Jak zvládat vztek dítěte ve školce? Rady a tipy pro rodiče
Dobrý den dceří je 2,5 let a začla chodit do školky je jedináček takže je zvyklá hrát si sama.
Na hřišti si s dětmi hraje ale vyhledává spíše starší 5 let a víc, malým se vyhýbá.
je vychovaná a dodržuje co se naučí a kvůli tomu máme od prvního dne problém ve školce učitelky si stěžují že se tam od rána vzteká a brečí kvůli každé blbosti.... párkrát jsem viděla jak jí dítě vytrhlo hračku bouchlo jí nebo jí zničili co si stavěla z kostek..a ona se nebrání její přístup je pláč ..je naučená že nesmí vzít někomu hračku když si s ní hraje a nechápe proč to ty děti dělaj jí...jinak s půjčováním nemá problém ale musí to dítě přijít a zeptat se natáhnout ruku a pak většinou půjčí....
ale nevím co mám už dělat jak jí naučit aby se hned nevztekala ale ( NE ABY BYLA ZLÁ), ale aby se nějak bránila nebo to neřešila a vzala si jinou hračku ...nemá ráda malé děti protože si neumějí vetšina hrát každý den mi doma vypráví že brečela že po ní někdo něco hodil atd je v tom cítlivka....ale každý den si učitelky stěžují jen na ní že jim ztěžuje práci...má tu někdo nějakou radu????
nebo si stěžovali že si nešla hrát s dětma na trampolínu atd...říkala jsem jim že je naučená že nesmí dokud tam jsou děti aby si něco neudělala má počkat a pak jít po nich....jednou jí něco řeknu a ona se tím pak řídí všude

Kdybych tohle říkala rodičům, tak mě ředitelka vyhodí za netaktnost.. Jak ti mohou učitelky říkat, že dítě po týdnu ve školce je vyčerpává a je nezvladatelná ? .. šílený .. ..
Mě to udělali ve státní taky.. po 3 dnech jsem malou stáhla a do státní šla až teď jako předškolák .. 🙂