V čem nosíte svá miminka?
běžně se miminka nosí v klokankách či baby vacích.Je tu nějaká mamča,která nosí starší dítě? samozřejmě v odpovídajících nosítkách.Třeba v šátku,ergu,mei tai.... Ráda bych se podělila o zkušenosti 🙂 My teda ještě nenosíme,ale zrovna čekáme,až se nám ušije mei tai. Malý už celkem obstojně chodí,ale často ho bolí nožičky,či se jen tak vzteká,že většinou zpáteční cestu sám nezajde 😒 Proto chci vyzkoušet na občasné poponášení právě mei tai. Tak zkušenosti sem!!! 🙂 🙂 (samo,že nejenom s meitaiem 😅 )
Inak ellevill mali úúúžasné limitky, zaľúbila som sa do Zary - modro/levanduľovej (kto máte FB, majú tam niektoré limitky vyfotené) a už nie sú 😒
vlastne teraz tam ani stromy nie su... 😒 vsetko kvitne na fialkovo
Bambu, to záleží, na trase 😝 ale napr. taký Slovenský raj, tam by som tiež nebrala MDC alebo Ergo, keď už máme toho Deutera 😀
My jsme krosnu dostali a je fakt super (zkoušela ji kamoška pro svého synka) a manžel už se těší až ji budeme moct používat také, ale uvidíme jak se osvědčí ergonomické nosítko. Zatím nevím, co od toho čekat. Malá do teď jezdila v kočáře.
bih, ale ty si iny horolezec, ja by som tam ani sama nesla, nieto este s dietatom 😉 na vychadzky okolo strbskeho a na hrebienok... 😀
Jééj.. tak to musím švihnúť jednu fotku, aké rebríky sme preliezali minule 😅 ale práve preto si trúfame, lebo je tam Sára pripútaná a nič sa jej nemôže stať.. ale ak to sem už nepatrí, tak ma stopnite 😀
Bih, ja vždy tŕpnem...a úplne najviac keď mám malého na lyžiach, teda na bežkách alebo skialpoch 😕 to sa tu aj hanbím priznať, lebo keby som sa strepala, tak moc nemá šancu asi chrobák 😔 tento rok už asi bude skúšať sámostatné lyže a prežijeme bez nosítka 😅
Ahojte, my sa nosime tiez, v nosici Liliputi - podobny manduci. Chcem sa opytat, ako chcete riesit to, ked skonci leto. Viete mi odporucit nejake vhodne odevy pre babo a mna pri noseni?dik za rady
Sue, to tu ani nevyťahuj 😅 Myslím, že Verulka dostala vyhubované za to, že mala Rona v niečom na chrbte a na bicykli 😅
Bih, tak to by som si netrúfla zas ja... na lyže ok, na bicykel ani náhodou 😀 nie darmo sme BKR 😝 😀 😀 😀
bihan, pekne fotky 😉
tiez chodime na tury, ja nosim v ergu a manzel v krosnach, kazdemu, co mu vyhovuje
ale malu nosime v krosnach az tak od roka a pol
uplne od veci otazka ale vyslovujete manduCa alebo manduKa? 😀
pimpa dostat oblecko na nosenie - kapsy, bundy, prsiplaste, ponca, ...
omyl, verulka dostala vyhubované, že načo ťahá dieťa na hrádzu, to mala totiž rona na chrbte a išla vedľa bicykla, nič viac, pokiaľ viem.
my chodime na hradzu furt (peso), ale u nas chodi malo cyklistov po hradzi
u nas je to manduca
Kili, môj otec Manduce hovorí "mandukou" 😝 😅 a napriek nevýslovnému odporu voči nej, je po mne najväčší manduco-nosič 😀
môj muž tiež šatku volá handra, ale nie nejak dehonestujúco, mne sa to páči, aj ja ju tak niekedy volám 😅
a na skialp s ergom chodíme aj my, ale len tak light, hore dolinou, na riadny kopec by som nešla

Kili, my síce ergo nosítko nemáme, ale na naše túry by som nosítko (ani šatku ani nič mäkké) určite nebrala 😉