icon

Mám děti dva roky od sebe - mám pořídit sourozenecký kočár?

barbarra
9. črc 2018

Mam dve holcicky 4m a 28m. Mame kocarek s korbou a skejt a sportak pro starsi. Ovsem nevyhovuje to. Starsi dcerka pred narozenim mimca v kocarku uz moc nebyvala ale ted by v nem byt chtela, proste zarli. Uvaziju o sourozeneckem kocaru. A ted jaky? Vedle sebe korbu a sportak? Nebo za sebou? Mate nekdo zkusenost? Zatim bych mela moznost koupit od znamych Easywalker duo v kompletni vybave nebo Abc designe tandem circle. Mate nekdo zkusenost konkretne s temito kocarky a byly jste v podobne situaci? Diky Bara

designe

letadylkokane
•
9. črc 2018

@barbarra ahoj, mame dcery 24 mesicu a 3 mesice. Sourozenecky kocar mame od sousedky, je to staricky ABC design s vlackovou konstrukci za sebou. Ale ja vam nevim, starsi v nem vydrzi chvilku a pak chce chodit. A my se vlacime s kocartankem. Takze vlastne vubec nevim, jestli bych vam ho doporucila. Skoro mi to prijde jako vyhazovani penez.

lumiga
•
9. črc 2018

Máme dcery od sebe 21 měsíců a měli jsme sourozenecký Baby Jogger city select- naprostá spokojenost! Hlavně je u tohoto typu možnost přestavby na monokocar, takže jsme využívali i pak,kdy už se starší nevozila v sedačce a měla jen skejtik.
Kupovali jsme tenkrát starší na bazaru.

monaluza
•
9. črc 2018

Meli jsme Easywalker duo na kluky 21 mesicu od sebe, projezdila jsem s nim zimu, kdyz starsi jeste moc nechodil, ale na jare presel na stupatko. Pokud mate moznost koupit ho velmi levne a mate ho kde uskladnit (mne ke konci silene vytacelo vyhybat se v zadveri dvema kocarkum 😉), tak bych ho mozna koupila, ale myslim si ze to bude jen na kratky cas, ze to u vasi dcerky je jenom klasicke "obdobi", ktere zase prejde 🙂. Byt vami, popremyslela bych o porizeni satku/nositka na mladsi dcerku a starsi by si mohla chvili uzit zpatky svuj kocarek 😉. Delame to tak ted pri vyletech - berem kocarek se stupatkem, do kosiku nositko a kluci (11 mes. a 2 a trictvrte) se ve sportaku stridaji, jak je zrovna potreba 😉.

toluma
•
9. črc 2018

Mám mimčo 4m a staršího 2r a 4m.Taky sem řešila,jestli pořídit sourozenecký kočár,ale nakonec to taky řeším na střídačku-jeden v kočárku,druhej v nosítku.Starší už na kočáru moc nevydrží,ale v těch vedrech by byl dvojkočár v něčem pohodlnější.Ale na tu chvílu nebudu tahat další krám do baráku 😂.Ale kdyby byli od sebe třeba jen rok,určitě bych nějakej tandemovej pořídila.

radecka1
•
9. črc 2018

Easywalker je super, mám dvojčata, takže značku doporučuji. Ale ve vaší situaci bych kočár nekupovala, přijde mi to zbytečné vyhazování peněz. Děti mi v kočáru přestali jezdit ve 2 letech. Myslím, že je to jen chvilkové období žárlení a také bych doporučila spíš šátek nebo nosítko na miminko a starší chvilku vozit a za chvilku bude zase chodit nebo ji pořiďte malý kočárek, ať má taky "miminko". V případě, že sourozenecký kočár, tak rozhodně vedle sebe. Druhou uvedenou značku neznám.

aalleenn
•
9. črc 2018

@barbarra mám easy walker a super, projede i trochu terén, děti jsou od sebe 2r, pokud hodně chodíš tak bych ho pořídila, najdu třeba 10 km a to by starší neušel , nastupuje si a vystupuje dle potřeby ;) ale střídmě i sporťák a nositko , záleží na tobě co preferujes a na co máš doma místo ;) a nebo když jsou to známí tak si ho pujc a uvidíš, jestli ti bude vyhovovat

bledulka84
•
9. črc 2018

Ja mam deti 2r a 9m od sebe a poridili jsme vozik za kolo pro 2 deti, ktery obcas pouziju jako kocar, nekdy jezdi v normalnim sportaku obe zaraz (sedi za sebou), jindy jeste ted, kdy mladsi bude mit rok vozim jen starsi a mladsi je v nositku. Starsi v kocarku spi, jde do nej, jen kdyz je unavena a usne v nem, usne i v tom voziku, kde je v poloze sedu. Ten je fajn, ze je multifunkcni, ale zase je neskladny a blbe se prevazi. Podle me je to ciste individualni a pokud nezname vas rezim, tak ani nezhodnotime, jestli a co se vyplati poridit. Ale pokud jste cyklisti, tak jdete do voziku, urcite vyuzijete na vylety.

lajla
•
12. črc 2018

kupte si bugaboo donkey a muzete stridat..mono duo i stupatko se sedatkem.baby jogger city select ok.ale maly pro dvoulete a horsi manipulace

lioness34
•
12. črc 2018

Ano my pořizovali z bazaru easywalkerduo sportak a skvělý - bezvadny, hlavně se deti necítí na druhé koleji sedí vedle sebe když je třeba a rychle se premistite nákup se tam vejde když usnou j klid... nikdo nemruci ze ho bolí nohy apod za mě koupit ale z bazaru a jen sportak 😉