icon

Nechce být ve sporťáku. Pomohly by golfky?

smajlishek
24. kvě 2021

Dobré ráno maminky/tatínci,

dcera 14 měsíců mi nechce trávit čas v kočárku. I když je pevně připoutaná, tak dokáže zadek sesunout a je tam pak tam,, vyvalena". Přijde mi, že sedak je dost velký. Když je pevně připevněna ani nedosáhne na madlo vepředu.

V kočárku vydrží tak 10 minut a pak jen diky jidlu, coz se mi nelíbí☹

Máme do teď sporták z dvojkombinace, zvažuju, že bych koupila samostatný sporťák nebo golfky, myslíte, že by pomohlo?

Pokud ano a znáte nějaký super do 4500 Kč, budu ráda za tipy 🙂
Pokud jste měli podobný problém, co pomohlo vám?

Děkuji mox za tipy a rady

Strana
z2
kacka1994
25. kvě 2021

@smajlishek tohle, ale je spousta značek a variant 😊

ninolleta
25. kvě 2021

Moje dcera taky není úplně kocarkovy typ, ale viděla v obchodě Bugaboo bee5 s motylkovym designem a ten se jí tak líbil, že jsme ho pořídili. Dcera je teda už starší, takže se jí líbí i to, že si do něj může sama vlézt i vylézt. Ale od té doby se vozí docela ráda.

anet1989
25. kvě 2021

@smajlishek Náš syn taky nechtěl byt ve sporťáku, prostě neměl přehled. Pořád se v něm jenom stavěl na nohy...tak jsme koupili popruhy, pripnuli jsme je na něj a jezdil ve sportaku na stojáka :D to tam vydržel vždycky celou procházku, klidně i 2 hodiny s menšíma pauzama 😃🙄

smajlishek
autor
25. kvě 2021

@kacka1994 To jsem ani nepostřehla, že to existuje. Děkuji

smajlishek
autor
25. kvě 2021

@anet1989 Tyyyyyjo na stojáka ? Tak to máme ještě v pohodě:D Me dcera jenom protrhala vztekanim latkvoou operku na nohy:D:D

anet1989
25. kvě 2021

@smajlishek náhodou to bylo nakonec super 😆 stál jakoby zády k nám, držela se střechy která byla složena a měla jsem jistotu v těch kšírách, ze ho udrží ;) tak jsem projezdili celé léto

Strana
z2