Potřebujeme dlouhý kočárek - víc jak 80 cm
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda někdo nevíte o hlubokem kočárku, který má plochu na ležení víc jak 80cm? Mému synovi je 6 týdnů a už teď máme 64cm ☹ Bojím se když to takhle pujde dál nevejdeme se za chvilku do kočárku a já bych byla strašně ráda aby jsme aspoň do března vydrželi v hluboké korbě. Teď máme kočárek 80cm a už teď mi přijde že větší by nebyl škodu.. Byla bych ráda za osobní zkušenosti nebo na internetu píši u mnoha kočárků větší délku než ve skutečnosti má. Předem moc děkuji za tipy.
Kdyz jsme shaneli kocarek, tak nam bylo receno ze nejvetsi korbicky na trhu ma Dorjan.
Radím vyzkoušet - ono něco je délka - ale vnitřní ty potřebuješ. Hlavní je i tvar korby, záhyby ti dost uberou. Budeš mít podobný problém jako já u svého syna - také byl dlouhý, ale on pak už ani nechtěl být v hluboké, tak šel v 5.měsíci do sportáku do lehu.
Měřili jsme to v prodejně, ale uz je to taky rok zpátky...premerila bych, ale uz jezdíme ve sportaku a hluboká korba je u rodičů na půdě...ale vozili jsme tam mladého do 9 měsíců, pak uz tam nechtěl být, chtěl vidět...
máme Inglesinu a velikost korbičky byla právě to co u ní vyhrálo... jo, nemá žádný ultramoderní design, ale praktičnost zatím největší co jsem u karbiček viděla... prcka jsme v ní vozili ještě další zimu (dá se pěkně regulovat náklon zad od lehu do kolmého sedu)
Měli jsme Dorjan Prestige, stejný jako brokovich. Chtěla jsem kočár s otočnými předními koly, tím se výběr zužuje. Korbu jsme používali do 9 měsíců a kdyby nebyla taková kosa, tak by se vlezl ještě nějakou dobu (a to syn není mini dítě, v 9,5 měsících má 75 cm)
Pokud někde seženeš starou Libertu, tak ty vedly jednoznačně. To samé i inglesiny, lepší koupit někde starší model, který bude prostorný, a pak lepší sporták. Já mám Baby design lupo, vnitřní rozměr 79 x 35 cm, malé. V obchodě mi to příšlo prostorné, ale když tam dáš vše na zimu, tak nic moc.
máme "retro" kočár Tako acoustic. Je to fakt obr. Jak na délku korbičky tak i na samotnou výšku kočárku (manžel má skoro 2 metry, tak aby se nemusel hrbit). V obchodě vedle něho vypadaly ostatní jako kočárky pro panenky. Má tu korbu skoro 90 cm dlouhou. Jen počítat s tím, že ne všude se s ním vejdeš - třeba staré panelákové výtahy 🙂. A i u nás, kde máme výtah nový, musím jet "se zataženým" břichem", abych se s kočárkem vešla 🙂. Ale vážně nelituji - toho prostoru, co tam malá má... Je veliká, ale i když je květnová, tak zimu i s péřovým fusakem v hluboké korbě v klidu odjezdím.
Máme Firkon verano long, hluboká korba 100cm. Super prostor, naprostá spokojenost 🙂

Dobrý den, my máme Dorjan Danny Sport Prim 2016 u něhož je vnitřní délka korbičky 85 cm. Taky jsme sháněli co největší korbičku, ale byl celkem problém. Vám ale roste malý obřík 😃 tak aby větší korbička k něčemu byla😉