Didymos indio/ellevill, prosím o názory

nestorkea
11. bře 2015

Ahoj,
ráda bych začala se šátkováním, a jako každá začínající nosnice mám problém s výběrem. Ráda bych bazarový šátek, už jsem vybrala konkrétní adepty, a chtěla bych poprosit o Vaše názory na ně, nejlépe založené na vlastní zkušenosti 🙂

Přikládám odkazy:
Didymos indio: https://www.modrykonik.cz/market/satky-nosice-k...
Ellevil Jade: https://www.modrykonik.cz/market/satky-nosice-k...
Ellevol norwegian: https://www.modrykonik.cz/market/satky-nosice-k...

Po pravdě si nejsem moc jistá ani velikostí-nyní 170/80, ale jsem měsíc po porodu a úspěšně shazuji kila, takže těžko říct, v jaké váhové kategorii se časem ocitnu. Ráda bych, aby šátek vydržel na celé nosící období.

Předem díky za rady, názory a tipy 🙂!

larina1234
11. bře 2015

Ahoj,doporučuji skupinku na FB Nosíme děti, je nás tam už velice mnoho, a každý má vyzkoušené něco . Já ti ještě moc neporadím, dcerku jsem odnosila v jednom didymosu a manduce, a stačilo mi to, ted jich už mám 6 a 7. na cestě :D a nošence také teprve na cestě 🙂 Kdyžtak mi napiš jméno, at popoženu tvé přidání do skupinky. Holky nemají zase tolik času, a nepřidávají jen tak někoho 🙂 Jinak to indio vypadá moc lákavě 🙂 Lucka

sangita
11. bře 2015

Za mě Jade plum! Mám ho a je úžasný, silný, překrásná barva, velmi pohodlný na dceru (10kg). Jen pozor u Ellevilů - mají delší cípy, mám vel. 5 a ve výsledku je kratší, než jiné ve vel. 5.
India jsou taky moc fajn..
Neupínala bych se k tomu, že ten první šátek musí vydržet až do konce.. Když přestane být po čase pohodlný, prodáš a koupíš nosnější.. (Nebo koupíš další a další.. 🙂 )

andreadobro
Odpověď byla odstraněná
Zobraz