icon

Kočárky

zatimnic
Dnes v 10:03

Ahojte. Nejsem moc na hodinové sledování věcí pro děti. Moje úvaha teď je (budu mít první dítě) - koupit korbu z druhé ruky, dítě je v tom chvíli a dají se sehnat zachovale. Potom koupit nový značku sporťák, až budu vědět, co chci a dá se pak třeba i dobře prodat. Zkusíme i nosit takže korba by se asi mixovala. Jsme tak nějak kombinace všeho - město, do auta na výlety, ale i do přírody, bez výtahu ale jen do nadzemniho a kočár v garáži. Je to správná úvaha, nebo jsem mimo? 😁 Díky všem více angazovanym mámám.

klokanka31
Dnes v 10:07

@zatimnic Já bych koupila dvojkombinaci, pak to můžeš prodat.

zatimnic
autor
Dnes v 10:18
@klokanka31

@zatimnic Já bych koupila dvojkombinaci, pak to můžeš prodat.

@klokanka31 jasne to jsem zvažovala, ale nevím jestli jsem schopna v showroom poznat, zda mi bude vyhovovat, proto ten první zkušební. Ale nechám si poradit, díky.

1pomnenka
Dnes v 10:48

Ano, není to špatný nápad. Já koupila kombinaci, sporťák nikdy nepoužila. Když přišel čas na sporťák, kombinaci jsem prodala.

klokanka31
Dnes v 11:07
@zatimnic

@klokanka31 jasne to jsem zvažovala, ale nevím jestli jsem schopna v showroom poznat, zda mi bude vyhovovat, proto ten první zkušební. Ale nechám si poradit, díky.

@zatimnic Jinak nevím jestli máš ráda barvičky, kdyby jo tak skvělé kočárky jsou tyhle https://www.mujandilek.cz/kocarky/kombinovane/k.... Na dceru jsem od nich měla a naprostá spokojenost, teď čekáme druhé, a přemýšlím že bych si koupila nový, zas s jiným designem 😊

drep
Dnes ve 12:16

Já jsem koupila dvojkombinaci z druhé ruky (za 12500 fancy kočár, co stál nový 40000, použitý tak dvakrát). Vozila jsem ve finále maličko, nosítko nám vyhovovalo mnohem víc. Teď čekám druhé a dojedu ten původní a budu se modlit, aby ji nošení bavilo stejně jako první madam… ale jsem minimalista, miluju udržitelnost a fakt si nepotrpím na statusový věci.

klokanka31
Dnes ve 13:10
@drep

Já jsem koupila dvojkombinaci z druhé ruky (za 12500 fancy kočár, co stál nový 40000, použitý tak dvakrát). Vozila jsem ve finále maličko, nosítko nám vyhovovalo mnohem víc. Teď čekám druhé a dojedu ten původní a budu se modlit, aby ji nošení bavilo stejně jako první madam… ale jsem minimalista, miluju udržitelnost a fakt si nepotrpím na statusový věci.

@drep Jé ty čekáš taky? Moc gratuluju 🍀