Sourozenecký kočárek pro děti s rozdílem 21 měsíců
Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek, pokud bude mezi dětmi rozdíl cca 21 měsíců (rok a třičtvrtě)?
Případně, jak takovou situaci řešit?
Děkuji za případné sdílení zkušeností 🙂
Synové jsou od sebe 23m, uvažovala jsem nad tím, nakonec ale nepořizovala. Rodila jsem v listopadu, takže se první půl rok velké výlety nekonaly kvůli zimy, do města jsem s němi sama nejezdila, když už s druhým dospělým. Bydlet ale ve městě a ne na vesnici, určitě bych ho pořídila.
U nas rozdil 19 mesicu (ted 3 a 1,5) a neporizovali jsme. Bydlime na vesnici, starsi uz co zacal chodit behal vsude sam. Nikam tady nechvatame a spi po o doma. Vylety atd bud i s tatou nebo jsem si brala nositko.
@onet pokud můžeš porid si alespoň nějaký z bazaru. Já mám děti rok od sebe a ani teď, když je malému 21 měsíců nelituji. Rád se sveze, na výletě se vyspinka. Můžeme vyletovat bez omezení. Pro mě konkrétně velká pomoc. Taky mám easy walker.
@onet taky jsem řešila, prckové budou od sebe 22.měsíců a nakonec jsme vybrali kočárek Nuna. Bydlíme ve městě a jezdíme na víkendy na chalupu a nedokážu si představit jít na nákup nebo k lékaři bez kočárku, aby si starší mohla v případě únavy sednout. 🙂 Jedná se o dvoupatrový kočárek, který pak jde použít jako klasický kočárek. Takže až se starší víc rozchodí (nebo nepůjdeme nikam daleko), tak jen odendám sportovní verzi a budu mít klasický kočárek s hlubokou korbou a nebudu jezdit s dvojkočárkem.
Věkový rozdíl 13 měsíců a bez dvojkocaru by to fakt nešlo. U rozdílu 21 měsíců už bych asi neporizovala. Záleží hlavně na starším dítěti

@onet mam deti 17m od sebe a sourozenecky jsem porizovala, neumim si predstavit ze bych fungovala bez nej...I ted ho porad pouzivam kdyz potrebuju nekam dojit (jedna jde vpravo, druha vlevo, zastavuji se u kazdyho sutru a kvetinky 🙈😀) a holky maji 3r a 1,5r, mam easywalker duo