icon

Kočárky Riko Nano, máte zkušenost?

luciene1
13. srp 2014

Máte někdo zkušenosti s kočárky Riko Nano? Nikde jsem o nich nic moc nenašla 😒 .
Jsou poruchové? Co manipulace? Jsou houpací?
Konkrétně se mi líbí Riko Nano grey fox 2014.

Kočárky Riko Nano, máte zkušenost?
Strana
z3
sis71
11. zář 2015

@dodi05
Zdravim, jak jste spokojena?
Dekuju

sis71
21. zář 2015

@dodi05
Dobrý den,
jste spokojena s kočárkem?
Děkuji

lfina
5. říj 2015

Dobrý večer,spokojena jsem,na reklamaci vše uznali a vyměnili poškozené díly 🙂 Jinak si nemůžu stěžovat,ale jestli Vám můžu poradit,tak si kupte kočárek spíš někde v místě bydliště,ať kdyby náhodou něco,tak ať ho nejezdíte reklamovat tak daleko jak my ...

aggla
6. říj 2015

Dobry den, me take vzdy reklamaci uznali. Bydlime na vesnici a i ten lehky teren zvlada, dokonce i prochazku lesem 🙂

zuz34
12. pro 2015

Holky můžete mi prosím napsat reálné rozměry vnitřní korby ? A taky rozměr od země k rukojeti..děkuju mooc

wejomina
12. pro 2015

@zuz34 přesnej rozměr od země k rukojeti netuším, ale já mám 175cm a jeden z důvodů, proč sem se pro tento kočárek rozhodla byl, že se mi líbilo jak je vysokej a že se k němu nebudu muset moc hrbit 🙂

zuz34
22. pro 2015

@wejomina děkuji. ..už jsme vybrali..nakonec značku durango..je ještě vyšší než riko nano

rebelka69
29. pro 2015

Holky poraďte ☹ strašně se mi líbí Roan Bass.....ale nikde nemůžu najít recenze pak by se mi líbil i Riko Nano....ale zdá se mi to nebo jsou ty kočárky hodně vysoké a mohutné.. ☹ mám 163cm tak abych nezapadla do kočárku 😀 nemáte někdo fotku kočárku s podobně vysokou osobou jako jsem já? pro porovnání?

wejomina
29. pro 2015

@rebelka69 taky sem pomýšlela ještě na roan bass 🙂 mám kámošku co má riko nano a má určitě max 160cm 🙂

rebelka69
29. pro 2015

@wejomina fakt ?? a jak vypadá s kočárkem? Není na ni moc velkej 😀

wejomina
29. pro 2015

@rebelka69 no na ni sou velký skoro všecky :D ale je spokojená 🙂

rebelka69
30. pro 2015

@wejomina 😃 ahaa...tak dekuji za info 🙂

llenickaaa
21. led 2016

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nevíte, kde se dá v Praze na živo kouknout na kočárek Rico Nano? Slyšela jsem o prodejnách v Liberci a Brně, ale to je pro nás trochu z ruky. Díky moc 🙂

rebelka69
22. led 2016

Taky by mě zajímalo 🙂 i ten Roan Bass 🙂

veverka16
16. únor 2016

@rebelka69 ahojky, já mám roan bass a výška je vyhovující. Dokonce i pro mou dceru, která má 140 cm 🙂

rebelka69
16. únor 2016

@veverka16 dekuji a je spokojenost? A co sportak?

veverka16
16. únor 2016

Podotýkám, že já mám taky 160 cm 😀 foto vložím do alba. Jinak, mě se s ním jezdí moc dobře a v nabídce mají krásné barevné kombinace. Jak korbičky, tak vaničky i podvozku a kol. Takže potkat dva stejné kočáry by byla velká náhoda 🙂

rebelka69
16. únor 2016

@veverka16 a muzu se zeptat, kde jsi poridila? Byl to muj favorit a moc se libi? Prave ta kombinace barvicek ☹

veverka16
16. únor 2016

My jsme ho brali ve VaV kočárky, nevím, jestli mají prodejnu někde poblíž Chomutova. Myslím, že ho budou mít i v jiných prodejnách. Sporťák jsem ještě nezkoušela, máme ho 2 měsíce 🙂 ale hezky na podvozku sedí i sedačka do auta. Možná jediné mínus - úložný prostor, ten bych brala větší. Jdu vložit ty fotky 🙂

rebelka69
16. únor 2016

@veverka16 je krasnej, uz jsem koukala...snad ho tady nekde sezenu. Po internetu se mi moc objednavat nechce ... a byl to muj favorit c.1 a pak mam dalsich X kocarku na vyber 😃 asi vyhraje tenhle 😃

rebelka69
26. bře 2016

Holky prosim, kdo uz jezdite? Zamilovala jsem se do Riko Brana...ale.dnes jsem ho videla.nazivo a zda se mi docela uzky sportak..jak jste sppkojene se sportakem?

kacenecka86
4. srp 2016

@darko1212

ahoj 🙂 a prosím Tě, o kolik se lišila cena v Polsku oproti českému shopu?

děkuji.

darko12
13. srp 2016

@kacenecka86 levnější o 2000-3000kc, záleží na firmě 🙂

kacenecka86
3. zář 2016

Díky, nakonec jsem zvolila koupi v Brně, v místě bydliště, kdyby nahodou..díky 🙂

smoulinka01515
30. zář 2016

Ahojky dá se na něj někde v Praze zajít podívat?? Stračně bych ho chtěla 🙂

svrckovap
18. říj 2016

Mám riko nano.. Černo šedý a jsem s ním max spokojená. Mám ho už minimálně půl roku a šla bych do něho zas,akorát jedna věc co blbne.. Tak je když chci dát miminko do pololehu.. Vždycky to časem spadne do lehu

verunka15
7. led 2017

@dudusska ahoj, prosím té kde přesně v jakem obchodě v českém těšíne jsi kupovala tento kočárek? Dekuji moc

dudusska
7. led 2017

http://kocarky.pl/kontakt,31.html
Ahoj, tady je odkaz primo na stranky s kontaktem i mapou, kde presne to je 🙂 Je to uz Polsky Tesin,hned za rekou jak jsou tam i trhy...

verunka15
7. led 2017

@dudusska děkuji ti mockrat

andreazenkova
16. dub 2017

Holky nevíte jak se sundava "polstrovani" kočárku riko nano? Jsem asi tupa, ale nevim jak na to :(

Strana
z3