Nosítko Kibi nebo Fidella Fusion? A proč?

isabelafuentes
18. pro 2017

Prosim o recenze na nositka znacek Kibi a Fidela Fusion. Mate je a jste nebo nejste spokojene? Napiste jakekoliv postrehy a rady. Diky

pavca1982
18. pro 2017

Ahoj, mám Kibi nosím v něm od 4měsíců denně.Já jsem s ním spokojená, chvilku mi trvalo než jsem se s ním naučila.Těch ,,štelovátek'' je na něm hodně.Moc mi pomoho instruktážní video o Kibi.😉

isabelafuentes
autor
19. pro 2017

@pavca1982 Ahoj,a neboli te z nej zada? A v tech 4 mesicich bylo akorat? Sedelo se v nem ditku dobre?

ruzenkas
19. pro 2017

@isabelafuentes doporučuji najít na FB skupinu "nosíme děti", tam je hodně recenzí na různá ergo nosítka.

pajinka333
19. pro 2017

Ahoj, my máme Kibi a nosí v něm převážně tatínek ( hrozně si to zamiloval 🙂 ). Jinak v obchodě nám přesně ukázali, jak se s ním dělá a rovnou nastavili (dokonce se dá i půjčít na zkoušku) ale i na YouTube najdeš videa. Chtěli jsme kvalitní výrobek, který vydrží a je vyroben tak, aby miminku neničil kyčle ( sedí do M ). Je trochu dráhy, ale jde o český výrobek. Jsme s ním spokojeni. Akorát v létě, když je moc parno to jsem malou do něj nedávala, ta látka je celkem hrubá.

isabelafuentes
autor
19. pro 2017

@pajinka333 Super,moc dekuji za zhodnoceni,to jsem presne potrebovala vedet!👍 A ve kterem obchode jste ho kupovali? Taky bych radeji v kamennem,nez na eshopu..

isabelafuentes
autor
19. pro 2017

A da se nositko Kibi nosit opravdu i na boku,jak pise vyrobce?

isabelafuentes
autor
19. pro 2017

A jeste dotaz k noseni jako takovemu - nestalo se vam,ze by si ho deti tak oblibily,ze by pak nevyrdzely bez place treba v postylce,nebo v kocarku, ze ne?

pajinka333
19. pro 2017

@isabelafuentes
Kupovali jsme v kamenném obchodě v Ostravě, protože kdybychom ho kupovali přes internet, tak je celkem dlouhá čekací doba ( nebo můžeš koupit po někom ). A navíc jsme si to mohli vyzkoušet.
Na boku jsme nezkoušeli nosit jen ve předu.
Co se týče toho nošení, no malou jsme v tom nenosili nějak dlouho, buď na venčení psa, na nákup, nebo když jsme šli na procházku aby viděla kolem sebe, z korby toho moc neviděla. Přece jenom je tam to dítě k tobě přikurtované a muže tak max otáčet hlavičkou a malá z toho byla po nějaké době nervní. Ovšem každé dítě je jiné... některé je klidné a jiné šidlo, takže záleží jak dlouho ti v něm vydrží. Jednu dobu asi týden plakala když byla v kočárku ale bylo ji jedno jestli je v kočárku nebo v nosítku chtěla prostě vidět kolem sebe, ale ona je dost ručičková nosítko nenosítko.
Za mě prostě super věc hlavně když bydlíš v patře bez výtahu a miminko už je dost těžké 🙂 a potřebuješ si třeba jen odskočit a nechceš tahat kočárek.

isabelafuentes
autor
19. pro 2017

@pajinka333 No právě, naše mimi je taky dost ručičkový typ 😀 Tak to asi zkusíme a uvidíme, při nejhorším to prodáme dál..

pavca1982
19. pro 2017

@isabelafuentes ano bylo to ve 4m. v pohodě ale musela jsem si to vychytat jak poštelovat😉