Riko Basic Pastel 2021. Jakou máte zkušenost?

domka001
2. bře 2022

Mohu se zeptat na názor ohledně tohoto kočárku? Bydlíme ve městě,zadne terény bysme s nim nejezdili. Korba ma 78cm,je to dostačující? Miminko cekame koncem srpna,takže počítám že na Jaře by mimco mohlo být už ve sportaku.

aselluska
2. bře 2022

Kamarádka ho má. Spokojená není. Korbička se špatně zacvakává do podvozku, je tam vadná pojistka. Korbička se oproti mému dost kýve. Není to odpružením, je to vada. Cena odpovídá kvalitě. Taky má srpnové miminko a korbička je dostačující.

cekamnazazrak
2. bře 2022

Nevím, jak tento konkrétní kočár, ale kamarádka koupila podobně levný kočárek a byla nešťastná strašně... po asi 3 měsících to vzdala a koupila sice ojetý (po jednom dítěti), ale kvalitní kočár, který na bazaru stál v podstatě stejné peníze jako ten první nový... teď je už moc spokojená.. takže pokud jde o to aby byl v této cenové hladině, doporučuju se spíš porozhlédnout po ojeté kvalitnější značce.. jinak velikost korbičky je určitě ok, to je více méně standartní velikost..

domka001
autor
3. bře 2022

@aselluska ajeje,tak to se kouknu raději po jiném.

domka001
autor
3. bře 2022

@cekamnazazrak Tak mě o finance ani nejde,spíše se mi líbilo to barevné provedení 😁 určitě se kouknu po jiném,snad se najde nejaky co se mi bude libit😊

viktorka2021
10. bře 2022

Dobrý den ráda by jsem se podělila o výbornou zkušenost na webu www.iMrňous.cz
Váhala jsem mezi Kočárkem Rico Basic pastel 2021
Pán mi na stránkách v chatu o tomto kočárku řekl úplně vše . Byla to skvělá volba .
Kočárek je úžasný . Snadno ovladatelný, nastavitelnost, odpružení,snadne skládání,brzda hned vpředu u koleček, nafukovací kolečka a mnohem mnohem dalšího. Takže jestli váháte nad kočárkem Rico Basic pastel 2021 tak neváhejte ani minutu...