icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

majka07
19. únor 2008

se loučím, půjdu na ordinačku 😉 musím furt zkoumat ten kočárek 😀

ohledně platona neporadím 😔

vendulka
autor
19. únor 2008

Maji, měj se taky se chystám do spršky a asi potom taky k televizi

vendulka
autor
19. únor 2008

takže přeji hezký zbytek večera a zítra páčko 🙂

malovani
19. únor 2008

holky díky, tak už jsem ho našla na netu 🙂 ... ale, že mi to trvalo 😅 ... http://www.dudlik.cz/Produkt.aspx?ProdID=1615... , nicméně případnou osobní zkušenost uvítám...

rajka
19. únor 2008

taky se loučím, jdu žehlit 😉 u růžovky 😉

vendulka
autor
19. únor 2008

rajka, to nějak moc často žehlíš, ne?? 😀 😀 TAk si to užij já jsem už po koupeli a buchta je fakt dobrá... 😉

kpetra
20. únor 2008

Ahoj
malovani - kočárek se vyráběl Německu.Dovážela ho firma Handy Praha, ale dívala jsem se na jejich stránky a už ho tam nemají.Platon 3 se už asi nevyrábí, nikde už není v nabídce.Jen v bazarech.Ale být tebou, dala bych si na něj pozor.Objevil se na seznamu závadných kočárků (ftaláty), možná proto se už neprodává.

malovani
20. únor 2008

ahoj kpetra, moc díky za upozornění 😕 🙂 , to mě překvapilo... včera jsem ho našla na netu, že ho prodávají na www.dudlik.cz... líbil se mi, no ale už ho asi nechci...

malovani
20. únor 2008

kpetra: ještě prosím tě dotaz, kde jsi našla seznam závadných kočárků??? 😅

malovani
20. únor 2008

kpetra: už jsem ten seznam našla taky 😉 , acho jo, že jsem napřed pořádně nehledala, než jsem vznesla dotaz... 😅 🙄

kpetra
20. únor 2008

Já jsem ho našla tady.Třeba to pomůže i někomu jinýmu. http://www.modernirodina.cz/pozor-na-zavadne-ko...

kpetra
20. únor 2008

vendulko - koukla jsem se na fotky a hned bych taky vyrazila.Muselo tam být krásně. 😀

dvojmama
20. únor 2008

Baf holky 😵 😀

majka07
20. únor 2008

jéééé ahojky dvojmam, tak jak se cítíš, co Vikoušci?

majka07
20. únor 2008

jo a ještě jednou moc a moc gratulujiiii 😵 😵 😵

dvojmama
20. únor 2008

majko, děkujem 😵 cítíme se kupodivu dobře, Vikoušci spinkají tak si užívám chvilky klidu 😉

majka07
20. únor 2008

jůůůůů jsou kouzelný 😵 tak hlavně přeju zdravíčko a žádné bolístky a trápeníčka

dvojmama
20. únor 2008

maji, děkujeeem 😵

majka07
20. únor 2008

Ty jo, vůbec si stejně neumím představit jaké to je starat se o dvojčátka. Sice třeba u kámošky jsem byla u ní tři dny tak to viděla, ale je to rozdíl, vůbec si to nedovedu představit. 😅

majka07
20. únor 2008

Tak já mizím, jestli se tu objeví Vendy tak moc pozdravuju. Hezký večer 😉

dvojmama
20. únor 2008

maji, zvykla by sis 😉
a vendu se asi už neobjeví, tak zítra. papa a krásnou dobrou noc 😵

kpetra
21. únor 2008

Dobré ráno
dvojmama - Vikoušci jsou nádherní. 🙂 Ať jim to spinkání vydrží a moc nezlobí. 😉

dckami
21. únor 2008

ahoj holky, pročítala jsem dneska intenet a našla jsem tento článek ohledně výběru kočárků, tak třeba vám to při výběru pomůže: 🙂
http://www.novinky.cz/clanek/133687-nakupujeme-...

rajka
21. únor 2008

Ahojky holky! Tak my už máme kočárek!! Tedy prozatím je u kámošky, má veliký barák a navíc jsem malinko pověrčivá 🙂 . Kočárek je super, tmavě fialový a oranžovými lemy, lehký, skladný,dobře se s ním manipuluje. Akorát jsme asi čtvrt hodiny přemýšleli, jak se přehazuje rukojeť 😉 , prodavčka nám to na prodejně ukazovala, ale my to zapomněli 😉 Jsme moc spokojeni, jediné negativní je, že jedno kolečko háže osmičku při jízdě. Tak to necháme vyměnit. Ale jinak dobrý!

dvojmama
21. únor 2008

rajko, gratulujem ke kočárku 🙂

holky jsem dnes dostala kočár peo mě i pro Vikoušky a to autí 😵 konečně pro mě malé a krásné 😵 no nemám úžasného manžílka? 😵

dvojmama
21. únor 2008

holky, když se vám bude chtít, tak tady jsem popsala sůj porod 😉 https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

rajka
21. únor 2008

Dvojmamko 😉 , zvládla jsi to skvěle 😉 ještě jednou gratuluji! A Vikoušci jsou nádherní 😉 Začátek bude náročný, ale zvládneš to a bude fajn. Známá má taky dvojčátka a od 2 let si spolu hodně vyhrajou a zabaví.
A gratuluji k autíčku 😉

dvojmama
21. únor 2008

rajko, děkujem 😵 taky se těším až si spolu začnou hrát atd 🙂

majka07
22. únor 2008

ahojky

rajka gratuluji ke kočárku

dvojmam tobě k autí, jaké tedy nakonec vyhrálo?

dvojmama
22. únor 2008

ahojky
maju, nakonec jsem dostala mercedes B 😵 nádherný autí

Strana