Nepromokavé oblečení z Lidlu, jak ho můžu vyprat?
Ahoj holky, dnes jsem synovi koupila nepromokavé oblečení z Lidlu a nevím jak to můžu vyprat :D.. Je tam na 30 stupňů, ale hodně čtu, že se to lidem zničilo právě praním, tak se raději ptám. těch kdo s tím máte zkušenosti. Dala bych to na program sportovního oblečení. A co ždímání?? Na kolik?? :D
@kuliiiisek Tak hlavně nedávat aviváž a ideálně prací prášek na sportovní oblečení (v Lidlu taky mají) 🙂
Já to převracím naruby a nikdy se mi nezničilo, dávám nižší otáčky na ždímání. Ten flís se vyždíme a jak proschne, převrátím zpět a ta guma je suchá skoro hned.
Mne se znicily jedny kalhoty, za pul roku jsem je reklamovala a okamzite mi vratili penize, dve bundy a jedny kalhoty drzi uz druhy dite a dobry, muzes chytnout blbou varku. Peru opatrne obcas jen sprchuju. Dnes jsem bohuzel nechytla pozadovanou velikost a barvu...
@majus6
@kuliiiisek
@eva118 chtěla jsem se zeptat, je to tato souprava? Je to spíš šusťák nebo je to pogumované?
Já jsem teď nekupovala, ale pokud píšou nepromokavá, tak to budou asi ony. Třeba tu písne někdo, kdo je teď bral.
@petkula Tahle souprava je jen slabý šusťák, sahala jsem na ni. Já brala tu pogumovanou s fleecem 🙂-
@kuliiiisek ja ji peru na 40 bez avivaze a nihda zadnej problem. Ani nevim ze se ma prat na 30 😀

Prala hsem uz min. 10x na tricet a porad v pohode, zdimani davam na minimum co jde, pak je to sice hodne mokry ale bojim se vic at se to neznici... ale prani ok