icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

jork.r
7. únor 2008

Ahojky Vendul mě teď v posledním měsíci taky zajímají kočárky.Mimčo zatím nečekáme,ale snažíme se.Dost jsem nad tím přemýšlela a nevím jestli tří nebo čtyř.ale jeden už jsem vybrala cenově přijatelnej a i se nám docela líbí. Je to Patron Bohemia F4 nebo F3. Třeba na něj mrkni a pak napiš svůj názor. 🙂 🙂 🙂

vendulka
autor
7. únor 2008

jork.r...tak to jsme na tom stejně...kočárek se mi líbí....já mám o káčarku svoji pevnou představu, tak doufám, že se mi to splní.....

vendulka
autor
7. únor 2008

Líbí se mi moderní kočárky, nemusí to být klasická trojkolka, třeba i čtyčkolka a nebo šestikolka, ale ty přední kolečka musí mít hodně blízko sebe, prostě,aby vypadal skoro jako trojkolka.... 😀

dvojmama
7. únor 2008

kpetro, a nekoukala jsi na MMB nebo MMA tam budou maminky určitě prodávat tu starou kolekci 😉 a ta nová mi přijde jiná akorát v tom, že má menší kolečka a jinou tu opěrku hlavy, ale já to moc nezkoumala

kpetra
7. únor 2008

dvojmama-Dívala jsem se, ale pořád se prodávají kolem 3000,-- a to už stojí i nový.Občas se objeví i za 2 500,--,ale ten je zase hned pryč 😢 .Ještě uvidím a pohlídám si to. 🙂

patru.veronika
7. únor 2008

Holky omlouvám se, že sem sem tak vpadla. jork.r kočárek patron bohemia f4 má švagrová a je s ním hodně spokojená. Dá se i snadno a rychle složit a mě se s nim teda moc dobře jezdí. 😉

mysojc
7. únor 2008

kpetra: No... mě se líbí docela ta Cortina a Quinny (ale ten nemá madlo na sporťáku) a jinak chci asi korbičku....ale fakt nevím. Co to je velký? Jako kolik cca cm?

vlastovka
7. únor 2008

mysojc, náš kočárek má vnitřní délku korbičky 77cm, venkovní 90cm a delší jsem ještě neviděla. Tak abys měla představu, co je velký 😉 . Elenka je červencová, teď máme únor a v pohodě se vejde i s fusakem a to je dlouhá 😉 .

dvojmama
7. únor 2008

mysojc, Quinny myslíš Speedi? na ten jde dát myslím madlo od chicca, to jak se používá na ct 0.4 😉 byl můj největší favorit ještě s abc design 3tec 😉
vlastovka, koukala jsem do albíčka a váš kočárek je godně neobvyklý, ale pěkný 🙂

vlastovka
7. únor 2008

dvojmama a je naprosto super 🙂 jedinou chybou je cena, ale i ta se vyplatí 😉

rajka
7. únor 2008

Ahojky holky! Zdravím všechny!
Mysojc, jork - hlavně si holky přeměřte výtah a kufr auta 😉 ať nedopadnete jako já...už jsem měla vybráno a pak jsem zjistila, že se nevlezeme 😖 a taky mrkněte na váhu kočárku 😉
teď mám vybraný český Patron Fénix F4 nebo německý Traxx Cruiser, ovšem ten má plastová kola. Takže uvidíme...

vendulka
autor
7. únor 2008

Ahojky holky,koukám, že to tu perfektě stíháte a zvládáte,já jsem dneska opět nemožná, nestihla jsem sem za vámi jít.Po práci jsem vyrazili s manžou do města a potom doma udělat večeři,kouknout na uprávy a na seriál, no a pak do spršky a teď čekám na seriál útěk z vězení.Zítra se tu určo ukážu, manža jde na fotbal, tak bude pole vyklizeno-..... 😀 😀

Zatím dobrou noc a zítra se na vás těším... 😉

rajka
7. únor 2008

Dobrou noc! 😉

dvojmama
7. únor 2008

vlatovko, kolik stál? a jde na něj autosedačka?
Dobrou noc 😵

vlastovka
8. únor 2008

dvojmama, stál kolem 20 tisíc (hluboká a sportovní verze), dá se k tomu dokoupit autosedačka maxi cosi. Krásně se tam dá přidělávat, tak ji díky tomu hodně využíváme 🙂 . Ale ty budeš mít asi dvojkočárek, ne?

dvojmama
8. únor 2008

vlastovko, ano my budeme mít dvojkočár 😉

kpetra
8. únor 2008

Ahoj
Mysojc - ještě k té korbičce. My máme psanou velikost korbičky 78 cm.Náš Matýsek má 5 měsíců a vejde se v pohodě.Počítám,že tak měsíc tam ještě bude, pak vytáhneme sporťák.Do alba jsem vložila fotky, tak se můžeš podívat.

pipi1211
8. únor 2008

ahojte babulky viete mi poradit ohladom tohto kocika? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=2563153

kpetra
8. únor 2008

pipi1211 - je moc hezký, ale ta cena je divná.Já jsem ho našla za 3490,-- , to je dost rozdíl. http://florianek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=3...

kpetra
8. únor 2008

pipi1211 - a taty je nejlevnější : http://www.moje-miminko.cz/trikolky-kombinovane...

pipi1211
8. únor 2008

kpetra ale to je ta cena taka lebo u vas to je lacnejsie.... v tom mojom odkaze bola slovenska cena... ja by som len potrebovala vediet ci je s nim daka maminka spokojna a ci sa da polohovat,ked mi tam napriklad mala zaspi a tak,,

vendulka
autor
8. únor 2008

Ahojte holky, tak se po dlouhé době zase hlásím... 😀 manža jde večer na fotbal, tak tu budu moct řádit o sto šest... 😀 teď se koukáme na tenis,jsme oba do toho blázni,milujeme tenis.... 😉

vendulka
autor
8. únor 2008

A je nějaký nový objev v kočárcích???Ten moon buggy, padadá celkem dobře... 😉

vendulka
autor
8. únor 2008

pipi1211:ty hledáš jen sporťáček?

kpetra
8. únor 2008

Jé pipi, já jsem si nevšimla, že je to v Sk. 😀 Mě se ten kočár líbí.Můžeš se na něj zeptat i tady : http://www.promiminko.info/clanky/Kocarky/Jak-v... , třeba ho někdo má.

vendulka
autor
8. únor 2008

dneska jsem byla nakupovat v bille a byla tam maminka se super kočárkem,ale jaksi jsem zapoměla jak se jmenoval byla to trojkolka hodně podobná quinny a nebo cortině...mooooc pěkná, černá...mimi jsme neviděla jak bylo zahrabané.... 😀

vendulka
autor
8. únor 2008

jste tady někdo?Dvojmama?Ty jsi vždycky překvápko...nějak s etu vždy objevíš.....? 😀

vendulka
autor
8. únor 2008

Halo, maminy, kde jste? 😀

rajka
8. únor 2008

Ahojky! Jsem tady, ale jedním okem koukám na Asterixe 🙂

vendulka
autor
8. únor 2008

jééé ahojky rajka...jé tam je asterix?Sakriš to jsem nějak zapoměla....já poslouchám hudbu a tyk se bavím... 😉

Strana