Kvalitní trojkolka do města i terénu?
Ahoj
Byla bych ráda, kdyby mi některá poradila s výběrem trojkolky, která by zvládla i náročnější terén. S přítelem jsme oba dost vysocí (185 a 192 cm) a miminko by taky nemělo být zrovna drobeček.
Nám sem líbily tyhle:
- Herqules Raptor 3 Spin
- Jane Slalom Pro
- Peg Perego GT3
- Quinny Freestyle 3XL
- X-Lander XT kolekce od 2011
Jedinou osobní zkušenost mám s Herqulesem a byl celkem ok, jenže jsem s ním jela jen po městském chodníku. Z projížděk po podlaze v obchodě toho ale moc nevyzkouším.
Za každou radu děkuju

@blanka.k S tím určitě počítám, zatím se spíš informuji. Překvapilo mě třeba že na Peg Perego tu není ani jedna recenze a to se o něm mluví jako o ,,tanku mezi kočárky'' takže to asi až taková sláva nebude.
@tinka_webber Tak běžte do Malvíka, Špuntíka atd. ať Vám poradí. Já jsem vybírala podle potřeb, které jsem od kočárku očekávala a vzhled nebyl na prvním místě. A ruční brzda je dost poruchová kamarádka nadává jak špaček. 😉
@pokmon o Jane taky přemýšlím, ale pořád váhám kvůli té rukojeti.
Ja mela ten quinny. Pri poloze do lehu se preklapel (dite po smeru jizdy). Nemela jsem ani ptebal.tasku na kocaru) Vycetla jsem, ze ten kocar to dela vsem, co maji vetsi dite. Takze jsem ho prodala. Je to uz asi 7let zpet. Ted uz treba konstrukci zmenili.
Jane mam ted na druhatko 🙂) V hl.korbe bude dite stejne jen par mesicu, pak chce videt ven, to moc neresim.
Zkus juknout jeste na tfk twist. Tj kocar! Puvodne jsem chtela ten, ale byl moc velkej
Za nás B.O.B......měla jsem X lander, Janae, croozer....Mrkněte, do terénu typ utility stroller, do města spíš typy s otočným předním kolem, stabilní na běhání, brusle, skladný, lehký 🙂
@hedusa já v zimě viděla jednu maminku s hlubokým kočárkem na sjezdovce u dětské školičky a jela úplně plynně, takže jste mě překvapila. Každopádně díky za tip, na co se případně optat nebo vyzkoušet 😉
@tinka_webber Manžel má 185 cm když jde na procházku dává si rukojeť
na výš a na brusle si ji nechává uprostřed,ale asi by bylo lepší to vyzkoušet.
Máme BOB revolution pro a je to super kočárek na to jak má velká kola je i skladný
@tinka_webber ja nemela hl.korbu. Ale tu sportovni nastavbu - ta se preklapela.
@hedusa wow tak to jsem netušila děkuju moc za info
@eliskaxox Vy jste měla BJ? Dívala jsem se na ně, ale nevím jestli by byl lepší City Elite nebo Summit X3. Krom nastavitelné rukojeti a velikosti kol v nich nevidím rozdíl.
@tinka_webber za mne PP Gt3 tank mezi kočárky fakt je. Velký, prostorný, stabilní, kvalitní (potahy i konstrukce), obrovský koš, organizér u rokujeti, bouda překlopná dopředu, atd...
Mně nevadí, že je velký, nevozím ho v autě. Pro mne je velikost plus, obě dvě děti mám velké a v pohodě se vejdou do sporťáku ve třech letech (v teutonce se mi ani ne dvouletá dcera nevešla pod boudu a celkově byl kočár úzký). Jediná nevýhoda pro mne je absence otočného sporťáku.
Měla jsem X lander, Roan marita, Teutonia Spirit a PP gt3 je nej. K němu mám ještě PP Pliko Switch Easy Drive - vozím v autě a do MHD.
@tinka_webber Elite má nastavitelné polohování nožek a Summit ne.. Elite má odpružené jen přední kolo a Summit všechna. A kola má Summit nafukovací a Elite gelová. To jen tak co jsem si narychlo vzpomněla
@zabzulka aha moc děkuju za info. Na stránkách BJ jsem toho moc nevyčetla. Tam mají jen průměry kol.
Tak za mě jedině Jané Slalom, sice drahej kočárek,ale bezkonkurenční!! Nedám na něj dopustit, máme ho a výbornej. Zmákne město i terén, bydlíme skoro na horách .Chlap má 186 cm,,madlo jde zvednout a napolohovat. Jinak Jané i z druhé ruky po jednom dítku je slušnej kočárek. A dá se sehnat levněji než za těch 25 t. Já dávala po jednom dítku + výbavu necelých 15000 a za slušný peníze ho pak ještě střelím.O tyhle kočárky je pořád dost velkej zájem.
tfk joggster zvládne terén vcelku slušně. Sama jsem s ním spokojená.

@tinka_webber ono to chce asi vyzkoušet někde na místě co s každým kočárkem jde udělat, napolohovat- Quinny kšilt prosti sluníčku má (takový malý, oddělávací), ale já jsem spíš využívala , že jsem syna úplně překlopila stříškou (v zimě ještě otáčela korbičku k sobě, když třeba byla sněh.vánice..... Nebo jsem to rozepla jak je ten zip a měl jen tu stříšku jako slunečník a "zadek" té stříšky (s tou kapsou nahoře) neměl....