icon

Nejskladnější kočárek, poraďte

nssl
6. únor 2017

dobrý den,prosím o radu.. mam sice již tři děti,takže bych teoreticky měla mí trochu přehled,ale nemám...počítáme s dalším přírůstkem a potřebujeme po složení maly kočárek,abychom ho lehce dali do malého kufru auta.ale zároveň ne upně malou korbu..je tolik značek,ale když dám vahledat na internetu, tak jich tam vyleze spousta,ale ne co bych chtěla.. a hlavně ne za 10000,- díky za tipy👍

gnozka
6. únor 2017

Dobry den . Velmi hezky skladny je britax . Ale nevím jestli se vejdete do ceny :/ ale batátový určite seženete . Mrkněte . Je to hodne kvalitni kočár .

nssl
autor
6. únor 2017

Děkuji za tip.kouknu 🙂

petuik
6. únor 2017

Taky doporučuju britax osobní zkušenost🙂)

gnozka
6. únor 2017

Myslela jsem
Bazarovy ne batátový 😀 ale to jste asi pochopila 🙂)

ludul
6. únor 2017

za mě Valco - máme cca 7 měsíců, předtím jsme měli Britax Agile - Valco je skladnější a lehčí a lépe se skládá....

dubnacek
Odpověď byla odstraněná
gnozka
6. únor 2017

Myslela jsem ze valco je jen sportak ? Ale asi moje neznalost.

ludul
6. únor 2017

@gnozka jak kterej 🙂 ale je pravda, že já mám ten, co je jen sporťák....ale když do něj koupíš vložnou tašku na mimi, bude to jako v korbě 🙂 Měla jsem malého tak v Britaxu Agile....

lucyp13
6. únor 2017

Dle me jsou skladne kočáry mutsy (igo,nexo) nebo kočárky golfacoveho typu inglesina,myslim ze to má i peg perego,bugaboo bee

nssl
autor
17. bře 2017

Tak jsem na to ženy koukla.. no asi je to problém. .. jsem dost narocna. . Golfacek tip mi moc nevyhovuje - Máme totiž okolo domu nerovny terén..a s dětmi chodíme dost do lesa.. . Je taková spousta kočárků, ale strasna spousta cernych .sedych. . .. to je děs. . Vždyť si to miminko přece zaslouží byt Veselé a to včetně povozu, ve kterém se veze... a ani na cestě nejdou moc vidět. . Ale za tipy díky. .třeba najdu nějaký fesacky.. 🙂

nssl
autor
17. bře 2017

A neznáte někdo kočárek Concord.?našla jsem totiž i barevné krásný 🙂 a ze mu prý jde složit korba.. Jdou u tech concordu všechny korby složit? Nebo jestli jsou dost bezpečnější, když vlastně jdou skládat. .

nssl
autor
17. bře 2017

Omlouvám se za chyby v textu..píše na telefonu a je tu ta hloupa t9... 🙂

eliskaxox
17. bře 2017

@nssl Jaký Concord jste našla? 🙂 já mám Wanderera a mela jsem i Neo. Složit jde pouze korba Scout a to do opravdu male kostičky a přitom je dost prostorná a pevná.

slimacikmia
17. bře 2017

Jané muum micro, je perfektne skladný, ľahký, ale zároveň dostatočne veľký. Ale neviem, či nájdeš novú trojkombináciu za 10 000...

nssl
autor
18. bře 2017

@eliskaxox no přesný název nevím. Ale právě jsem slyšela o te skladne korbě. .což je pro me zajímáve, jelikož v sedmi místnem autě si s mistem bohužel nemůžu zahrávat. . 🙂.. a jinak jsou ty concordy kvalitní? Lehke? A ta korba Scout pasuje na všechny podvozky?

nssl
autor
18. bře 2017

@slimacikmia jej Děkuji, ale 10 000 je dost.bude to naše 4. Dítě, a takhle si po vyskočit nemůžem. .ale Děkuji za tip

svaca85
18. bře 2017

Za mě můžu co se skladnosti a lehkosti týče doporučit Peg Perego Book Plus S s korbou Pop Up,ktera jde složit na placku 🙂 👍

kotito
18. bře 2017

baby jogger city mini gt , ale použitý aby jste se dostali s cenou dolů