icon

Fóbie z panenek a doma dcery

25. črc 2021

Ahoj. Je tu někdo kdo má fóbii z panenek? Jak to děláte v případě že máte doma holčičky?

Strana
z2
malvina_anna
26. črc 2021

Tvoje matka není normální. Cpala Ti panenky a když si je nechtela byl výprask. Ted je cpe Tvému dítěti, aby Ti udělala zase zle...
Rozumím, moje matka musela mít zase vše jen s čokoládou, čokoládová buchta, kaše, termix, zmrzlina a ani my jako děti jsme nesměly nic jiného, vysmívala se, když měl někdo něco jiného... teror. Dodnes je mi z čokolády (ale i bohužel i z ní) zle.
Kdo takou matku nezazil, nepochopí.
Mě pomáhá terapie (samozřejmě ne jen kvůli té čokoládě😁), ale prijmes sama sebe, bude si za sebou stát!, nenecháš si škodit matkou - nikým a budeš se zbavovat svých strachů a fobií. Hodně štěstí🙂🍀

mourovatakocka
26. črc 2021

Holky, já už jsem to někde četla, takovouhle historku o mlácení, když si nehraje s panenkama. Tohle nebude reálné.

michaela_2
26. črc 2021

@mourovatakocka taky mi tak připadá, když pročítám od začátku ;)

zelenaesmolda
26. črc 2021

@jipe
schvalne si najdi na netu seznam fobii,my jsme u toho rvali smichy.Fobie z velkych a malych pismen nebo z vysychani michy jsou fakt pecka :D

jipe
26. črc 2021

@zelenaesmolda asi mám fobii z trollů na MK :D :D Jo, na netu se najde napsané kde co, ale kromě fobie z pavouků, výšek a uzavřených prostor, tak neznám reálnou osobu která by měla nějakou ujetou fobii (naštěstí)

zelenaesmolda
26. črc 2021

@jipe
Krev?

michaela_2
26. črc 2021

@jipe kolegyne má fobii z knoflíků a manzeluv svagr zase z vlaků 🙈

zelenaesmolda
26. črc 2021

@jipe
@michaela_2
Kdyz uz se o tom bavime tak kde je vlastne hranice mezi strachem a fobii?

autor
26. črc 2021

@mourovatakocka Přísahám že je to reálné.

jipe
26. črc 2021

@zelenaesmolda no, manžel má slabší klaustrofobii, v uzavřeném prostoru,kde nemůže rozpažit a nemůže ven, tak má pocit, že nemůže dýchat, panika a je schopen to v amoku rozmlátit (výtah, dokud se nezasekne, tak zvládne).
@michaela_2 jo,já věřím, že to někdo má, ale naštěstí nikoho neznám, ale musí to být teda hrozně omezující v běžném životě

michaela_2
26. črc 2021

@zelenaesmolda podle mě u fóbie se už vyskytují těžší symptomy než “jen” strach nebo špatný pocit
Sviravy pocit na hrudi, horší dýchání nebo naopak zrychlené, pocení, třes těla atd
V různých mírách.
Pokud se něčeho jen bojím, asi to ještě klasická fobie nebude ...

svorly
26. črc 2021

Ja te chapu, mam ji taky. Doma nastesti syn. Co zkusit takovy ty latkovy na styl https://www.sapito.cz/panenky-2/oblekaci-panenk...
Kdyby o to teda mela zajem, pokud panenky nevyhledava tak bych neresila.

gracinka7
26. črc 2021

@tinaprofi ou 😂😂😂

Strana
z2