Holky,
sháním fusák na zimu pro roční dítě - vhodné jak do kočárku - sporťák bez nánožníku, tak i do sání. Uvažuji o Emitex Combi MERINO, případně Emitex 3v1 a Kaiser Iglu Thermo, ale u něj píšou, že je do -7°C, což je pro naše podmínky málo a také bychom chtěli nějaký s kožíškem, což Kaiser nemá. Máte s nimi zkušenosti? Zajímá mě hlavně ten Emitex merino - jedna paní psala, že je to shit, že z něj vypadávají chlupy a zasekává se zip....
my mame ten Emitex merino a zatial super, sme spokojni, par chlpkov vypadlo ale to asi z kazdej novej vlnenej veci na zaciatku...
mne sa velmi paci ze ta spodna odopinacia cast je cela umyvatelna, t.j. mozes supnut male aj v spinavych snehulach, doma odzipsujes a umyjes tu spodnu cast 🙂
Děkuji vám za reakce. Vyčetla jsem, že Emitex merino pouští chlupy opravdu hodně, takže jsem pak chtěla objednat Emitex Combi 3v1 s kožíškem, ale ten se už nevyrábí. 🙂 Nakonec jsem se přiklonila k Emitex Combi Extra Deluxe. Snad budu i s ním spokojená.
Emitex merino nedoporučuji! Koupila jsem a myslela jak dobre jsem neudelala...Ale opak je pravdou. Opravdu hoooooodne pousti chlupy. Nepomohlo vycesani ani čistírna (po cistirne se dokonce lehce jakoby zdrcl). Vyhozene penize
Sem začni psát odpověď...
Odešli
My mame Kaiser Iglu Thermo a jsem maximalne spokojena.