Specifický kočárek pro dvě děti - 15 měsíců a novorozenec

majaaa82
24. únor 2017

Ahoj, holky... tak se nám nějak zadařilo, že budeme mít dvě děti jen cca 16 měsíců od sebe. Malá má teď 8 měsíců a já jsem znova těhotná 🙂)) Jak to vyřešit s kočárkem, máte nějaká zkušenosti, co se vám osvědčilo nejvíce? Máme mít dva obyčejné (korba pro novorozeně a samostatně sporťák pro starší), nebo existují nějaké speciální - spojené 2v1? A pokud ano, existují ve variantě za sebou a nikoliv vedle sebe (představuju si to jako nahoře korba a pod tím sportovní sedačka - podobně jako dva sporťáky, třeba pro dvojčata). Předpokládám, že v roce a půl bude starší prcek ještě kočárek potřebovat (ale jak dlouho?), proto to řeším. Jen nevím, jak to udělat co nejlépe a zároveň nejekonomičtěji.

Díky moc 🙂

outeq
24. únor 2017

Koukni na Joolz Geo. Deti jsou nad sebou a az starsi odroste vozeni v kocarku, tak se misto spodni korby da velky spodni kosik. Rozmery kocarku odpovidaji jednokocarku.

majaaa82
autor
24. únor 2017

@outeq Koukám na obrázky, to znamená, že dole by byla korbička a nahoře sporťák? Máte s tím někdo osobní zkušenost?

outeq
24. únor 2017

Mam Joolz, ale jen jednokocarek - Joolz day. Kluky mam 18m od sebe a taky jsem hledala dvojkocarek. Koupili jsme Bugaboo Donkey, protoze se Joolz geo v te dobe jeste neprodaval. Sice jsou drazsi, ale zvladala jsem 2x za den skladat do auta, jezdit metrem, po eskalatoru atp 🙂

tarz
25. únor 2017

Ahoj,mám děti 20měs. od sebe a koupila jsem Easy walker duo. Je to kočárek pro dvojčata a dá se z něj udělat sourozenecký. Byl to můj nej kočárek. Lehký, skvěle ovladatelný i jednou rukou. Vejde se i do dveří (má asi 76cm) Starší syn se chtěl vozit dost dlouho,takže jsem ráda, že měl svůj komfort a nemačkal se někde pod kočárem nebo za druhým dítětem, jak to bývá u jiných. Sporťák jde dát úplně do lehu, tak mladší může byt v něm, když se nevejde do korbičky (ta je dost úzká)

zuvi
25. únor 2017

Já mám děti 14 měsíců od sebe a kupovali jsme iCandy Blossom. Naprosto výborný kocar, lehky, jednou rukou ovladatelný a hlavně skladny.

editah222
25. únor 2017

Měla jsem sourozenecky kočár baby jogger city select, ten má sedačky za sebou. A byla jsem s nim moc spokojená.

jahodnice
25. únor 2017

Taky mám city select a super