icon

Kočárky Veronika v Jihlavě - recenze

guienevra
5. únor 2017

Zdravím, najde se tu někdo s osobní zkušeností s touto prodejnou, popřípadě se zakoupeným zbožím? Co dodání zboží, placení apod., vše ok?

Strana
z3
podebradka
Odpověď byla odstraněná
podebradka
23. únor 2017

@guienevra Ahoj, vcera jsem tam byla s pritelem, termin mam v cervenci, vybrali jsme tam jeden, pro kterej jsme se víceméně rozhodli, ale rekli jsme ze si to necháme projit hlavou.. Jinak pan nam říkal ze teda mame nejvyssi cas, ze doba dodani 2az4 mesicem ze ted delaji objednávky uz na cerven...a hele zkusila jsem zavolat do jine prodejny, kde mi hned pani, ktera byla hrozně mila uz po telefonu, ze kocar našich pozadavku v akutnim případě ma do 14 dnu skladem...takže jsem celkem zmatená a nevím co si o tom myslet... 🙄

guienevra
autor
23. únor 2017

My měli kočárek za 14 dní k dispozici (a to byl dělaný na zakázku), ale ještě ho nemáme doma, čekáme, až bude potřeba a necháváme si ho u nich v úschově (bezplatně). Zálohu při objednávce jsme skládali symbolickou 100,- a zbytek doplatili po dodání kočárku na prodejnu. Za 14 dní bychom si ho jeli vyzvednout, tak uvidíme, jaký bude a zda bude funkční a spolehlivý. Slibují i pozáruční servis, tak snad ani nebude potřeba...

podebradka
24. únor 2017

@guienevra jako v té prodejně Veronika? Nebo jste sehnali jinou prodejnu 🙂 mohu vedet jaký jste vybrali? 😉

guienevra
autor
24. únor 2017

Ano, ve Veronice. Vybrali jsme ten, co mají hned na titulní straně jejich webu trojkombinace Crossover eco 2017, s tím, že my jsme zvolili látku - len, což je asi model z roku 2015 a na rok 2017 akorád přidali další materiál - ekokůži, ale design kočárku zůstal, jestli jsem to správně pochopila... Součástí jsou 2 podvozky - sportovní s otočnýma kolama a klasický s pevnýma kolama. Výrobce kočárku Polsko.

guienevra
autor
24. únor 2017
mmaajjaa
24. únor 2017

Přidám svoji osobní zkušenost, když jsem čekala první mimčo, měla jsem podle stránek vyhlídnutý kočárek X-lander, když jsem přišla do prodejny, tak mi ho paní rozmlouvala, nechtěla mi ho předvést a tvrdila, že je na něj samá reklamace a že mi ho nedoporučuje (přitom jich tady po městě jezdilo spousta), byla hrozně nepříjemná a nutila mi kočárek jiný, který se mi vzhledově ani provedením nelíbil. Odešla jsem naštvaná a kočárek úplně jiný koupila jinde. Toť moje zkušenost, ale je to už 5 let... 🙂

podebradka
4. bře 2017

@guienevra my máme vybraný camarelo sevilla tmavě šedý, lněný a u toho nám právě řekli 2až4 měsíce :-/

fire85
4. bře 2017

My neměli problém byly jsme ještě v bývalé Veronice ted už obchod sídlí jinde. Vyzkoušení objednání dodávka cca 1 měsíc. Zalo ha se neplatila.kocarek je Bexa. Polský výrobce.

guienevra
autor
5. bře 2017

@podebradka Kamarádka ho loni koupila, též lněný, tmavě šedý a plasty vržou při jízdě, ale jinak funkční a je spokojená.

cikom
22. bře 2017

my jsme byli v prodejně včera nabízel nám kočárek Crossover eco 2017 jako asi všem. Akorát tvrdil že je německý, jako polský kočárek by mi nevadil ale to že neřekne pravdu mi docela vadilo. Jako líbil se nám na první pohled tak sme se na něj hned zeptali. jako líbí se nám za 12.700 bysme měli hlubokou korku, sportovní sedačku, dva podvozky a autosedačku.

maciceksta
22. bře 2017

já už bych tam nekoupila... kupovala jsem v 2013, dcerce byl měsíc a v obchodě mi z kola vypadala hromada kuliček, nějaký ložiska, pak upadlo kolo, hned jsem tam s tím jela, jednání arogantní, reklamace neprošla, kočárek byl moc opotřebovaný, moc jsem s ním prý jezdila 😀 všechno vrzalo, brzdy nic moc... kamarádka měla ten samý problém...

podebradka
22. bře 2017

@cikom také mám termín v červenci, 12. 🙂
No me přišlo že by vychválili každej kočárek o který by se jevil zájem :-\

klararala
25. dub 2017

Pokud můžete tak se této prodejně vyhněte.. Pán prodavač "na první pohled solidní" lže o ostatních kočárkách které sam nemůže objednat. Když jsme se to dozvěděli pánovi jsme se ozvali a většího hulvata jsem nezažila.. Tam už nikdy vice!

podebradka
2. kvě 2017

@klararala my objednali v kocarky-hb.cz na konci května bychom ho meli vyzvedavat, tak jsem zvedava, akorat ta zaloha 1/3 se nam nezdala, ale kdyz ji pani chtela, aspoň se nebude muset platit cela castka na konci 🙂

kragnollw
13. črc 2017

Dobrý den, 30.3.2017 jsem zaplatila 14900 Kč za kočárek, do dnešního dne ho nemám. :( Přítel volal, psal. Nikdo se neozval. Šel na prodejnu a pán mu řekl že kočárků chodí málo, že nestíhají vyrábět.. Máme se stavit za 4 dny, to možná příjde. Termín mám za měsíc, nevím co teď mám dělat. :(

podebradka
13. črc 2017

@kragnollw to tě upřímně lituju, a na jaký kočárek čekáte?

kragnollw
13. črc 2017

KOČÁREK COLETTO VERONA AVANGARD. Kamarádka mi obchod doporučila, kočárek měla do 14 dnů. Neměla jsem vůbec tušení že by mohl být nějaký problém.

cikom
13. črc 2017

My jsme měli kočárek do týdne a kamarádka do 2 týdnů, asi záleží kdy a jaký kočárek člověk objedná.

konik_mischel
13. črc 2017

ahoj, my byli v jejich prodejně u Jysku a já je určitě nepochválím - pán byl neskutečně vlezlý, chodil za mnou jak pes i když jsem mu dala najevo, že mi tohle chození dva kroky za zákazníkem vadí, kdykoli jsem se u nějakého kočárku zastavila, následovala přednáška o daném kočárku aniž bych o ni stála atd... Byla jsem dost otrávená, ale na naléhání manžela jsem zkusila ještě prodejnu Kočárky Jany- http://www.kocarkyjany.cz/ a to byla konečně prodejna! Ochotný personál, paní velmi příjemná, s kočárky jsme se mohli projet po ulici, abychom si je vyzkoušeli ( měli jsme vybrané 2 různé výrobce), ceny super, příslušenství ke kočárkům, poradila s adaptéry na autosedačku atd... chválím a doporučuji. A jak psala @kragnollw , že zaplatila za kočárek a dodnes ho nemá, tak to v Janě neexistuje, zaplatili jsme 1000 zálohu, zbytek při převzetí kočárku.

kragnollw
14. črc 2017

Já jsem právě byla u Jisku, vzala jsem tam mamku abych jí kočárek ukázala. I jí se moc líbil. A zdálo se mi brzy ho objednávat ale ten pán mi řekl že přes prázdniny mi ho už nikdo nevyrobí, že je doba dovolených a že když ho zaplatím tak autosedačka je zdarma. I když vyšel na tolik peněz. Kamarádka si tam koupila podobný a o 3 tis platila méně. Mamka mi radila ať ho určitě objednám, pak by třeba nebyl. A teď tohle, včera jsem se dozvěděla náhodou že tohle je běžné.

kubinkov
14. črc 2017

@kragnollw Určitě se nenechte natlačit do neuvážené objednávky. Předražených polských tanků s mizerným sporťákem je všude dost a dost. Oni ho rádi objednají i později. Spíš hledejte kvalitnější kočárek.

podebradka
19. črc 2017

Při návštěvě jejich obchodu, mě už vytocilo to, ze jsme s pritelem prochazeli, myslim ze maji otevreno do 18hod, a my tam byli po práci, tak jsem vyndala telefon , abych zjistila kolik je hodin, abychom tam neotravovali pred zavirackou, a pan důležitý na me hned vyjel ze si nemusim kocarek fotit, tak uz tim me naštval, vim jake to je kdyz prijde zakaznik 5 minut pred zavrenim..jsem rada ze jsme se nenechali ukecat, a lituju lidi, kteří mu povolí a nechají se do neceho od nej ukecat..

klarasandra
23. srp 2017

@guienevra
Dobrý den, s prodejnou kočárky Veronika v jysku mám dobrou zkušenost, kočárek COLETTO VERONA AVANGARD v eco bílé barvě máme doma už měsíc a půl a těším se (v září) až vyjedeme. Pán v obchodě byl velice ochotný, zálohu při objednání chtěl pouze 100 kč. Na všechno, co nás zajímalo ohledně kočárků a autosedaček nám odpověděl, je vidět, že je to odborník. Tento obchod jsem navštívila dvakrát a vždy jsme tam strávili minimálně dvě hodiny. Paní prodavačka byla taky moc příjemná. Kamaradka tam nakupovala před dvěma roky a byla též spokojená, Kočárky Veronika mi právě doporučila.

zulubo
24. srp 2017

Dobrý den, dnes jsem byla na prodejně Veronika a pán nám tam porad nabízel kočár s názvem Mimax Lambda Schnee. Jenže normálně na internetu jsem ho nenašla. Nevíte někdo co je to skutečně za kočárek? A kdo je výrobce? Přidávám i obrázek. Děkuji

mmaajjaa
24. srp 2017

@zulubo Rozhodně bych nešla do kočárku, o kterém bych nenašla žádné reference. Přišlo by mi to hodně podezřelé. Vnucování určitého typu kočárku umí ve Veronice opravdu dobře, také mám podobnou zkušenost.

mitch_ik
24. srp 2017

Holky, kašlete na Veroniku. Majitel je s prominutím úplně vylizanej. Absolvovala jsem tam dvoudenní brigádu a neměla jsem ani smlouvu ani peníze. V objednávkách má chaos, a to si je dělá sám, brigádnice ho musí vždy volat. A před třemi měsíci jsem měla tu čest vidět a slyšet rozhovor tatínka v porodnici, kdy přijel pro ženu a novorozenou dceru v jiném kočárku. Dal mu místo šedého vajíčka zelené a ještě jiný podvozek ke kočárku. A prý jejich kocarek prodal, pac se libil nekomu jinemu a objednal novy, jen to nestihli vyrobit a dovezt. Debil. Jako poplést se může kdokoliv, ale tohle je skoro u každé objednávky.
Doporučuji mrknout na veletrhy a bud koupit tam nebo si omakat kočárky a objednat z domu.

zulubo
24. srp 2017

@mmaajjaa
No mě to taky přijde divné. Jako kočárek to nebyl skaredy ale nikde ho nemůžu na netuším najít, sedím a hledám od doby co jsem dojela odtud domu... A porad nám taky vymlouval jak je na nic když si koupím kočár se všemi stejnými koly,jako ze ty přední nepůjdou natáčet, pak jdu jinam a ti tento kočárek zase doporučí... Čert aby se v tom vyznal, fakt ☹

zulubo
24. srp 2017

@mitch_ik děkuji, no já slyšela jak se pan umí angažovat... A když chce prodat namluvit dokáže cokoliv ze, jen aby měl nějaký tržby. Prosím a kde se nějaké veletrhy konají? Já už toho asi moc nestihnu na výběr mám dva měsíce do termínu.. Mam vybraný kočárek na netu ale nikde v prodejně ho nemají dostupný abych si ho projela a pořádně omakala.

jbzirafa
24. srp 2017

Mohu potvrdit, že prodejna Kočárky Veronika mě neoslovila, šli jsme se
Kdysi zeptat jen jestli nemají i autosedačky. Kočárky Jany také nic moc skóre, nedávno jsem se tam také chtěla podívat, zaplatila jsem na náměstí za parkování, v obchode tma, zamceno bez udání důvodu. (Že by dovolena? Alespoň cedule na dveřích byt mohla ) A kolem šli ještě nějací dva lidé a taky chtěli dovnitř a nic.. Takže prodejna s kojeneckými potřebami v Jihlavě nevím nevím kde a jaka je spolehliva.

Strana
z3