Výběr kočárku. Na internetu nebo v obchodě??

lexa2000
6. čer 2020

Ahoj děvčata,

zajímá mě, kde vybíráte kočárek? Jestli se na něj jedete podívat na prodejnu a vyzkoušet si ho? Nebo rovnou objednáte podle recenzí na internetu?
Mám vyhlídnutý jeden kočárek, jenže nejbližší obchod kde je k vidění je cca 100km od nás. Což se nám úplně nechce jezdit jen kvůli kočárku ale na druhou stranu zase nechci objednávat tak drahou věc přes internet.
Děkuji vám za názory a zkušenosti.

martina_cz
6. čer 2020

@lexa2000 ahoj, určitě se dojeďte mrknout. My jsme měli vybraný z internetu a když jsme ho viděli tak se nám vůbec nelíbil a vybrali jsme jiný. Opravdu se vyplatí to vidět, než to zbytečně posílat zpět.

zelenaesmolda
6. čer 2020

@lexa2000 jela bych osobne se podivat

lexa2000
autor
6. čer 2020

Děkuji, vidím to tak že asi pojedeme... jen mě zajímali názory jiných 🥰

barmil
6. čer 2020

@lexa2000 vybrali jsme na netu, pak se na nej jeli podivat a pak objednali pres internet.

uzivatelkapetra
6. čer 2020

Zkus sehnat třeba na netu někoho v okolí kdo jej má.
Osahat si ho je opravdu k nezaplacení, jak se s ním manipuluhe, jak houpe atd. Spostu věcí z obrázku nezjistíš

theuska29
6. čer 2020

@lexa2000 Určitě se jet podívat 🙂 U nás je dokonce v obchodě udělaný různý terén a může se kočárek vyzkoušet 🙂

pipi_puncocha
6. čer 2020

Určitě osobně podívat. Měli jsme vybraný kočárek a v reálu nás nepřesvědčil a nakonec jsme tam vybrali úplně jiný. Doporučuju si ho zkusit složit, rozložit, zkusit si ovládání, jak se nosí, jestli se vám vleze do kufru atd.

klokanka31
6. čer 2020

@lexa2000 Já mám z internetu, protože v obchodech se mi nic nelíbilo.

cherie24
6. čer 2020

Taky jsem měla vybraný kočárek na internetu přesvědčená, že je to kočárek dělaný přesně pro mě a po návštěvě obchodu, kdy mi prodavačka řekla i o nevýhodách (které se na netu člověk nedozví) máme úplně jiný a jsem si dost jistá, že bych hodně litovala. Takže za mě bych se radši jela podívat, i když je to v těhu dost náročné, ale myslim, že lepší než se pak 3 roky trápit s nevhodným kočárkem 🙂

martt
7. čer 2020

@lexa2000 My jsne tenkrát kvůli kočárku jeli cca 120 km. Chtěli jsme si ho zkusit a vidět ho v reálu pak jsem si ho objednávala po internetu na prodejnu, která byla k nám blíž.

elinkav
7. čer 2020

Koupila jsem ho přes internet. Hodně jsem pročítala recenze. Nikde poblíž k vidění nebyl, tak jsem to riskla. Je dokonalý, nebylo na něm nic, na co bych si mohla stěžovat (snad jen, že mi manžel urval očko na skládání hned na začátku...prostě vše bere silou). Máme ho schovaný i pro druhé dítě 😊

popelka1984
7. čer 2020

Vybrala jsem si pohledově přes internet a když jsem se na něj jela podívat tak se mi nakonec zamlouval víc jiný.

lexa2000
autor
7. čer 2020

Takže když to čtu tak určitě kouknout na prodejnu 🙂 díky holky

jirovapa
7. čer 2020

@lexa2000 zkuste kontaktovat nějakou prodejnu ve vašem okolí, že se vám líbí ten a ten kočárek, ale že ho nemají v nabídce, jestli by to nešlo ho objednat na prodejnu. Většina lepších prodejen má smlouvu s několika dodavateli a většinou nemají v nabídce všechny kočárky co má každý dodavatel, protože ta prodejna není nafukovací a třeba se po té značce nikdo ještě neptal 🙂. Máme s chlapem prodejnu kočárků a autosedaček pro děti a většinu kočárků umíme zařídit, ale je to jen o domluvě 🙂. Samozřejmě jsou značky co neumíme dodat, ale to jsou jen výjimky 🙂. Stává se, že si lidi vyberou starší model kočárku a ani o tom neví, že se tento kočárek už nevyrábí a dělá se jiný model s jiným názvem, ale podobný stylově 🤷‍♀️🙂. Určitě je vždy lepší si kočárek koupit na prodejně a pořádně si ho osahat a prozkoumat, uvidíte jak se vám s ním manipuluje, jak se skládá apod. A pak pokud náhodou dojde k reklamaci, tak většinou vám prodejce zajistí náhradní kočárek a nejste měsíc bez kočárku. My se tedy snažíme zajistit vždy adekvátní kočárek jako náhradní (aby byl podobný jako má zákazník), ale to není u všech prodejců. Záleží samozřejmě na každém prodejci, jak to má nastavené. 🙂

lexa2000
autor
7. čer 2020

@jirovapa děkuji to je pro mě nová a super informace 🙂

ninolleta
8. čer 2020

@lexa2000 já jsem si vytipovala několik kočárků na netu, ale pak si je jela do obchodu zkusit. Určitě jen z netu bych kočárek nekupovala. Může vás pak překvapit třeba horší ovladatelnost či cvakajicí polohování stříšky nebo něco jiného. Také bych doporučila dát do kočárku na zkoušku panenku, která má myslím 7 kilo, v mnohých obchodech to k tomu účelu mají, a zkusit si kočárek ovládat se zátěží tedy. Nebo si vzala z domu batoh, naplněný zátěží, aby vážil ideálně tak deset kilo aspoň. Kočárek, který je prázdný, je lehce ovladatelný každý.