Malej sklouzává v golfáči, co by to zastavilo?
Malej mi sklouzává v golfáči do krkolomné polohy. Je něco, co by to klouzání dolů zastavilo? Máte s tím zkušenosti? ☹
@coreprincess jestli je mu 9 měsíců, měl by být ve sporťáku naležato. Bodejť by neklouzal, když nejspíš sotva umí sedět.
@coreprincess jj chtělo by to víc popsat situaci.. Mě malá začala sedět v 8mi měsících, ale kočár sporťák co jsem měla vůbec nebyl pro ní.. Taky sklouzávala, byl prostě obří.. tak jsem mezi nohy davala srolovanou plenu aby ji to drzelo, ale to s taky moc neosvedcilo.. prostě špatný výběr kočáru:-/ ale koho by to napadlo že jo..
@coreprincess ještě mě napadlo že jsem viděla, miminko na bříšku a odklopenou střechu🙂 ale to v golfkách asi nejde?
@marcelka287 já koukala, že se vyrábějí nějaké podložky do kočárku, ale zajímalo by mě zda fungují aby teda neklouzal. Oni ty kočáry dělají z tak kluzkého materiálu :D
Golfáč je nouzovka pro chodící děti, které potřebují občas popovést nebo do auta na nákup apod., rozhodně ne pro 9měsíční miminko na denní použití.
Ono těžko posoudit, malá šla do golfek nějak v 8 měsících a neklouzala nikdy...hezky tam držela opřená, si pamatuju, že se sama neudržela, bo seděla jen když byla opřená, jinak sedět pořádně neuměla, vydržela bez opěrky jen chvíli a držela se rukama... Možná fakt to je kočárem..
@coreprincess já děti vozila v hlubokém kočáru na břiše (4m), v kleče a v polostoje (s kšírama) - to jim bylo asi 6m, ale ještě neseděly. Měla jsem starý kočár, takže asi větší a mělký. V 9 nebo 10m už chodily.
@antoinet Já vozím v golfkách syna už teď.Máme ty polohovatelné,takže to je stejné jak sporťák.Ale je fakt,že nesklouzává,ani dcera nesklouzávala 🙂
spletla sem si výraz máme sporťák. 🙂 (říkám tomu golfáč) :D
@coreprincess Tak to podle mě bude kočárkem.Jaký máš?Nemůžeš hodit foto?
@coreprincess aha, to je velký rozdíl🙂 zkus poštelovat pásy
camarelo q12 lux . jsem s nim spokojená je prostorný, ale tady v tom sklouzává :(
Zkus mu tam dát ušít podložku a zvedni podpěru u nožiček
bych řekla, že nožky už má zvedlé, aspoň mi to tak přijde...Dle mého to je kočárem, měla jsem podobný styl sporťáku, jen jsem do něj malou doma dala, už jsem šla koupit něco jiného. Nedržela v tom. Navíc v tom ječela 😀 Měla jsem 3-kombinaci, takže šel hned na prodej a koupila jsem golfky, Peg Pérego a pohoda...
@coreprincess Taky bych řekla,že je to kočárkem.A máš golfky?Že bys radši použila ty,než sporťák.Já mám taky 3kombinační kočárek,ale používám golfky,protože když jsme jednou jeli na nákup,golfky zaberou méně místa v autě.A už u nich asi zůstanu,a sporťák ani nebudu rozkládat 🙂
no právě chceme nějaký koupit. Nejlepe do 4 tis. Četla jsem dobré recenze na tento http://mujandilek.cz/golfove-sportovni-kocarky/... sice neni tak hezký, ale maminky ho chválí
@coreprincess Proč by nebyl pěkný?Mě se líbí 🙂
@coreprincess Koupila bych jiný sporťák nebo golfáč. Nebála bych se jít do kočárku z druhé ruky. Do čtyř tisíc bude i pěkný od renomované značky. Mnohé sporťáky jsou lehčí, skladnější a praktičtější než golfáč.
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/kny0/s...
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/6spl/s...
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/u7yk/p...
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/mvlu/i...
pokud je to hlavně kluzkým materiálem,stačí podložka či mělký polštářek z hrubšího a bude po problému.já např.koupila obyč molitanové sedátko na židli za cca 50 kč,připevnila je tam na ty zavázky / uvázala směrem dozadu a nic nebylo vidět/ a už to neklouzalo.To ovšem záleží na tom jak ti to tam půjde upevnit,mě to u mého kočárku krásně šlo.Koupila jsem aby se barevně hodilo,nakonec to kočárek i zpestřilo
@kubinkov To trošku nechápu.Vždyť právě golfáč je skladnější,menší a lehčí než sporťák.
Resila jsem stejny problem cca od 6. do temer 10.mesice veku. Chodila jsem nakonec s kocarem ven jen na spani anebo chvili koukala zapasana v tom sjetym polosedu. Jak se mala sama posadila, tak prestala klouzat ve vsech 3 kocarech co mame, a to je kazdy z jineho materialu. Ted mala sjizdi v kocare, ktery ma kratkou sedaci plochu,tudiz blizko operku a ona se pak line opre a podjede ji plinka az skoro k nozni polohovaci operce. Ale to nebude vas pripad dle fota vaseho kocarku. Moje dceruska byla nejspokojenejsi v Roan Marita (ikdyz ja skripala zubama, prtz se mi moc nelibi,ale to neni podstatne preci a byl za 3000 secondhand). Ted uz mam porizeny golfosporatk Britax B-Agile s polohovacima nozkama.
Hodne zdaru!
@andrrriiik Většina golfáčů je po složení poměrně dlouhá a nejeden golfáč váží k deseti kilům, když je polohovací, má boudu, která dobře kryje, polohovací podnožku a madlo před dítětem. Pokud nemá spojené rukojeti, tak se podle mě dost špatně řídí jednou rukou. Košíky pod golfáčem bývají špatně přístupné a malé. ( Např. Gesslein)
Měla jsem těžkou polskou trojkombinaci (Mikrus) a koupila si golfky (Moon). Nebyla jsem z této kombinace bůhvíjak odvázaná. Pak jsem narazila na bazaru na Mutsy Transporter a na zkoušku ho koupila. Do týdne jsem se zbavila trojkombinace i golfek. Nic z toho mi nechybělo. Je dobré koupi kočárku promyslet s ohledem spíš na sporťák než na velikost vaničky, ve které často děti nechtějí být, protože nevidí ven.
@kubinkov Tak to je fakt,já mám golfáč s nespojenými rukojeti,košík žádný.Ale i u 3kombinačního co mám,nemůžu dávat nákup do košíku,protože je hodně malý.Takže jsem zvyklá 🙂
@coreprincess Jdou ty popruhy, co má přes ramena, dát o jedno níž? Má je strašně vysoko...
Podle mě máte popruhy moc navolno. Dají se dokoupit polstry na popruhy - něco jako jsou v autosedačce. A taky by pomohla flísová nebo bavlněná vložka do kočárku. Prodává buď Emitex nebo GoBaby. 😉
Tu podložku chci právě koupit .)
golfky z druhé ruky určitě ju, ale lépe asi vidět a hlavně zkusit dát všechny golfky do auta, pokud plánuješ jezdit! Opravdu jsou některé dlouhé, právě ty Peg Pérego my dali do kufru jen napříč a to máme velké auto s velkým kufrem... Takže někam do fabie atd. nedáš ani omylem.
Ale měli na golfky velký košík vcelku...
Uvažovala bych hlavně, kam tím budeš jezdit, je fajn, aby to mělo spojenou rukojeť, já měla nespojenou, není to žádná hrůza, ale lépe spojená. Dál ty "dvojkola" nebo jak to nazvat jsou hooodně blbé do sněhu....a do terénu taky nic moc, mě toto nevadilo, sníh tu v podstatě není, do lesa nejezdíme 😀

@coreprincess nevozit ho v golfáči 😉