icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

dvojmama
20. led 2008

budou to strašné pálky no ☹ ale co se dá dělat...ty míma za to stojí 😉

vendulka
autor
20. led 2008

tak to je teda něco..a je opravdu nutné kupovat dva kočárky, to se nedá nikde sehnat trojkombinace??? 😅

dvojmama
20. led 2008

navíc ten jané budem mít od jedné paní ze států, (je to kámoška mojí kámošky co je tam) používané cca 4 měsíce 😉 ale cena super 😉 a ten jogger se složí naši se ségrou a tchánovci 😉

dvojmama
20. led 2008

vendul, akorát jané by se dal použít s tím matrixem ale do toho se mi nechce ☹

vendulka
autor
20. led 2008

jé to nám ani nikdo na kočár asi nepřispěje a ani nevím jestli bych chtěla... 😀

vendulka
autor
20. led 2008

ale u vás je to něco jiného...to chápu,ale nechápu ty cifry... ☹

dvojmama
20. led 2008

no já jsem ráda že přispějí, oni hooodně pomáhají ted celá rodina 😉 k Vánocům jsme od nich dostali lehátka, věci do postýlek, nějaké hračky, chůvičky, dětské postýlky atd... ☹ jak je to všechno 2x tak je to děs no ale zvládáme 😉

dvojmama
20. led 2008

ještě že máme tak veeelkoou rodinu a po kom dědit 😉

rajka
20. led 2008

Jéé to mě nenapadlo 🙄 Už je to zase pěkně úzké 😀
No, my budeme kupovat kočárek max do 10 tisíc,ale to je fakt maximum, ono to mimčo strašně rychle vyroste. Příjde mi zbytečné dávat víc peněz. A hlavně po 2 roce věku se nejvíc využijí golfáče (tedy aspoň já jsem to tak měla). Samozřejmě, že pro dvojčátka je to něčem jiném

prada
20. led 2008

ahojky!
V rychlosti jsem vás dočetla...

Rajko, my kočárek X-lander XA máme(Míša se nám narodila začátkem září) a korbu budeme mít tak tak a i přesto myslím, že budeme muset přejít na sporťák v době, kdy ještě nebude sama sedět. takže když čekáte mimi v květnu, tak bych Ti ho nedoporučovala....asi ve třech prodejnách nám řekly, že X-lander
je pro zimní děti...

dvojmama
20. led 2008

rajko, golfáč budou další výdaje ☹ ale to bude za dlouho 😉

holky jdu s manžou na procházku a asi si někde dáme véču 😉 objevím se tu zase večer tak zatím papapa 😉

lukin
20. led 2008

A kolik měsíců by mohlo mimi vydržet v té hluboké korbě 77x35 cm?

musko
20. led 2008

lukin, tak do cca 6-8 mes, ale s fusakom menej....

majka07
20. led 2008

hojky su zase tady 😀
Maju už usnula

vendulka
autor
20. led 2008

dvojmama, tak si užijte procházku a dobrou chuť.... 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

ahojky maji... 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

tak ten kočárek co mám bude dobrý pro dítě,které se narodí v zimě??Asi jo, že??

vendulka
autor
20. led 2008

Tak jestli tomu dobře rozumím, tak je dobré vybírat tako kočárek podle toho, kdy se dítě narodí?? 😕
Když to bude někdy začátkem jara/léta, talk se musí asi počítat s tím, že v zimě bude větší a bude tudíž potřebovat větší korbu, je to tak?? 😕

rajka
20. led 2008

Ahojky! Prada: děkuji za info! to mě nenapadlo! Budu se muset dívat víc na ty rozměry korbiček! Je fakt, že prcek bude mít v zimě půl roku a to by měl být ještě v hlubokém.

vendulka
autor
20. led 2008

Todle je asi dobré vědět předem.... 😉

majka07
20. led 2008

dvojmama pěkná autíčka, barva té mazdy je super 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

Holky, a setkaly jste se s tím, že by vám prodavačky v obchodě poradily??myslím tím v dobrém poradily??

vendulka
autor
20. led 2008

Mám strach,aby neporadily blbě,ale hlavně, že to prodají a mají z toho peníze, že?? ☹

rajka
20. led 2008

S těmi prodavačkami...no asi jako všude, je to o lidech...ve velkých hypermarketech je jim to asi jedno, v těch menších by se měli snažit, dělat si dobrou reklamu. U nás teď otevřeli nový obchůdek a tam byla prodavačka velmi ochotná, dala mi odkaz na webovky, ať si doma v klidu vybereme. Riziko, že ti poradí blbě, určitě je. Někdy to ani nemusí být úmyslné, každý má jiný vkus

vendulka
autor
20. led 2008

No právě,proto je dobré si tady o tom popovídat a říci si jaké má kdo zkušenosti s jakým kočárkem, ne?? 😀

vendulka
autor
20. led 2008

Je to lepší něž o tom debatovat s prodavčkama a na netu se toho člověk taky docela dost doví.... 😉

rajka
20. led 2008

😀 jasně! Holky budu končit, musím uvolnit počítač 🙂 a taky jdu něco dělat. Zatím papá

vendulka
autor
20. led 2008

tak takový to bych vážně nechtěla..... 😀 😀 😀
http://www.baby-centrum.cz/cz-5-kocarek-trolley...

vendulka
autor
20. led 2008

rajka, tak se měj pěkně a někdy zase ahojky... 😉

majka07
20. led 2008

vendul, myslím si, že to poznáš kdo umí poradit v dobrém, já třeba se zeptala na něco co su věděla z netu, že má mínus a reakce prodavaček je hodně poznat, některá neví co prodává, takže to nemá cenu se tam zdržovat, jiná zase to odmítá a stále propaguje a jiná to jsem se s jednou setkala, ta řekla všechno o všech co tam měli a byl to výklad opravdu dostačující, klady zápory doporučení:o)

Strana