Šátek na batole, máte zkušenost?

nonnni
2. srp 2015

Prosim, muzete mi napsat zkusenosti se satky na vetsi deti a doporucit nejake znacky? Mam dcerku sice devitimesicni, ale povyzivenec nedonoseny vazi uz ted 10kg+...na cene nesejde, jde mi o to, abych 1. se na tom neobesila a 2. aby to bylo pohodlne pro ni.
Doted jsem nosila v Caboo, na ktere nedam dopustit, ale se svou vyskou (154cm) pres ni uz doslova nevidim a pokud ji povolim, tak me boli zada. Mam sice objednane KiBi, ale to zatim jednak neni a i tak bych brala oboje.

Dekuji za rady a zkusenosti.

filajka1
2. srp 2015

@nonnni zkuste skupinu "nosime deti" na FB, je tam hafo nosnic. Jinak uz bych zvazila nejaky s primesi, na leto len, konopi, bambus.. zvysi se nosnost a bude to pohodlnejsi na vetsi ditko

milmic
2. srp 2015

@nonnni Já jsem si koupila Natybaby s modrýma květama a nosila jsem v něm syna až do třetího porodu, kdy mu bylo 2 roky a 2 měsíce. Na větší dítě úplně super. 🙂

zo_ja
3. srp 2015

Mrkni treba na nosenideti.cz
Značky: Girasoly jsou dost nosný všechny, Hoppedizy v bavlněném kepru též, Neobulle, Didymos záleží na vazbě/vzoru a materiálu, Natibaby většina, ale ne vše. Víceméně co tam najdeš v eshopu je ok. Jsou tam i diskuse ke konkr. značkám a typům, pokud se Ti něco zlíbí, vlož otázku, někdo jistě poradí.
Je tam taky bazar, takže se dá za lepší cenu koupit dobře, a taky zanošený šátek, což u někt. typů a materiálů je plus, že je měkčí.
Za mě Kibi je spíš pro menší/lehčí děti, můžweš zkusit BlueBear, Panda, Skaldino, vše v batolecí verzi. Ještě Tula Toddler by mohla být dobrá, ale nemám osobně odzkoušeno. U Kibi se všem rchle urvaly provázk\, praskly spony a celkově je user friendly daleko míň než ty ostatní.
Takhle staré dítě bych dávno šoupla na záda, můžeš pak vařit, uklízet a všechno.