icon

Tipy na kočárek do terénu pro třetí dítě

21. únor 2023

Ahoj s manzelem cekame 3 dite v lete. Tim bude rodina kompletni. Chceme koupit kocarek do 10 tisic Kc a aby byl i aspon trochu do terenu a byl pro vyssi rodice. Vyhodou by byl i skate pro mladsi detsko. Prosim dejte mi tipy co koupit. Dekuji

krisstina93
21. únor 2023

A kombinaci nebo pak sportak zvlášť? Já měla bebetto luca, dvojkombinace a slo na to i vajíčko, hezky houpal, terén zvládal, jen je hůř skladny do auta. Skejtik pro prostředního syna sem k němu měla takový z Lidlu za par stovek. Nevím teda jestli je to do 10 tisíc, stal kolem 12, ale to byl uplne nový model, teď už se sežene levněji. Ale za tuhle částku necekej žádné zázraky, desítka je za kočár spis takový podprumer, zvlášť jestli to má byt kočár, co budeš vozit od narození po odstavení kocaru. Lepší možná koupit z druhé ruky hluboký a pak lepší sportak.

jana_zofie
21. únor 2023

Já bych si teda mozna radsi koupila nejaky pekny zachovaly z druhe ruky a, podle veku druheho prcka, mozna i dvojkocarek. Jinak z levnejsich veci kamaradka neda dopustit na cokoli od Joie. Ja od nich mam sedacku a jsem spokojena.

autor
21. únor 2023

@jana_zofie joie mame autosedacky a dobry ale teda kocarek jsme meli a to byla katastrofa

autor
21. únor 2023

@krisstina93 sportak mame dobry, temer novy. Syn chtel chodit anebo nosit takte by nam stacil hluboky

evculinda
21. únor 2023

Co Britax Go Big2? Pořizovali jsme nový pro druhé dítě a už nemáme pro něj využití, třetí dítě neplánujeme a proto ho plánujeme poslat dál🙂