icon

Kvalitní a hezký dětský kufr. Máte tip?

nika110818
4. bře 2026

Prosim, nemáte někdo tip na kvalitní a hezký dětský kufr? Děkuji.

ivona67
4. bře 2026

Proč chcete kupovat dětský kufřík? Pokud je to kvůli létání, osobně bych raději volila co největší rozměr povolený na osobu, ne podle designu. Vždyť potřebujete zabalit hodně věcí a hraček 😉

nika110818
autor
4. bře 2026
@ivona67

Proč chcete kupovat dětský kufřík? Pokud je to kvůli létání, osobně bych raději volila co největší rozměr povolený na osobu, ne podle designu. Vždyť potřebujete zabalit hodně věcí a hraček 😉

@ivona67 nene, chceme jen dcerkam udelat radost, cestujeme casto autem. 😊

cilkat
4. bře 2026

Pokud pro radost dětem, co něco tohohle typu? (ale nemám vyzkoušené konkrétní značky, jen už mi vícekrát přišlo vlastně líto, že ho nemáme. Ale nemám ráda pevná zavazadla do auta - těžko se skládají.) https://alinda.cz/detsky-kufr-na-koleckach?mscl...

nika110818
autor
4. bře 2026

Moc dekuji, ty "vozitka" uz jsem videla, ale holky maji 2 a 5, na to uz budou za chvili asi velke.

j.a.n.i
Včera v 05:14
@nika110818

Moc dekuji, ty "vozitka" uz jsem videla, ale holky maji 2 a 5, na to uz budou za chvili asi velke.

@nika110818 Pak úplně nechapu, co tedy chceš 🤔 tak kup malý dospelacky kufr s nejaky vyraznejsim motivem a je to, ne.
Kamarádka má Samsonite s Mickey Mousem.

dostalka72
Včera v 08:36

Kupte, co uvidíte, na kvalitu bych teď moc nehleděla, stejně to rychle přeroste a dětský kufřík brzo omrzí 🙂 Já bych k tomu ještě dodala, že spíš než cena nebo značka, jde hlavně o to, aby se dětem líbil a bylo to pro ně pohodlné na nošení.

mishka87
Včera v 11:31

A co takhle místo dětského kufru koupit nějaký hezký potah na běžný menší kufr? Na internetu se dá najít plno motivů a nebo dokonce nechat udělat vlastní

klar_tek
Včera ve 13:05

Já jsem na internetu viděla krásné dětské obaly na kufry, to by možná bylo lepší, dá se to po čase vyměnit bez nějaké extrémní investice.

leilinka1234
Včera v 20:04

Máme dětské kufry snowball. Jsme spokojeni 🙂 bereme je i jako příruční na palubu. Drží už docela dlouho.