icon

Kočárky Moon nebo Cybex. Máte zkušenost?

moncici00
9. čer 2025

Hezky den, nemáte prosím někdo zkušenost s těmito kočárky? Jak zvládají město / terén / zda se brzy rozvrze atd? Dekuji ☺️

Kočárky Moon nebo Cybex. Máte zkušenost?Kočárky Moon nebo Cybex. Máte zkušenost?
slecnami
9. čer 2025

Ahoj, my máme Moon a super. Krásný, praktický. Akorát teda není vůbec do terénu (ale to mi neva, to jsem brala nosítko 😊)

moncici00
autor
9. čer 2025
@slecnami

Ahoj, my máme Moon a super. Krásný, praktický. Akorát teda není vůbec do terénu (ale to mi neva, to jsem brala nosítko 😊)

@slecnami ahojky, to by mi nevadilo. S mimcem bych jezdila jen po městě / zoo / žádný terén. Potom mám ještě po synovi haucka, až by prcek seděl, nebo jde úplně do lehu, v zimě budeme stejně jezdit jen to město / jaro město nebo zoo ☺️ takže do terénu bych v létě vyvezla haucka, to jezdíme stejně jen u našich ☺️
Neni třeba po čase rozvrzaný? U syna jsem mela drahý set od Momi baby, a tam casem se rozvrzal a spatne se protáčela přední kola, sel pak na komplet reklamaci a z domu 😀

mysh_me
9. čer 2025

Ja mam Moon Resea S a chvalim si ho kudy chodim. Do mesta nejlepsi kocar - lehky, snadno ovladatelny, uzky, vsude s nim projedu, do kazdeho vytahu, mhd, dokonce projede ulickou ve vlaku. Snadno se sklada, slozeny nezabere hodne mista. Konstrukce je pevna s bytelna, a pritom nemam takovy ten pocit ze “jedu s tankem”. Uz mi vozi druhe dite bez jedine zavady nebo problemu, a ani na moment me nenapadlo kupovat druhemu jiny kocarek, protoze jsem opravdu maximalne spokojena.

mysh_me
9. čer 2025

Akorat bych ti doporucila nekupovat set s autosedackou a koupit kvalitni sedacku zvlast. Tyhle kocarkove znacky nejsou moc vhodne z hlediska bezpecnosti, a to neni nejlepsi podcenit.

moncici00
autor
10. čer 2025
@mysh_me

Akorat bych ti doporucila nekupovat set s autosedackou a koupit kvalitni sedacku zvlast. Tyhle kocarkove znacky nejsou moc vhodne z hlediska bezpecnosti, a to neni nejlepsi podcenit.

@mysh_me tady u te je prace avionaut cosmo, coz jsem četla ze by melo byt kvalitní vejce 😒