icon

Máte zkušenost s partnerstvím, kde je jeden věřící?

pavlinkaaa87
16. bře 2026

Měly jste někdy vztah s věřícím? Já jednou chtěla sbalit křesťanského skauta, a trvalo asi půl roku, než mě to přešlo. Časem mě začalo štvát, že musel každou neděli do kostela

anonym_419067
16. bře 2026
sticker
sagitta33
16. bře 2026

@pavlinkaaa87 Myslím, že v některých věcech jsi ještě hodně navyzrálá.

kleio
16. bře 2026

Úplně tě chápu. Kluk, který nemůže na rande v neděli v 8 ráno? Nebrat 😂

anonym_4d844e
17. bře 2026

Prosím, už toho nech. Už se tvým dotazům nelze ani zasmát. Denně to tu plevelíš kravinama. Nemáš mozkovou kapacitu na to, abys pochopila, že ateista a věřící můžou spokojeně žít v manželství 70 let.

pavlinkaaa87
autor
17. bře 2026
@anonym_4d844e

Prosím, už toho nech. Už se tvým dotazům nelze ani zasmát. Denně to tu plevelíš kravinama. Nemáš mozkovou kapacitu na to, abys pochopila, že ateista a věřící můžou spokojeně žít v manželství 70 let.

@anonym_4d844e to nemám, z vlastní zkušenosti vím, že mi vadilo, že musel každou neděli do kostela

kolibricek36
17. bře 2026

@pavlinkaaa87 a co jako? Ty máš taky své. Takže můžou žít šťastné manželství. Je to i o toleranci. A té bych doporučila se naučit. Člověka nemůžeš vlastnit.

kristyneckaa27
17. bře 2026

@pavlinkaaa87 babicka je věřící,deda ne. Babička chodi celý život v nedeli do kostela,kdyz meli malé deti chodili s ni. Občas jde i v patek,a ted v důchodu jednou za tri týdny jde pomoct na uklid v kostele. Dědovi je to uplne jedno,jedná se o hodinu a pul týdne. Jsou spolu spokojeni 45 let 🙂

cilkat
17. bře 2026

Pokud to vadí jen to, že "musí" ve neděli do kostela, pak jsi možná "stíhačka", ketrá vyžaduje každou minutu partnerova života?
Na druhou stranu pokud kluk není schopný kvůli holce jít místo své obvyklé osmé ranní na mši v deset večer nebo v sobotu s nedělní platností, zvlášť pokud je Pražák a ten dojez do jiného kostela je otázka prodloužení cesty o čtvrt hodiny, je holka asi nízko na jeho stupnici priorit.
Jinak žiju ve vztahu, kdy já jsem věřící, manžel ne. Jsme spolu dvacet let. Je to o toleranci a dohodě.

anonym_fefa6d
17. bře 2026
@cilkat

Pokud to vadí jen to, že "musí" ve neděli do kostela, pak jsi možná "stíhačka", ketrá vyžaduje každou minutu partnerova života?
Na druhou stranu pokud kluk není schopný kvůli holce jít místo své obvyklé osmé ranní na mši v deset večer nebo v sobotu s nedělní platností, zvlášť pokud je Pražák a ten dojez do jiného kostela je otázka prodloužení cesty o čtvrt hodiny, je holka asi nízko na jeho stupnici priorit.
Jinak žiju ve vztahu, kdy já jsem věřící, manžel ne. Jsme spolu dvacet let. Je to o toleranci a dohodě.

@cilkat a kdes viděla mši v 10 večer? Píšeš blbostí. Ranní bývá v 6, či v 7. Někde prostě na výběr mše neni. Prostě jedna mše. Proč by se trmacel někde jinde - pokud chodi v místě kde bydli ona, tak už tak se ji přizpůsobuje až dost.
Tady tato paní, bude mít vždy problém .......stíhačka, majetnicka ..... ja bych tím mužem, tak zdrhám dokud to jde

lis6
17. bře 2026

Tak možná lepší, než být s chlapem, co se hned udělá a křičí na důchodkyně

pavlinkaaa87
autor
18. bře 2026
@lis6

Tak možná lepší, než být s chlapem, co se hned udělá a křičí na důchodkyně

@lis6 nebylo pro mě možné s nim být, když byl pořád v kostele a důchodkyně s nevychovaným psem zaslouží seřvat

anonym_fefa6d
18. bře 2026
@pavlinkaaa87

@lis6 nebylo pro mě možné s nim být, když byl pořád v kostele a důchodkyně s nevychovaným psem zaslouží seřvat

@pavlinkaaa87 hihi. Kolik ti je? 15? Nebo rozum mas kapku divný. Pořád v kostele? 24 hodin denně tam rozhodně není ani farář. Hodina dana Bohu a ty vyvadis jak by dělal cosi nepristojneho . Ten muž to ma v hlavě srovnané dobře. Ja jím být, tak od tebe utíkám co můžu.

anonym_419067
18. bře 2026
@anonym_fefa6d

@pavlinkaaa87 hihi. Kolik ti je? 15? Nebo rozum mas kapku divný. Pořád v kostele? 24 hodin denně tam rozhodně není ani farář. Hodina dana Bohu a ty vyvadis jak by dělal cosi nepristojneho . Ten muž to ma v hlavě srovnané dobře. Ja jím být, tak od tebe utíkám co můžu.

@anonym_fefa6d ona s ním není, bo nesnesla, že chodí do kostela. Ona teď žije s chlapem, co kope do psů, řve na důchodkyně a vyl*že jí k vyvrcholení, protože on se chudák udělá hned, jak se na ni podívá.
Ano, to jsou příběhy, kterými se rozhodla tady rozvířit vody. Pořád ještě nechápe, že na to není nikdo zvědavý a že je pouze trapná. Jeden profil zmizí, jiný se zrodí. Je to stále dokola...

anonym_fefa6d
18. bře 2026
@anonym_419067

@anonym_fefa6d ona s ním není, bo nesnesla, že chodí do kostela. Ona teď žije s chlapem, co kope do psů, řve na důchodkyně a vyl*že jí k vyvrcholení, protože on se chudák udělá hned, jak se na ni podívá.
Ano, to jsou příběhy, kterými se rozhodla tady rozvířit vody. Pořád ještě nechápe, že na to není nikdo zvědavý a že je pouze trapná. Jeden profil zmizí, jiný se zrodí. Je to stále dokola...

@anonym_419067 aha, tak to je jakoby trolleni. Nemá cenu se angažovat.

mabs
18. bře 2026
@kleio

Úplně tě chápu. Kluk, který nemůže na rande v neděli v 8 ráno? Nebrat 😂

@kleio u nás je mše až v 11. Což je teprve k ničemu. Na nedělní výlet se prostě nedostneš, když můžeš vyjet až v půl 1.

pavlinkaaa87
autor
18. bře 2026
@anonym_419067

@anonym_419067 1. Na úspěšné oplodnění stačí, když se udělá on. Pokud mě navíc udělá pusou, abychom oba usínali uspokojení, je to fér a nic mi nechybí, co tě na tom triggeruje k nadávkám do trollů? Mně zas přijde nenormální nadprůměrně dlouhá soulož jako v péčku

pavlinkaaa87
autor
18. bře 2026
@anonym_fefa6d

@anonym_fefa6d už dávno utekl, ani nic nezačalo, protože mi vadilo, že musel každou neděli do kostela

anonym_419067
18. bře 2026
@pavlinkaaa87

@anonym_419067 1. Na úspěšné oplodnění stačí, když se udělá on. Pokud mě navíc udělá pusou, abychom oba usínali uspokojení, je to fér a nic mi nechybí, co tě na tom triggeruje k nadávkám do trollů? Mně zas přijde nenormální nadprůměrně dlouhá soulož jako v péčku

@pavlinkaaa87 a na to jsi přišla jak, že mě tvůj sexuální život nějak dráždí? Mně je úplně jedno, co se ti děje v posteli, já tu hodnotím tvůj celkový výstup na MK. To je rozdíl. A ano, stejně jako x dalších uživatelek, jsem přesvědčená, že tu jen kalíš vody.

kolibricek36
Autor odpověď smazal
anonym_fefa6d
19. bře 2026
@pavlinkaaa87

@anonym_fefa6d už dávno utekl, ani nic nezačalo, protože mi vadilo, že musel každou neděli do kostela

@pavlinkaaa87 tak v tom případě nechápu proč zakládá diskuzi. Pokud opravdu netrolliš. Protože toto je úplně mimo.

jana_zofie
20. bře 2026
@anonym_fefa6d

@cilkat a kdes viděla mši v 10 večer? Píšeš blbostí. Ranní bývá v 6, či v 7. Někde prostě na výběr mše neni. Prostě jedna mše. Proč by se trmacel někde jinde - pokud chodi v místě kde bydli ona, tak už tak se ji přizpůsobuje až dost.
Tady tato paní, bude mít vždy problém .......stíhačka, majetnicka ..... ja bych tím mužem, tak zdrhám dokud to jde

@anonym_fefa6d mno... V Brne vim, kam na msi v sobotu, v nedeli v 7-11 po pul hodinach, pak je jedna, tusim 15 nebo 15:30 na Krenove, v 17 u Kapucinu, 19 u Jakuba a 21 u Jezuitu, coz zdaleka neni prehled vseho, jen toho co si pamatuju. Takze verim, ze v Praze mozna najdes i tu ve 22...

anonym_fefa6d
20. bře 2026
@jana_zofie

@anonym_fefa6d mno... V Brne vim, kam na msi v sobotu, v nedeli v 7-11 po pul hodinach, pak je jedna, tusim 15 nebo 15:30 na Krenove, v 17 u Kapucinu, 19 u Jakuba a 21 u Jezuitu, coz zdaleka neni prehled vseho, jen toho co si pamatuju. Takze verim, ze v Praze mozna najdes i tu ve 22...

@jana_zofie jste rozmazleni velkomestaci. U nás je v 9:30 pouze jedna v neděli. Pokud někam chceme na výlet tak se dívám na místě výletů v kolik je mše. Kdo chce se zařídit ten se zařídi. Dle svých představ, nicméně ze tu"madam" háže blbinky, je zcela její problém, timto končím v této diskuzí.

jana_zofie
21. bře 2026

Ja netvrdim, ze ne. Jen rikam, ze asi existuje. Kazdy zije nekde. Kazdy zije nejak. Pokud slouzim v nemocnici do dvou, ocenim msi v pet. Kdyz jsem jezdila po vikendu od nasich, kteri do kostela nechodi, byla jsem rada za msi v sedm. Pokud moznosti jsou, je to prece fajn. Nebudte neprejicna.
Jinak jasne, ze dotaz neni z nejchytrejsich.

kolibricek36
21. bře 2026
@jana_zofie

Ja netvrdim, ze ne. Jen rikam, ze asi existuje. Kazdy zije nekde. Kazdy zije nejak. Pokud slouzim v nemocnici do dvou, ocenim msi v pet. Kdyz jsem jezdila po vikendu od nasich, kteri do kostela nechodi, byla jsem rada za msi v sedm. Pokud moznosti jsou, je to prece fajn. Nebudte neprejicna.
Jinak jasne, ze dotaz neni z nejchytrejsich.

@jana_zofie ja myslím, ze paní chce říct, že ne každý má ten luxus, to není nepřejictnost, ale konstatování. ....
K tématu. Zakladatel píše dotaz, který ho trápit nemusí - ma muže, takže bud trolli, nebo chce zahybat, tudíž ja byt chlap a věřící, tak te se vyhnu na 100honů