Poradíte sporťák nebo golfky? Se spojenou rukojetí

lukza
19. únor 2011

Ahojky všechny maminky prosím mám dotaz zda nemáte tip a hlavně zkušenosti s kočárkem sportovním nebo golfky?zajímalo by mě zda když jsou přední kolečka zdvojená myslím jako když jsou ve předu 4kola zda se do toho nedostává v zimě sníh?já koukám po kočárkách ale hrozně mě udivuje že hodně mají nostnost jen do 15kg a mají hodně krátké zádové opěrky a nebo jsou dost uzké☹ a můj syn má rok a má 13kg a 83cm, takže jaksi nemužu vybrat.samozřejmně jsou kočárky ale třeba za 8000,- a to se mě teda za něho dávat nechce když už bude prcek tapat a bude to spíš jen tak na převoz.
všem moc děkuji za odpovědi a rady.a ještě bych strašně rády kdyby měl ten kočárek spojenou rukojet aby se lépe ovládat jendou rukou.

tesinka
19. únor 2011

Ahoj, my máme Espiro magic 3 2010 se spojenou rukojetí, jsou super, lehké, dobře se ovládají, rychle se složí a prý jsou i kvalitní, cena příznivá. Nosnost 20kg. Teď už teda tento model neseženeš, ale v červenci má najíždět nová kolekce 😉 Ale zatím se prý neví, jak bude vypadat a kolik bude stát. Sporťák je určitě lepší do zimy, ale na jaro, léto, podzim jsou podle mě lepší golfky 😉

weri1
19. únor 2011

taky vybírám golfky, ale na časté ježdění to budeme mít sporťák...zatím vyhrává jané energy, jsou lehounké.
Ty co má tesinka se mi taky líbily ale pro mě dost nízké..jsem vysoká a zdají se mi úzké a malé...máme velké dítě.
A ty golfky mají většinou nosnost do 15 kg to je pravda
Zkus se podívat na chicco multiway, jsou za dobrou cenu a hodně si je chválí a vypadají že jsou prostorné