Porovnání kočárků Cybex Balios M a S
Můžete někdo porovnat sporťáky Cybex Balios S a M? Nevím, který koupit. Je mezi nimi nějaký jiný rozdíl než ten, že „S“ má přední kolečka dál od sebe?
Podřízený= odpruzeny
Aha, to mě trochu mrzí. Měla jsem Balios M za ideální kočárek. Na eshopu četla, že M se dá také nastavit až do lehu a že kolečka jsou pěnová, pogumovaná do"každého terénu". Není třeba rozdíl i sériích 2016, 2017 a 2018?
Doporučuju kočárky zkusit na živo
Doporučuju kočárky zkusit na živo
Máte pravdu, to by bylo nejlepší. Díky
Mě se opticky líbí více s
Chci se na ně jít podívat na živo. Já se rozhodují mezi Britax b motion 4 plus a Cybex balios s celou kombinaci
Tak já už mám Cybex Balios M doma, konkrétně Grape Juice 2017. Je to starší model, který bohužel nemá ta pěnová All Terrain kolečka. Takže dost drncá☹ Jinak je fajn. Vypadá pěkně, zádová opěrka se dá dobře nastavit, lze vozit po směru i proti směru jízdy, koš pod kočárkem je docela prostorný. Kdyby měl ta lepší kolečka, byl by perfektní, ale nepodařilo se mi je sehnat. To drncání mi vadí, byla jsem zvyklá na velká nafukovací. Uvažuji, že ho zase prodám dál.
@panstilip ono nejde uplne o ty kola ale vzdy hl. Jak jsou odpruzene ke konstrukci 😉
@panstilip ja vam rikala ze je strasne tvrdy 🙂 a fakt ty kola pomuzou malo ... 😉 zkusila jsem par kocarku a fakt je to znat to odpruzeni 😉
Veroniko, měla jste pravdu 🙂 A jaké kočárky jste zkoušela? Moha byste nějaký doporučit, který vám vyhovoval nejvíc? Potřebuji něco hodně skladného a lehkého do auta, s dobrým odpružením. Mám doma kombinovaný kočárek Margaret (Raf-pol) s velkými nafukovacími koly, který je skvělý, zvládne jakýkoliv terén. Bohužel je však těžký a do naší malé Fabie se tak tak vejde složený podvozek. Když někam jedeme, tak beru nosítko a vystačíme si, ale až bude syn větší a těžší, tak občas budu ráda za kočár 🙂
máme balios S a můžu doporučit, je malý, lehký, skladný, odpružený a tak všelijak podobně 🙂)))))))))))
Zkoušela jsme na prodejně oba kočárky a balios M za mě hrozně tvrdý tak jsme vzala S a nelituji jen malá se už nechce vozit 🙁

Balík a S jde do lehu a je vodorovné... ten druhy je vždy kolébka ... nelze polotovar pouze za dobou opěrku....dále je S na rozdíl od m podřízený ....M je tvrdý jako nákupní vozík pro mě ....