icon

Tipy na lehký a polohovatelný kočárek s odpruženými koly

jsemmariana
7. čer 2023

Zdravím, hledám kočárek s odpruženými koly, sporťák polohovatelný do úplného lehu nebo alespoň mírně vyvýšeného, a hlavně aby se s ním dobře manipulovalo a mohla jsem vybrat směr otočení vaničky a taky sportove části.
Byla jsem zkoušet v obchodě kočárek TRF mono 2, ale přišel mi dost těžký, mám problémy se zády a u tohoto kočárku je ta větší váha cítit i při manipulaci venku. Taky nevím, zda vybrat kola nafukovací nebo komorové? Budu ráda za vaše postřehy a zkušenosti.
Posledně jsem měla před léty nějaký kočárek od britaxu, tříkolku a strašně mně z toho bolely ruce, špatně se ovládal a kola i při fixaci předního kola vždy nějak ujizdela a hlavně v obchodě na kluzky podlaze to byl horor.

zelenaesmolda
•
7. čer 2023

Vsechno az na ty odpruzene kola splnuje Peg perego.

jsemmariana
autor
•
8. čer 2023

@zelenaesmolda děkuji. A který konkrétně? Kdysi jsem měla i ten, jenom už nevím jaký model, ale za chvíli vrzal a taky se moc dobře nedal ovládat...

zelenaesmolda
•
8. čer 2023

@jsemmariana
Ja jsem mela Book S.Ovladal se paradne protoze ma spojene madlo tak i lehce jednou rukou.Doporucuju ale soft ride kolecka,ne ty obyc.

krisstina93
•
8. čer 2023

Já měla bebetto luca, splňovalo víceméně vše, ale nevím co je pro tebe tezsi kočár, já ho unesla třeba i s dítětem do schodů, ale něco vážil no, teď mám Valco a to mi přijde lehčí. Ale nenech se zmást vahou, těžký kočár automaticky neznamená, ze se s nim víc nadres, spis naopak, na ty lehké slupky musíš vynaložit víc úsilí, aby to jelo a zatacelo :D pokud to netlacis denně do nějakého strmeho kopce, nenosis do schodu nebo neskladas do auta, je naopak lepší mít kočár trochu tezsi.