Dobrý večer,spokojena jsem,na reklamaci vše uznali a vyměnili poškozené díly 🙂 Jinak si nemůžu stěžovat,ale jestli Vám můžu poradit,tak si kupte kočárek spíš někde v místě bydliště,ať kdyby náhodou něco,tak ať ho nejezdíte reklamovat tak daleko jak my ...
Dobry den, me take vzdy reklamaci uznali. Bydlime na vesnici a i ten lehky teren zvlada, dokonce i prochazku lesem 🙂
Holky můžete mi prosím napsat reálné rozměry vnitřní korby ? A taky rozměr od země k rukojeti..děkuju mooc
Holky poraďte ☹ strašně se mi líbí Roan Bass.....ale nikde nemůžu najít recenze pak by se mi líbil i Riko Nano....ale zdá se mi to nebo jsou ty kočárky hodně vysoké a mohutné.. ☹ mám 163cm tak abych nezapadla do kočárku 😀 nemáte někdo fotku kočárku s podobně vysokou osobou jako jsem já? pro porovnání?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nevíte, kde se dá v Praze na živo kouknout na kočárek Rico Nano? Slyšela jsem o prodejnách v Liberci a Brně, ale to je pro nás trochu z ruky. Díky moc 🙂
Podotýkám, že já mám taky 160 cm 😀 foto vložím do alba. Jinak, mě se s ním jezdí moc dobře a v nabídce mají krásné barevné kombinace. Jak korbičky, tak vaničky i podvozku a kol. Takže potkat dva stejné kočáry by byla velká náhoda 🙂
My jsme ho brali ve VaV kočárky, nevím, jestli mají prodejnu někde poblíž Chomutova. Myslím, že ho budou mít i v jiných prodejnách. Sporťák jsem ještě nezkoušela, máme ho 2 měsíce 🙂 ale hezky na podvozku sedí i sedačka do auta. Možná jediné mínus - úložný prostor, ten bych brala větší. Jdu vložit ty fotky 🙂
Holky prosim, kdo uz jezdite? Zamilovala jsem se do Riko Brana...ale.dnes jsem ho videla.nazivo a zda se mi docela uzky sportak..jak jste sppkojene se sportakem?
ahoj 🙂 a prosím Tě, o kolik se lišila cena v Polsku oproti českému shopu?
děkuji.
@kacenecka86 levnější o 2000-3000kc, záleží na firmě 🙂
Díky, nakonec jsem zvolila koupi v Brně, v místě bydliště, kdyby nahodou..díky 🙂
Ahojky dá se na něj někde v Praze zajít podívat?? Stračně bych ho chtěla 🙂
http://kocarky.pl/kontakt,31.html
Ahoj, tady je odkaz primo na stranky s kontaktem i mapou, kde presne to je 🙂 Je to uz Polsky Tesin,hned za rekou jak jsou tam i trhy...
Holky nevíte jak se sundava "polstrovani" kočárku riko nano? Jsem asi tupa, ale nevim jak na to :(

@dodi05
Zdravim, jak jste spokojena?
Dekuju