icon

Estivillova metoda a uspávání obecně. Nějaké jiné rady?

31. srp 2021

Ahoj holky. Radej anonymne.. uprimne, mam strach, ze bych dostala velky hejt za toho Estivilla 😄jde o to, ze maly ma 7 mesicu. Od narozeni se uspaval bud v koši nebo na rukou. Pak ale z kose zacal vylezat a fakt si nelajznu, ze by spadnul. Na rukou se vzteka a uspat se nenecha. Pak jsem zkusila uspavani na posteli. Neexistuje.. nechape, ze se ma spat a lozi po posteli a stavi se o čelo. Hladim, zpivam, vysvetluju, rikam pohadky. Nic 😄 zkusila jsem toho Estivilla .. no ze zacatku plakal asi 10 min a ja tam co minutu chodila. Furt se stavel a ja ho dala lehnout pohladila, ze musi spinkat a dala čajik. Vim, ze jsem to nedelala presne jak jsem mela.. ale na takove to vyplakani a nesahat a nedat napit na to ja nemam.. Po dvou dnech to byl i zazrak dala jsem do postylky a bylo ticho.. koukla jsem a on spinkal. Nebo si hral a pak usnul bez pipnuti. Jenze ted .. posledni 4 dny.. horor… reknu jen haji a uz je hysterie. Pokladam do postylky kdyz ho po tom haji uklidnim a on jeste vetsi hysterie a kope nohama a vzpira se.. vzdy cekam az je fakt unaveny a zivne aspon 2x nebo si mne ocicka .. cca po dvou az trech hodinach bdeleho okna. Noci pred ,,Estivillem” byly hrozne.. 10x se budil. Ted se budi treba jen 1-2.. Nejake rady na jine uspavani? Kocarek ne diky. 😄 tam vydrzi spat 30 min a zacne brecet, protoze se nemuze otocit na brisko. Leze jak ďabel a stavi se o co jde.
Popripade me uklidnete, ze je to jen obdobi😄❤️

Strana
z2
felixfelicis
9. pro 2021

@veruuu_kubesovic je to diskuse že srpna, jakkoli s tebou souhlasím, rozdmychavas to tu zbytecne.

mdch91
12. pro 2021

@felixfelicis presne, beztak dite uz chodi samo spat, na nocnik, samo si hraje a samo se oblika :D

lennus
12. pro 2021

Vše je jen období, neboj, co šátek a normálně fungovat a dělat si večer svoje, unaví se a pak do dáš spát. Nebude to trvat věčně, ale buď s ním, utíká to a on si s tím neví rady, vím, že je to náročné, ale opravdu každé dítě je jiné. Držím palce!

autor
12. pro 2021

@mdch91
@veruuu_kubesovic
@madbetka
Moc zdravím! 😄Moc děkuji za podporu vsem, kteri meli pro me pochopeni a hned me neodsoudili. Jste hodne a takovych lidi, kteri se umi podivat na vec ze vsech stran je malo. K flakancum a debilnim vyjadrenim, ze jsem ,,matka roku” se vyjadrovat nebudu. Jen at vite jak to tedy ted je: Metodu jsem teda nevydrzela 😄uz od zacatku jsem to stejne nedelala tak jak by se melo teda. Jinak malinky ma lepsi a horsi dny. Ted diky bohu spinka a vzbudi se treba jen ve 4 na mlicko. Nekdy vubec. Ale vse se o mnohem vic zlepsilo. Uz skoro chodi 😄je to láska. Je moc hodny akorat kdyz chytne nerva tak to za to stoji. A ano opravdu jsem byla nastvana, vycerpana a na pokraji svych sil.. psala jsem jen problem s malym, ale co se deje kolem uz nikdo z vas nevi. Chtela jsem mu jen jeho spanek zlepsit a uz jsem fakt nevedela co a jak. Pokud chcete, nick klidne zverejnim. V te dobe jsem byla fakt uplne mimoň a nechtela at o me nekdo vi a nebo mi pise soukrome zpravy. P.S maly ze dne na den zacal usinat sam. Jen jsem ho dala do postylky odesla se vycurat a najednou spinkal, takhle to uz tahnem asi mesic 🙂 a kdyz se mu proste samotnemu spinkat nechce tak jsem proste s nim. Zbyva asi fakt jen vydrzet. Za pekna slova vsem jeste jednou dekuji. 🧡clovek ma hned pocit, ze v tom neni sam.

Strana
z2