Šířka korby cca 36 cm, stačí?

sim007
19. zář 2014

Ahoj....jsem teprve na zacatku a jen tak jsem byla obhlidnout situaci s kocarky.....a musim rict ze sirka korby me celkem nemile prekvapila... cca 36cm....kdyz si predstavim mimco nejakou perinku nebo fusak....to se tam potom ani nepohne.....
Dneska jsem videla ABC design vipers s4 a realny vzhled me prekvapil.....ale co se tak divam na net tak jsou vsechny kocarky cca stejne.
Opravdu ta sirka staci?????

eliskaxox
20. zář 2014

Ahoj,staci to 🙂 36 je docela hodne siroka. Ja mam korbicku sleeper a ta ma dokonce je 29 🙂 ale je dost hluboka a 3 cm nad dnes uz ma rozmer 32 takze na zimu maleho malinko vypodlozim a bude to ok 🙂 vetsina kocarku,ktere nejsou polske vyroby ma korbicku sire kolem 30-33 cm. Spis koukej na sirku a delku sportaku,tenabudes vyuzivat mnohem dele. Navic koukam ze mas mit mimco v dubnu takze az bude mimi vetsi bude leto a to budes mit v korbicce deku,takze se v poho vejde a na zimu uz stejne das sportak.

babyrenka
20. zář 2014

@sim007 : tato šířka hluboké korbičky je naprosto dostatečná, vždyť v korbičce přepravujete mimčo do zhruba šesti až osmi měsíců, pak už přechází na sportovní sedačku. Navíc i šířka sezení ve sportovních sedačkách je obvykle okolo 34 cm a tam se předpokládá přeprava dítěte do zhruba tří let, takže dětí podstatně větších. Ono to samotné číslo na první pohled nic moc neříká, ale do 36 cm by se natěsno vešla v bocích i štíhlejší maminka, vždyť normální šířka sedáku židle je okolo 40 cm, obvyklá šířka dveří do koupelny je 60 cm.