Kočárky
Ahojte. Nejsem moc na hodinové sledování věcí pro děti. Moje úvaha teď je (budu mít první dítě) - koupit korbu z druhé ruky, dítě je v tom chvíli a dají se sehnat zachovale. Potom koupit nový značku sporťák, až budu vědět, co chci a dá se pak třeba i dobře prodat. Zkusíme i nosit takže korba by se asi mixovala. Jsme tak nějak kombinace všeho - město, do auta na výlety, ale i do přírody, bez výtahu ale jen do nadzemniho a kočár v garáži. Je to správná úvaha, nebo jsem mimo? 😁 Díky všem více angazovanym mámám.
@zatimnic Já bych koupila dvojkombinaci, pak to můžeš prodat.
@klokanka31 jasne to jsem zvažovala, ale nevím jestli jsem schopna v showroom poznat, zda mi bude vyhovovat, proto ten první zkušební. Ale nechám si poradit, díky.
Ano, není to špatný nápad. Já koupila kombinaci, sporťák nikdy nepoužila. Když přišel čas na sporťák, kombinaci jsem prodala.
@klokanka31 jasne to jsem zvažovala, ale nevím jestli jsem schopna v showroom poznat, zda mi bude vyhovovat, proto ten první zkušební. Ale nechám si poradit, díky.
@zatimnic Jinak nevím jestli máš ráda barvičky, kdyby jo tak skvělé kočárky jsou tyhle https://www.mujandilek.cz/kocarky/kombinovane/k.... Na dceru jsem od nich měla a naprostá spokojenost, teď čekáme druhé, a přemýšlím že bych si koupila nový, zas s jiným designem 😊
Já jsem koupila dvojkombinaci z druhé ruky (za 12500 fancy kočár, co stál nový 40000, použitý tak dvakrát). Vozila jsem ve finále maličko, nosítko nám vyhovovalo mnohem víc. Teď čekám druhé a dojedu ten původní a budu se modlit, aby ji nošení bavilo stejně jako první madam… ale jsem minimalista, miluju udržitelnost a fakt si nepotrpím na statusový věci.
Já jsem koupila dvojkombinaci z druhé ruky (za 12500 fancy kočár, co stál nový 40000, použitý tak dvakrát). Vozila jsem ve finále maličko, nosítko nám vyhovovalo mnohem víc. Teď čekám druhé a dojedu ten původní a budu se modlit, aby ji nošení bavilo stejně jako první madam… ale jsem minimalista, miluju udržitelnost a fakt si nepotrpím na statusový věci.
@drep Jé ty čekáš taky? Moc gratuluju 🍀

@zatimnic Já bych koupila dvojkombinaci, pak to můžeš prodat.