Šátek,nosítko pro 4 měsíční mimi

rendlik86
24. čer 2019

Ahoj holky,satkarky, ráda bych se zeptala,co si myslíte; mám šátek i babyvak,ale mimi mi v tom prostě nechce být,chce se vrtet a taky je dost pravděpodobné,že nosím šátek špatně uvázaný,proto jsem si říkala,že bych zkusila nosítka,když už malá drží hlavu. Co myslíte,mám to zkusit? Pokud ano,jaké mi doporucite,abychom je ještě nějakou dobu mohli nosit?

fly80
24. čer 2019

Já mám nositko. Do šátku bych se zamotala tak, že už by mě nikdo nerozmotal. Je to fain a hlavně rychle. Pokud chceš nějaké koupit, tak se hlavně dívej, aby bylo ergonomické. Určitě ne žádné vysitko, co se všude prodávají. Já už mám tedy Manducu, ale na FB je stránka, kde paní nosítka šije a má nové za cca 1500, což je luxusní cena. A baby vak zahod, ten je fakt k ničemu. Ještě sem neviděla dítě, co by v něm chtělo být a bylo spokojené. Jaký máš šátek?

m_tina
24. čer 2019

urcite zkus, jen pozor, at je ergonomické 😉 doporucuju zjistit, jestlo v okoli nemas nosici skupinu, tamti pujci na vyzkouseni i vse ukazi 😉 babyvak zahod, ten neni ergo 🙂

nafreya
24. čer 2019

Pokud máš možnost si před koupí nějaké nosítko zkusit, tak raději vyzkoušej. Já si koupila bez zkoušení Noigu a vůbec mi neseděla. Zkoušela jsem Manduku a ani Manduka neseděla (ta je navíc jen do roku, roku a půl a já chtěla něco na dýl). Kamarádka mi půjčila Kagano a byla jsem nadšená! Takže doporučuji fakt zkusit. Není to levná záležitost 🙂

rendlik86
autor
24. čer 2019

@fly80 JJ, přesně 🙂 Už jsem se dívala i na fcb stránky Nosíme děti a tam ten babyvak také nedoporučují. Mám šátek Girasol.

rendlik86
autor
24. čer 2019

@m_tina Díky, podívám se 🙂

bayt
24. čer 2019

@rendlik86 Synovi se nosítko zezačátku také nelíbilo, ale já jsem nosila od dvou týdnů a fakt stačila chvilka, brzy se zklidnil a v nosítku usnul. Napotřetí už nosítko miloval...Měli jsme Storcha.

drep
25. čer 2019

Já bych doporučila fakt tu lokální skupinu nebo nějakou lektorku nošení, pokud mimino nechce nosit, bude mu vadit jak šátek, tak nosítko. Pokud máš jen blbě úvaz, což je ze začátku docela pravděpodobné, tak stačí, když ti to nékdo znovu ukáže a opraví. Já si šla do vyzkoušet nosítko před koupí, odnesla jsem si šátek a dodnes nosítko nemám. I když plánuju pořídit, muž šátek bojkotuje. A ještě taková blbost, ale v šátku je třeba houpat, kdybych dceru navázala a šla vařit oběd, tak mě ukope, navážu a jdeme ven. Taky se kinklá a vyklání, je jí teď půl roku a je děsně zvědavá, ale neprotestuje a většinou za chvíli usne.