Recenze Baby jogger summit x3

ewinka64
28. dub 2018

Mohla bych poprosit majitelky tohoto kočárku o recenze? Kladné i záporné, dále jaké máte zkušenosti při jízdě na bruslích, jak se chová, nevybruje kolo,když je zaaretovane?Moc děkuji.

petrinda
28. dub 2018

Mám a používám nyní asi měsíc. Lituji jen jedné věci že jsem ho nepořídila již u syna 🙂
Za mně drobné nedostatky jsou, že madlo není v základní výbavě (ale lze dokoupit na rozdíl např. od Thule), rukověť nelze výškově nastavit ( pro mně s průměrnou výškou ok, ale velmi drobná, nebo naopak vysoká žena by mohla mít problém), a klamavé informace o nosnosti kočárku. Když jsem ho vybírala, tak všude spadal do kategorie s max. nosností až 34kg! Ale to je jen max. testované zatížení a doporučená nosnost je jako u každého kočárku cca 15kg dítě + něco v nákupním košíku.
Ostatní ale vše skvělé...ovladatelnost báječná, kolečka tiché, odpružení dostatečné. Pro mně famózně skladný, když se jednoduše sundají kola a dají do auta třeba pod dítě v autosedačce, tak kočárek je naprostá placka a zabírá minimum místa. Jelikož cestujeme často na týden za rodinou, tak zavazadel máme mnoho, auto malé, takže to je pro nás výhra.
Na brusle jsem zatím nezkoušela, tak s tím nepomůžu..
Kdyžtak se ptej...

ewinka64
autor
29. dub 2018

@petrinda ahoj,díky za reakcí.můžu se zeptat kolik meris,pr.můžeš mí prosím změřit výšku ?Ta výška ,polohovani madla me teď dost zarazila😮. Polohovani nohou nemá ze? Ja právě sháním něco vyloženě na sport,koukala jsem na boba,ale sympatičtější mi je právě x3 vzhedove a zw se da hezky rozložit. Díky

petrinda
Autor odpověď smazal
Zobraz
petrinda
29. dub 2018

Dolní okraj rukověti je přesně metr od země. Já mám 167cm. Při chůzi je to ok, ale zas na bruslích budeš vyšší, tak to nevím, to jsem zatím nezkoušela. Polohování nožiček nemá, já mám k němu přídavné polohování nožek zn. Easywalker a je to fajn. Foto pošlu v dalším komentu z mobilu.

petrinda
29. dub 2018
ewinka64
autor
29. dub 2018

@petrinda děkuji moc,tak teď s tím madlem jsem hodně znejistila.... mám 173,chlap ještě vyšší, když si vezmu brusle😕. Tak teď nevím. Snad ještě pisne někdo, bych věděla, jak se za ryclejsi jízdy chová. ... Děkuji za to polohovani.

ewinka64
autor
1. kvě 2018

@petrinda Prosím kde jste koupila to polohovani?Ha to furt hledám a nemůžu najít,děkuji

petrinda
1. kvě 2018

Konkrétně tohle jsem koupila na bazárku, zde na MK, ale asi před 1.5 lety

alebo67
1. kvě 2018

Omlouvam se,ze lezu do diskuze když daný kocarek nemam.
Ale mam x Lander x run a nemenila bych. S kocarkem teda beham.
Je super,kola ma zkosena,je stabilní.
Koupila jsem sportak u prvni dcery a u druhé dcery jen hlubokou korbicku a adaptéry a už taky behame spolu.
Jedine co teda nema je odpružení. Ale projede všechno 🙂

leneee
1. kvě 2018

Mam baby jogger city mini a take nema polohovatelne madlo. Verim ze bude podobne vysoko jako u vaseho zmineneho typu a musim rict,ze uz je mi to nepohodlne-merim 174cm.

darkhorse
1. kvě 2018

Mám Summita asi rok a můžu jenom chválit. Kočár před ním byla úplná kraksna (cenová relace podobná).

S korbičkou i jako sporťák projede všechno. Se sporťákem už jsem byla i v lese na houbách. U korby jsem nejvíc ocenila, že je zavěšená vysoko - žádné velké ohýbání k mimču, pohodlnější vyndávání a pokládání mimina. Madlo sice není polohovatelné, ale výška je v pohodě pro průměrně vysokého člověka (vyzkoušeno 165 - 185 cm), takže se to asi dá i s bruslemi. Na bruslích jsem nezkoušela, ale na běhání je super. I se zaaretovaným kolem se dá ovládat (zatáčet) jednou rukou, jede úplně lehce, nic nevibruje a má úžasnou setrvačnost. Je lehký, snadno se skládá a nezabere moc místa.

Nevýhody:
- nemá polohování nožiček, ale dá se bez problému sehnat od podnikavých švadlenek na internetu
- skládá se vnitřkem ven - já jsem si z deky za 50 Kč ušila "potah do auta"
- originál doplňky jsou pěkně drahé - doporučuju pořídit organizér na madlo (ten klidně i jiné značky), fusako - nánožník (originál) a pultík (určitě je praktičtější než madlo a stojí stejně)

Celkově dávám 99% a jiný kočár bych už nechtěla.

ewinka64
autor
2. kvě 2018

Děkuji všem, vyzkouším ho a uvidím. Právě to polohovani nemohu nikde najít, site si umím vyrobit taky. Mám ještě další kočárky, takže tento by měl být jen do terénu a zkusím ty brusle. V nejhorším ho pošlu dál. Koukala jsem ještě na tfk, právě zmíněný c tun, tak jé odrazuji brzdy zvláštně řešené. Bob pak nevím no.moc tady těch kočárků není v normální cenové relaci. Děkuji všem

ewinka64
autor
3. kvě 2018

Jak prosím sunat přední kolo? U x3 summit

darkhorse
4. kvě 2018

Všechna kola jdou sundat.

ewinka64
autor
4. kvě 2018

@darkhorse To Vim,Ale Kupuji Bazar paní nevi jak sundat přední kolo.... kde je na to umístěny mechanismus

petrixa
4. kvě 2018

Přední kolo se vyndá takovou páčkou, která je na pravé straně mechanismu, kam se nandavá kolo. Z vrchu na destičce je nápis summit x3 , tak je to zhruba pod písmenem s. Je to taková nenápadná plochá páčka. Nikdy to nemůžu najít🙂 Jinak kočárek mám už 5 let a je v pohodě. Bruslili jsme s ním hodně a problém nebyl, ale nejsem tak vysoká. Manžel měří 180 cm a nestěžoval si. Zaaretované kolo nám nikdy nevibrovalo. Polohování nožiček jsem neměla. Oba synové ve sporťáku od 6 měsíců a nevadilo jim to.

mia255
4. kvě 2018

Nevím zda pomůžu ale my se rozhodovali mezi baby joggerem a tfk joggster sport a na plné čáře vyhrál tfk. Oba jsme si byli okoukal a pojezdit s nemá a rozhodně propracovanější je tfk. Baby Jogger nemá polohovatelnou rukojet- obrovský problém když jsi vyšší nebo s ním chceš třeba na brusle, dále mi přišlo že nejde dát úplně do lehu, baby Jogger je i menší než tfk(tfk je skutečně až do téměř 30kg)

ewinka64
autor
4. kvě 2018

@mia255 ano, vím, už jsem měla domluvené i tfk, ale nebylo mi souzeno , tak uvidím jak mi bude x3 vyhovovat , vyměnit se dá vždy :D

ewinka64
autor
4. kvě 2018

@petrixa moc dííííky !!

ewinka64
autor
7. kvě 2018

Majitelky summita, byla by tu některá tak hodná a oskenovala mi manuál?ráda bych si ho přečetla, děkuji

ewinka64
autor
7. kvě 2018

Pr.bych posla do zprávy email