo do Polska, tak uvidím, co mi odepíšou, a případně za kolik (počítám, že se to opravdu asi nevyplatí). Je to škoda, protože zbytek máme v perfektním stavu, podvozek nejeví známky používání, jen ta korba to nějak nepřežila 😀 no bazar to jistí, to je jasné.

mikula77
24. črc 2017

A pasuje vám jen ta korba Camarelo nebo je to nějak univerzální a jdou tam všechny?(polské)

katkaajirka
autor
24. črc 2017

Nezkoušela jsem, ale podle mě to má systém upevnění stejný (i adaptéry na autosedačky jsou stejné). Distributor pro ČR mi odepsal, že to údajně jde a korbička by vyšla asi na 3000,- ale to už je skoro bazarová trojkombinace, tak to ještě zvážím, jestli se to na ten půlrok ježdění vyplatí.

mikula77
24. črc 2017

Já to právě hledala a jde to,ty ceny tak jsou,jen nevím zda to teda pasuje vše na vše,máme Dorjan,tak sem hledala ten.Ony teda konkrétně Dorjany zase nejsou úplně nejlevnější,tak 3000kč se mi nezdá až tak moc,ale ceny bazaru neznám.

katkaajirka
autor
24. črc 2017

náš camarelo prodávají na bazaru za 4 - 5 tis. po jednom dítěti. Ale mám k němu více výhrad. Jimak kdybych s tímto kočárkem byla stoprocentně spokojená, tak bych do nové korby klidně šla. Navíc budu hodně nosit v šátku, tak bych ji ani pořádně nevyužila, tak hledám něco levnějšího.