Thule urban glide 2. Máte zkušenost?

any301
25. únor 2021

Ahojky vsem. Máte někdo zkušenost s tímhle kočárkem, prosím?
Díky tomu, že jsou prodejny zavřené a nemůžeme si ho vyzkoušet, tak hledam recenze od maminek, co mají zkušenosti.
Moc děkuji.

pipi_puncocha
25. únor 2021

Ahojky, tento kočárek máme, ale kupovali jsme ho, když měl syn 7 měsíců, takže mám zkušenosti jen se sporťákem. Výhody: krásně odpružený, zvládne jakýkoliv terén, manžel s ním chodí i běhat, jednoduše se skládá, bytelný, vypadá odolně. Nevýhody: sezení jen po směru jízdy, nejde úplně do lehu ani úplně do sedu, je to strašně velký krám, uvnitř si s ním přijdu neohrabaná, do některých míst neprojde dveřmi, u doktorky se nevleze do výtahu. Neumím si moc představit s ním jezdit třeba MHD nebo tak. My máme kočáry dva, tento sportovní a druhý městský a to je pro mě ideál - každý má své výhody a jiné využití.

pani_haf
25. únor 2021

Naprosto souhlasila s výše uvedeným komentářem! Koupila jsem ho nedávno, manželovi se strasne líbil, je to technicky typ🤭🤭🤭, fajn je, ze se tam vejde i větší dítě, lehký na ovládání, žádný problém se skládáním, ovšem je teda mega velký a dlouhý...kdybychom bydleli v bytě, nevím, nevím...kam bych ho dala.

kevi1
25. únor 2021

@pipi_puncocha len by som sa opakovala, zhrnula si to presne

any301
autor
25. únor 2021

Moc Vám všem děkuji za odpovědi. S kočárkem nehodlám jezdit MHD. Je pravda, že se skládá jednoduše?

pipi_puncocha
25. únor 2021

@any301 určitě mají i nějaké propagační video, kde je skládání ukázané, je to jednoduchý pohyb, jednou rukou v pohodě, zvládnu to s malým v nosítku a dám ho do kufru.

pani_haf
27. únor 2021

@pipi_puncocha chtěla jsem se zeptat, jaký mate v kočárku fusak? Jelikož jsem koupila kočár nedávno, zvazuji, co poridim, jelikož původní, který mám není univerzální, tudíž ho nezapnu....

pani_haf
27. únor 2021

@pipi_puncocha děkuji moc, chtěla jsem koupit Thule original, ale cena zavratna...

pipi_puncocha
27. únor 2021

@pani_haf my jsme měli ten fusak koupený výrazně dříve než oba kočárky, nehodí se nám ani k jednomu, ale je kvalitní a vychytali jsme ho ještě myslím se 40% slevou. Ty Thule jsou moc hezké, ale ta cena je šílená, no.

urych
5. bře 2021

drahej jak blázen, ale nejlepší co existuje pro terén a větší děti.

klika1881
13. dub 2022

@pipi_puncocha
@pani_haf

Holky prosim. Mam dotaz ohledne kocarku. Nevadilo prckum ze nejsou v “uplnem sedu”?

pipi_puncocha
14. dub 2022

@klika1881 syn proti tomu nijak neprotestuje, spíš nám s manželem to přijde divné, že si nemůže normálně sednout třeba když jí a pije. Dá se pořídit madlo a pak může dítě normálně sedět když není připoutané - syn tak jezdí, ale už bude mít dva a půl roku, s maličkým bych si to netroufla.

pani_haf
14. dub 2022

@klika1881 nevadí ano dodnes…ten pasek do úplného sedu jsem koupila zbytecne

luckamiksova
18. dub 2022

Ja ho mela s korbou, to byl skvelej.. jakmile jsme predelali na sportak tak sel … nejvic mi vadilo, ze se dal preklopit dozadu snad jednim prstem a kdyz tam byla taska tak jeste snaz. Jinak tak do roku a pul je sportak pro dite nepohodlny. Nez dite vyroste, tak ma za usima na operadle prisite plastove cvoky na pasy. Jinak je krasne lehky a krasne se s nim manipuluje to se mu musi nechat. Ale jak uz tu bylo psano je to tank, siroky a dlouhy. Ja jsem s nim osobne za ty prachy byla spokojena jen s korbou a za to to fakt nestalo