icon

Mamas and Papas Mylo - kde sehnat náhradní kola?

stivik1
21. říj 2016

Ráda bych se zeptala, jestli některá z vás nemá zkušenosti s dokupováním náhradních kol pro kočárek Mamas and Papas Mylo. Zkoušela jsem je najít, ale neměla jsem štěstí. Kupovala jsem ho nedávno bazárkový a má už celkem sjetá kolečka, tak mi trochu skáče. A nevíte jestli je možnost někde sehnat i nafukovací kola? Na netu jsem našla jen na Mamas and Papas Sola. Díky moc =)

nikolakr
•
4. dub 2017

@stivik1 Dobry den, chci se zeptat, zda jste sehnala nahradni kolecka? Mam stejny problem. Moc dekuji za odpoved. Nikol

stivik1
autor
•
4. dub 2017

@nikolakr Bohužel nesehnala. Budu muset doufat, že to s nimi dojezdím =) kdybyste náhodou na něco narazila, budu ráda za info =)

nikolakr
•
4. dub 2017

Dobre, dekuji..ja taky zatim bez vysledku..

katarinocka
•
17. kvě 2017

Dobrý den, prosím o informaci, sehnal někdo ty náhradní kola na kočárek Mylo? Moc děkuji.

K.

ckocko
•
17. kvě 2017

@katarinocka zkuste kontaktovat vyhradniho dovozce, pripadne pres nejaky obchod (treba detskydum.cz), treba vam pomuzou.

katarinocka
•
19. kvě 2017

Dobrý den, takže Vy jste je nakonec nesehnala? Děkuji. K.

janapuklova
•
12. črc 2017

Dobry den,sehnala jste ty nahr.kolecka? Dekuji

janapuklova
•
19. črc 2017

Krasny den,sehnala jsem.kontakt na pana Frešla,ktery je vyhradni ddovozce nahradnich dilu. Tel.773 407 077...s panem jsem telefonicky mluvila a doveze mi nah.kolečka a strisku.

katarinocka
•
2. srp 2017

Jste zlatá, ozvu se mu. Moc děkuji.

janapuklova
•
2. srp 2017

Obj jsem si pres pana velke kolecka a novou střechu a oboji vyslo na 1900kc