icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

dvojmama
27. únor 2008

další stránka 😀

vendulka
autor
27. únor 2008

jupí už jsme na další stránce 😀

vendulka
autor
27. únor 2008

jsi mě předběhla 😠

dvojmama
27. únor 2008

vendul: na trafačce?? 😲 😅 to mi nic neříká 😅

vendulka
autor
27. únor 2008

tak to mjusel být opravdu super den, jen kdyby takových bylo více, že? 🙂

vendulka
autor
27. únor 2008

trafačka=trafostanice....v terénu montuje trafostanice na vysoké napětí (na sloupy vysokého napětí) on je elketrotechnik...montují tam dálková ovládání k těmto trafostanicím....tak to bylo ve zkratce 😀

vendulka
autor
27. únor 2008

já tomu taky moc nerozumím 😀

dvojmama
27. únor 2008

vendul: byl to úžasnej den 😵 😵 škoda ted takových dnů bylo málo, ale jakmile bude zase hezky tak di budeme užívat 😵 jeee já už se tak těším na jaro 😵 to miluju 😵 jsem po tom dnešku strašně nabitá zase, to potřebuju 🙂

dvojmama
27. únor 2008

vendul: acha 🙂 to mě nikdy nenapadlo, že to někdo má jako povolání 😅 ale zase někdo to dělat musí že jo 😅 jsem tele 😔
to TM obdivuju 😉

vendulka
autor
27. únor 2008

no tak jaro je tu za chviličku 🙂

vendulka
autor
27. únor 2008

no je takových zajímavých pracovních míst.... 😀 😀 já o tom taky nikdy neslyšela, ale je dobré, že jejich firma je jediná v ČR takže mají zakázek dost... 😉

vendulka
autor
27. únor 2008

no já myslím, že na tom zase tak nic moc nebude....hlavně, že ho to baví... 😎

vendulka
autor
27. únor 2008

ale je to někdy hodně náročné, jezdí v létě třeba tak 4x za týden pořád na trafačky a třeba i do 1 do noci a ráno ve 4 musí vstávat a jet na další, je to někdy opravdu náročné pro nás oba,ale snažím se ho v tom podporovat a tak to zvládáme, hlavně, že to má zaplaceno a taky neškodí, když jsem občas den bez sebe...ale všeho moc škodí 😀

dvojmama
27. únor 2008

vendul: tak to je výhoda že jsou jediný v ČR 😉
ale náročný je to teda hodně koukám 😲 hlavně že jsou za to penízky 😉

vendulka
autor
27. únor 2008

no to jo, jednou ani vůbec nepřišel domů, to by se mu nevyplatilo, pač by byl doma cca 30 minut a musel by zase do práce, tak zrovna zůstal v práci...to bylo hodně náročné...ale zase zaměstnavatel to umí ocenit, což je fajn... 😎

dvojmama
27. únor 2008

vendul: a nemáš strach když je takhle dlouho mimo domov?

vendulka
autor
27. únor 2008

dvojmamam:to mi ani nemluv, kolikrát kvůli tomu byli doma i scény, pač jsme mu x-krát říkala, že když bude vědět, že se zdrží, tak že mi má zavolat a nebo jen poslat smsku a já budu v klidu,ale to on vůbec nedělal a já doma trnula.Nejhorší je, když ti nedá vědět a ty jdeš spát v noci se probudíš a vedle tebe prázdo a nevíš co se děje a ty mu voláš a on má vypnutý telefon...to pak nervy hodně pracují... 😠

vendulka
autor
27. únor 2008

teď už ví, že se má hlásit, dneska jsem s ním už mluvila 4x 😀 😀 😀

vendulka
autor
27. únor 2008

dvojmama: já mizím ,jdu se koukat na televizi - na Ulici a budu čekat na manžílka, snad dorazí brzo...nechce se mi moc ponocovat...a ještě si musím umýt vlasy

vendulka
autor
27. únor 2008

kdybych se tu už neobjevila, tak přeji pěkný večer a někdy zase ahojky... 😎

dvojmama
27. únor 2008

vendul: papa, já jsem musela přebalovat a ted se jdu věnovat Vikoušům, Jirka jde vařit 😀
já se tu dnes určitě neobjevím, možná až tak kolem půl 11 😉 tak kdyžtak ahojky zítra 😵

dvojmama
27. únor 2008

rajka: tady jsou ti medvídci na ruku 🙂 poznala bych je i bez nich, ale třeba pro návštěvy 😉 a je to roztomilý 😉
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vRefer...

dvojmama
27. únor 2008

jo a máme zase dvě nové fotečky v albu 😉 😵

majka07
27. únor 2008

Vikoušci jsou fakt skvělý. Dneska su tu měla dvoutýdenní dvojčátka a ti byly taky moc krásní:o), jeli domů zrovna z porodnice, tak se zastavili ukázat 😉

vendulka
autor
27. únor 2008

dvojmama_:jsou kráááááááásníííííí

vendulka
autor
27. únor 2008

http://www.sconto.cz/cz/produkty/konferencni-st...

náš nový konferenční stolek do obýváku...měli slevy, tak jsem toho využili 😀

dvojmama
27. únor 2008

majka: děkujem 😵 nám budou dva týdny zítra 😵

dvojmama
27. únor 2008

vendul: ten je krásný 😵 taky by se mi takový líbil 🙂

vendulka
autor
28. únor 2008

Ahojky holky... 🙂

vendulka