icon

Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?

anyroxy
10. pro 2020

Ahoj 🙂
Hledám přebalovací tašku nebo přebalovací batoh ke kočárku Našla jsem značku Pinkie, má s ní někdo zkušenosti? Jaký ty tašky jsou, vydrží?

Našla jsem béžovou a černou a nevím, která se hodí k našemu kočárku. Co myslíte?

Děkuju za rady 🙂

Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?Přebalovací taška Pinkie. Je kvalitní?
katebk
10. pro 2020

Já mám celou sadu a jsem moc spokojená, tašku mám typově tu šedou nebo zlatou a za mě super 🙂

anyroxy
autor
10. pro 2020

@katebk
@katebk A nemas prosim fotku tvoji sady? Dekuju 🙂

verysucha
10. pro 2020

Taky jsem měla a byla furt jak nová 👍

evka_slovenska
10. pro 2020

Mam uz rok a pul a jako nova. Mam fusak, nanoznik, dvoje rukavice, podlozku, tasku a organizator a vse furt jako nove.

anyroxy
autor
10. pro 2020

A jakou barvu byste poradily k memu kocarku? Spis ten bezovy, nebo cerny, sedy? 🙂

marketa_1983
10. pro 2020

Já mám od La Millou celou sadu a jsem velice spokojená ;) Mají to fakt krásné a za super cenu!!

pipi_puncocha
10. pro 2020

Mám černý batoh Pinkie, nosím denně se synem a v pohodě i po více než roce. K tomu tvému kočárku bych taky dala černý, podle mě ostatní by se bilo s tím madlem.

marketa_1983
10. pro 2020

Ještě jsem dohledala tu co mám ;)
https://prebalovaci-tasky-ke-kocarkum.heureka.c...

katebk
10. pro 2020

Dívala jsem se na stránky a už tam spoustu věcí ale nemají, já mám tohle 😊

zdenamol
10. pro 2020

Já mám taky velkou tašku pinkie a je super

anyroxy
autor
11. pro 2020

A ten material je jakoby sustakovy? Z fotek mi u ty bezovy tasky prijde, ze je takova leskla..A je to vodeodolny material? 🙂

zdenamol
11. pro 2020

Materiál je takový šušťákový, ale vodoodělná si myslím, že není. Ale nechci kecat, to chce pročíst info od výrobce. Z počátku jsem měla obavy abych tašku někde neprotrhla skrz ten materiál , ale mám ji dva roky a stále bez vady. Jsem s ní spokojená.