icon

Zmatek v kočárcích Baby jogger

zirafkasevdava
22. čer 2016

Ahoj holky, mám skoro roční holčičku a ráda bych jí koupila baby jogger, na který mám skvělé ohlasy. Ráda bych něco kvalitnějšího co se nerozvrže a hlavně lehkého a skladného do auta. Jezdím převážně v městě, nic primárně na běhání a tůry nepotřebuji, ocením polohovací rukojeť a polohovací záda a nožičky pro malou - kvůli spánku. Jenže těch verzí je tolik: SELECT, ELITE, VERSA, CITY MINI, SUMMIT, FIT, LITE VUE a další alternace, že fakt nevím, jak se v tom vyznat. Poradí mi nějaká dobrá duše? Moc děkuji

zuzka_1985
30. čer 2016

Ja som mala city lite a max spokojnost. Lahucky, lahko skladatelny,priestranny.

zabzulka
30. čer 2016

Mám city elite, parádní kočár, ale pro vaše potřeby bych volila spíš city mini gt, má vše co požadujete až na polohování nožiček, ale to se dá přikoupit. Připojte se na FB do skupiny Baby jogger czech, tam se dozvíte nejvíce

lenkas1982
30. čer 2016

Ahoj, mame taky City elite, i kdyz zatim jeste korbu, malé je ale 7 měsíců, tak asi budeme muset brzy přecházet na sporťák. Za me spokojenost, vybrala jsem si ho na doporučení kamarádky, která si kupovala pro první dite az sporťák, kdyz nebyla spokojena s předchozím. Ted uz ma druhy dite a kocar pořad drží a nedá na nej dopustit. V těch jednotlivych typech se teda moc neorientuju, elite je trojkolák a ve srovnání třeba se city miny, který občas někde zahlednu, je takový robustnější a ma větší kola. Sklada se pohodlně, mame malé auto (fabii) a korbu teda dáváme na přední sedadlo, i kdyz bychom ji do kufru asi nějak naštelovali.

jahodnice
30. čer 2016

Mám city select, používám jako sourozenecký s korbou de luxe, dá se použít jako jednokočár i jako sourozenecký.

kami1984
30. čer 2016

Já mám city mini a už jsme byli i v lese. Lehký, skladný, ted mi po 5letech odešlo aret.kolečko, jinak bez problémů. Nemá poloh.nožiček, ale klukům to nikdo nějak nevadilo.

eileen
29. črc 2016

@lenkas1982 Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat, jak se chová kočárek Elite s hlubokou korbou? Mám ho jako sporťák a jsem s ním naprosto spokojená. Teď když je na cestě druhátko a nemám žádný hluboký uvažuji nad tím, že bych koupila jen korbičku, ale vím, že se změní těžiště a každý kočárek se jinak chová s korbou a jinak se sporťákem. Je stabilní?? hlavně v terénu? a prosím jak je velká korbička a jaký typ korbičky máte?? Moc děkuji za odpověď. Mějte se hezky.

lenkas1982
31. črc 2016

Hezky den, mam korbu Deluxe. Kočár jako takový určitě stabilní je, i v terénu, nezaznamenala jsem jediný problém. Jediné, s čím je potřeba počítat, ze korba se trochu vikla nahoru dolu tím, jak je usazena v adaptéru. Neni to z mého pohledu nic dramatického, ale zaznamenala jsem i ohlasy, ze to lidem vadilo. Nemám zkusenost s jinými kocary, tak nevim jestli je to ve srovnání s nimi hodně nebo je to bežné. Dceru jsem mela v korbě do 8 měsíců a 8 kilo (zrovna prevlekame na sporťák) a ted ke konci uz mi připadalo, ze je docela dost hlavou z kopce, kdyz byla zrovna napasovana úplně v "horním" konci korby. Vnitřní rozměry jsou cca délka 75, šířka 32, hloubka 20.

eileen
31. črc 2016

@lenkas1982 Moc, Vám děkuji za informace. Mějte se hezky.

lenkas1982
1. srp 2016

@eileen Tak jeste jeden postřeh poté, co jsem dnes poprvé vyjela se sportakem. Korba je ve srovnání s nim o hodně těžší (kdyz odhlédneme od toho, ze se v korbe vozí lehčí děti). Takže ted pri stejné váze dítěte ze dne na den mi pri jízdě korba přišla stabilnější (a zároveň tezkopadnejsi). Musím si na to zvyknout, ze se sportakem je ta manipulace lehčí, jezdí se s tím o dost jinak.

lambertova
4. dub 2017

@jahodnice můžu se zeptat kolik bylo dcerce když jste porodila druhé?

jahodnice
4. dub 2017

18 mesicu

jahodnice
4. dub 2017

@lambertova kdyz se mala narodila, bylo starsi 18 mesicu. Male je ted rok, starsi 2,5 roku a jeste se rada sveze. Na kocaru jezdi do obchodu, mhd, vlakem. Nastupovani do vlaku a busu si jinak nedovedu predstavit. Jinak slape pesky.

ranysek
4. dub 2017

Mám city mini GT-polohování nožiček LuVia (šité na míru).kočárek se perfektně skládá do auta,je lehký a rozhodně to není hrkátko 😉 pro vaše potřeby myslím ideální.