Jaké nosítko vybrat pro náhradní pohodlí a styl?
Ahoj, prosila bych o radu. Mám nosítko Monilu Uni a vyhovuje mi ve všech směrech. Zvlášť to utahování popruhů směrem dopředu při nasazování. Ráda bych pořídila ještě jedno náhradní a s jiným vzorem, možná trochu tvrdší bederák. Bohužel si ve vzorech nemůžu vybrat a tak bych ráda rozšířila obzory. Kamarádka mi půjčila Rischino, ale tam bojuji s popruhy pod pažemi při dotahování a nejde mi vůbec nastavit.🤦♀️ Co byste doporučovaly? Vyzkoušet nemám bohužel kde.
Já velikost 44 - 46. Dítě má půl roku 9kg a velikost 80/86.
Děkuji.
Tvrdsi nez MoniLu? Mozna Sestrice?
Blby je, ze moje pujcit na zkousku nemuzu. Jednak bych bez nej neprezila, jednak je to plusko, to by vam bylo jeste velke. Ale kdyby ses poptala v nejake nosici skupince, treba bys nasla nekoho v okoli?
@jana_zofie Podobně tvrdý, tvrdší. Nikdo nosící v okolí není, už jsem řešila. A když tak Manduca nebo Tula.🤷♀️
@anonym_autor Co zkusit nějakou půjčovnu? Nebo se poptat ve FB nosicí skupině?
@jana_zofie Podobně tvrdý, tvrdší. Nikdo nosící v okolí není, už jsem řešila. A když tak Manduca nebo Tula.🤷♀️
@anonym_autor jakoze ja jsem jednou pujcovala nositko stylem, ze pani zaplatila cenu, ja poslala nositko a ona ho pak poslala zpet a ja vratila penize. Ale musite si verit no...
Mám Ergobaby adapt z Crystalbaby a bederák je široký, trošku tuhčí než Monilu, ale připadá mi pohodlnější. A jde snadno utáhnout pod pažemi
Mám Ergobaby adapt z Crystalbaby a bederák je široký, trošku tuhčí než Monilu, ale připadá mi pohodlnější. A jde snadno utáhnout pod pažemi
@bigmak Ergobaby určitě ne. Díky.
Odkud jsi ?

Tvrdsi nez MoniLu? Mozna Sestrice?
Blby je, ze moje pujcit na zkousku nemuzu. Jednak bych bez nej neprezila, jednak je to plusko, to by vam bylo jeste velke. Ale kdyby ses poptala v nejake nosici skupince, treba bys nasla nekoho v okoli?