Sportovní kočárek Thule Urban Glide 2. Je vhodný i do města?
Krásný den, trochu se teď zabývám výběrem kočárku a došla jsem do totálního dilematu. Chci kočárek na běhání (2x až 3x týdne běh), ale bojím se aby napr. Thule nebyl příliš těžkopádný na běžné městské užívání. Jenže… kupovat dva kočárky? Ja jsem z toho fakt paf, prosím o radu uživatelky Thule Urban glide 2 o recenze, zda ho užíváte i běžně nebo ho mate vyloženě jen na sport. Děkuji
@zemoska1503 sice nemůžu říct jak s Thule, ale já měla Baby Jogger summit X3 a za mě skvělý kočár - jak na sport, tak do města.
Zrovna to thule je dobre akorat na to běhání, ale do města je strašně těžkopádný. Do MHD je dlouhý, navíc je strašně široký, u nás bych s nim kolikrát ani neprojela uličkou v obchodě, když půlku krámu zastaví paletama se zbožím. Neprojela bych s nim ani do baráku, mame užší vchod a nevytocila bych se u kocarkovny. I v prodejně s kočárky nám ho prodavač dost rozmlouval. Segra si teď koupila tfk, je moc fajn.
Moc všem děkuji, stále jsem z toho v rozpacích a nevím jak se k tomu postavit. Koukala jsem už i na tfk mono 2 (tam se mi líbí, že může mít sporťák po směru i proti), ale pořád si nejsem jistá...
Já jsem jeden čas měla dva kočáry, sportovní a městský. 🙃
@zemoska1503 Pokud chcete jen jeden kocar, bude TFK lepsi volba. Je vymakanejsi (korba dohromady s otočným sportakem atd.). Ale stejne si uplne neumim predstavit, chodit s nim po meste, pravidelne skládat do auta… Je to proste terénní dělo…🥴Ale neni nic jednoduššího, než vyzkouset. Kocar, ať novy nebo bazarovy, se da dokoupit vzdycky.
@zemoska1503 tak je x možností, kočárek se dá třeba kombinovat s nošením, pokud by někdy a někde s ním byl problém nebo mít kočárky asi fakt 2, hlavně asi později.
(něco skladného, lehkého...) Já mám třeba na sport vozík za kolo, s tím se dá taky mimo jiné běhat, ale je jasné, že jen s vozíkem si člověk nevystačí, ovšem co se týká sportu, tak je multifunkční. Pro malé miminko kočár vůbec nepoužívám, no zkoušela jsem třeba kvůli běhu, ale u mě je u mě, no..
@kosi_cek a to behas s miminkem v šátku třeba? Já bych se bala, ze ho moc vytresu, to by se úplně nemělo. Navíc třeba na naledi sem si s dítětem v nositku ven moc netroufala, kdybych se někde natahla. Na zimu je to na houby.
@krisstina93 raději zůstávám u chůze nejlépe svižné a běh s kočárkem (vozíkem) jsem onehdy omezila jen na okruhy kolem bydliště (dokud bylo dítko spokojené, vzdálenost/čas běhu byla na něm) nebo jsem běhala raději sama, cca od cca 3 měsíců už to na 1-2 hoďky po nakojení bylo úplně v pohodě..S aktuálním miminkem neběhám, ale bylo by to asi nápodobně, i když s ním možná ani kolem toho baráku by to nešlo 😄 Nosívám celoročně, snad se všemi dětmi jsem se alespoň jednou hezky natáhla, ale naštěstí bez následků, když to jde, beru nesmeky nebo chodím po trávě, těch dní v roce, kdy to klouže, není naštěstí mnoho 😉

@zemoska1503 ja som ho pouzivala bezne a na behanie vobec. Je trochu vacsi co sa tyka sirky ale okrem jednych malinkych potravin som s nim presla vsade.