icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

dvojmama
25. únor 2008

rajka: já jsem 30.3. 😵
toho až začnou sedět se nemůžu dočkat, lezení se trošku bojím a chození budu asi oddalovat co nejdál to půjde 😀 to pak nebudou klidné procházky ale lítačky na dvě strany 😀

vendulka
autor
25. únor 2008

teda....to se těšíš na ten rámus co kolem toho bude?Já mám ráda klideček..... 😀 ale chápu že s mimi o něj přijdu...no budu muset si zvykat...

dvojmama
25. únor 2008

holky, jsem se asi zamilovala 😀 http://www.detske-zbozi.eu/detske-zbozi/kocarky... ten je úžasnej ale jenom v červený barvě ☹

dvojmama
25. únor 2008

a Jirkoj se líbí tyhle dva http://www.babymax.cz/cosatto-you-2-detske-zboz... a http://babydream.mimishop.cz/detail.php?zbozi=6... 😉 jsme hold úchylní na kočárky 😀 dneska jsme byli na nákupu s jané a je super. Projedeme všude a dobře se ovládá, je lehký a vejde se mi do auta 😵

rajka
25. únor 2008

Dvojmama - ten je opravdu krásný a ta červená je super!

vendulka
autor
25. únor 2008

dvojmamam, ty jsou super ty barevné pro holčičku a pro chlapečka... 🙂 🙂 😵 😵 😵

rajka
25. únor 2008

Ten červený má lepší kolečka 😉

vendulka
autor
25. únor 2008

mně se líbí ty barevné,ale i ten červený je moc pěkný,ale tam ty jsou vtipné...... 😀

majka07
25. únor 2008

ahojky ty kočárky jsou super

dvojmama
25. únor 2008

vendul: děkujem 🙂

rajka: a je u něj i lepší, že má spojenou rukojeť a ne jen tu jako na golfáčích 😉 to má i ten jeden pro kluka a pro holku, ale tam se mi zas nelíbí ty barvy 😖 no kočárek budem stejně kupoat tak za rok-za dva 😉 to jenom tak na pokoukání

rajka
25. únor 2008

Dvojmama - do té doby se ti možná zalíbí něco jiného 😉
Před chvílí mi sousedka přinesla balíček, co mi tu nechala listonoška. Přišla mi ta sada do kočárku s žirafkama, je to moooc hezké 😉 a jako bonus malinké žluté ponožtičky

vendulka
autor
25. únor 2008

rajka:to je roztomilé ty ponožečky... 🙂

dvojmama
25. únor 2008

rajka: to asi jo 😉
a vy si necháte říct pohlaví nebo chcete překvápko? 😉

majko, ahojky 🙂 děkujem. Co Majuška? jakpak se má? 😉

vendulka
autor
25. únor 2008

já ani nevím, jestli bych to vydržela čekat až do porodu co se mi narodí, já to budu asi chtít vědět hnedka na první návštěvě u mudr..... 😀 😀

dvojmama
25. únor 2008

vendul: tak to doufej aby mimi bylo na mamku hodný a roztáhlo nohy 😀 já bych ale taky nechtěla nevědět co čekáme, kupovat výbavičku v neutrálech... 😖

vendulka
autor
25. únor 2008

no já miluji zelenou a oranžovou a to se hodí na oboje pohlaví,ne?

dvojmama
25. únor 2008

vendul: tak tyhle barvy jsou v pohodě pro oba 😉

vendulka
autor
25. únor 2008

no já si myslím, takže je to asi bez problémů...

vendulka
autor
25. únor 2008

akorát vím, že chci modrý kočárek,ale i kdyby to byla holčička tak může jezdit v modrém kočárku, to neva...nebo jo? 😅

majka07
25. únor 2008

rajka nádherný bříško, jsem se kochala 😵

dvojmam díky má se dobře už spinká, totálně vyřízená, všechno jí zmáhá, má toho tolik na práci přes ten den 😀

dvojmama
25. únor 2008

vendul: modrá pro holku neva. Horší by byla růžová pro kluka 😀

vendulka
autor
25. únor 2008

já mám teď pěkně nafouklé břicho ještě pořád od večeře, zase jsem to trošku přehnala, dělám jako bych týden nejedla.... 😀

dvojmama
25. únor 2008

majko: 😀 to jí nesmíš tolik zaměstnávat chudinku 😀 😀 pozdravuj ji od Vikoušků 😵

vendulka
autor
25. únor 2008

dvojmama: 😀 😀 😀 to ne ,tu barvu opravdu nemusím.,... 😀 😝

dvojmama
25. únor 2008

vendul: já dneska ještě pořádně nejedla, tak se těším až uspím dvojčata a budu tu zase vysedávat a cpát se 😀

vendulka
autor
25. únor 2008

no tak při takovém zápřahu dvou miminek se to asi nedá jinak dělat.... 😒

vendulka
autor
25. únor 2008

tak aspoň se něco shodí,ne?I když jsem koukala na tvé fotečky a jsi po pordu pěkně hubená...to asi pořád,co?

vendulka
autor
25. únor 2008

zato já jsem pořád jako medvěd 😠

majka07
25. únor 2008

ráno jí to vyřídím, ty pozdravuj Vikoušky:o)
Ona se zaměstnává sama 😀

vendulka
autor
25. únor 2008

no je to malé mimčo, a ráda zkoumá okolí,viď Maju? 😀

Strana