icon

Kočárky Veronika v Jihlavě - recenze

guienevra
5. únor 2017

Zdravím, najde se tu někdo s osobní zkušeností s touto prodejnou, popřípadě se zakoupeným zbožím? Co dodání zboží, placení apod., vše ok?

Strana
z3
guienevra
autor
15. kvě 2018

@bernhardita Tak my měli dodání kočárku do dvou týdnů a zálohu jsme platili stovku, takže po téhle stránce si nemohu stěžovat.

prdola25
8. čer 2018

Kočárek ve Veronice objednán v půlce března. Kamarádka si kočárek od stejné značky objednala v Kočárky Jany a měla ho za 14 dní připravený na prodejně. Já jsem si přečetla recenze na obchod bohužel až po objednání kočárku. Takže jsem začala ke konci května psát maily, aby mi sdělili termín doručení. Prvně mi bylo řečeno že během června. Když jsem požadovala přesnější termín tak se pak majitel asi týden neozval, během toho jsem mu napsala další 3 maily. Nakonec napsal, že by kočárek měl přijít do dvou dnů na prodejnu a že se ozve až bude připravený k převzetí. Bohužel se další týden nic nedělo. Tak jsem napsala mail přímo do Brna kde je centrální prodejna kočárku JUNAMA pro ČR a SR. Tam mi potvrdili, ze měli výpadek ale kočárky ze uz jsou na cestě na prodejny. Bohužel nejspíše kontaktovali i pana majitele Veroniky. Takže dnes když jsme si pro kočárek byli, tak se cítil strašně dotčeně, proč jako píšu do Brna, ze on mi podal informací dost. Takže za me příště již tuto prodejnu nebrat.

herba
22. říj 2018

Dobrý den, v obchodě kočárky Veronika jsme byli v půlce března, termín byl v půlce května, slíbili nám kočárek do konce dubna. Martínek se narodil 24.5., oznámení o kocarku přišlo 28. 5. a to už jsme věděli, že si miminko domů nedovezeme. Telefon nezvedaji, po mailu slíbili, že ho zkusí prodat. Platili jsme ho celý 13999,-, dnes jsme byli na prodejne a pan arogantní a ze to takhle nefunguje a že si budeme muset kočár odvézt...5 měsíců po úmrtí syna a my si dovezeme kocarek...celé měsíce nebyl pronproblém, že ho tam chceme nechat. Nikdy bych už do toho obchodu nevstoupila a nikomu nedoporucuji...Pri vyberu nam ho nadšeně ukazoval, jak je super a dnes ze se neprodava a sedobila kombinace ze neleti atd...je mi z něj úplně zle...

rubesovak
23. říj 2018

Já jsem si objednala kočár na začátku dubna a celý srpen jsem urgovala, jestli už není neprodejně, asi 3x mi přišla odpověď že za 10 dní. Dále jsem se ptala na cenu zimního fusak mu, tu mi napsal pán až ve 3.emailu,takže jsem mezitím koupila jiný. Na předání kočárku jsme se domluvili na přesný den. Přítel jel kvůli tomu i dřív z práce, přijeli jsme do obchodu a hodinu před koncem prac. doby nikde nikdo, telefon samozřejmě nikdo nebral, volala jsem 5x a druhé číslo je zrušené. Psala jsem i email. A nic. Jela jsem tedy nas... druhý den, to byla na obchodě paní, tak jsem ji to všechno řekla, ona se hrozně omlouvala, s tím že "to víte, pan majitel asi musel odjet" a zrovna jí přišla SMS, že si pro kočár přijdu ten den, o tom v mém nas*aném emailu nebylo ani slovo. Při přebírání kočárku jsme zjistili že pan majitel dal úplně jiné osy do kol a ty tam nedrží a vypadávají. Stejně zsk pokud bych ho nechávala u pána až do porodu tak ne ve skladu jak sliboval, ale na prodejně. Do dneška, 2 měsíce, mi nebyl schopen na ten email odepsat, a alespoň se omluvit. Sice dává slevu na kočár ale příště ty 2000,- oželím a půjdu do Kočárky Jana, tam je úplně jiný přístup.

abcdcba
Autor odpověď smazal