icon

Jste proti tomu, aby děti čůraly venku?

19. črc 2023

Zajímalo by mě, zda zejména maminky holčiček, nechají své holčičky čůrat kdykoli, kdekoli to přijde?
Jde mi o tohle, moje dcera má dost citlivé pohlaví a když takto pobíhá po venku (dřepne si, vyčůrá a zase běží dál), je večer úplně červená a po 2 dnech takového praktikování pak v noci skuhrá, že jí to bolí a je úplně červená, navíc je i dole dost cítit i po umytí... Takže já jí pokaždé, když je to aspoň trochu možné, ženu na záchod. Jenže obě její babičky mají za to, že jsem jen zbytečně hysterická a že je to přeci normální. Děti přes léto běhají ideálně bez kalhotek, vyčůrají se a běží dál. Nikdo děti neobtěžuje běháním na záchod, to je blbost. Takže pokaždé, když hlídají babičky, se vrátí dcera opruzená, navíc ji to dělá v hlavě bordel, protože nechápe proč doma nesmí a babičky jí to ještě radí. Má čerstvé 4 roky a ani po vysvětlování a vysvětlování nechápe, že když už se čůrá venku, tak někde stranou. Vlastně nepozná to, kde je to vhodné a kde ne. Pak jsou z toho nepříjemné situace, kdy si třeba přímo u dětské prolézačky stáhne kalhoty a vyčůrá se. Jednou se nám takto vyčůrala dokonce přímo ve středu zábavy na svatbě. Přímo v centru dění, přede všemi, vždyť babičky říkaly, že může. Já už jsem z toho tak naštvaná, že mám sto chutí říct, že k nim nebudu děti vůbec posílat, kvůli čemuž se na mě dost lidí kouká jako na blázna. Kvůli takové blbosti přestat posílat děti k babičce. Jak to vnímáte vy? Je to normální nebo taky chodíte na záchod s dětmi? Mě to i přijde nehygienické a nevidím důvod, proč by to měly mít děti jinak než dospělí. Když to přijde na mě nebo na babičku, tak si přeci taky nedřepne uprostřed zahrady, ale jde na záchod...

Strana
z3
masty
23. črc 2023

Ale sjednotit komunikaci doporučuji 🙂 at to děti neplete

Strana
z3