Komu děti během prázdnin lezou na nervy?
Decka jsou uz ctyry (!!!!) tydny doma. Nejdrive poslali ze skoly jednoho s horeckou a o par dni později ze skolky i tu mladsi - rovnez s horeckou. Kdyz se konecne jakztakz uzdravili, zacaly vanocni prazdniny. Doma mame jeste rocni batole, ktere se momentalne vyhrabava z teze chripky. A ja mam sto chuti vsechny tri kazdou minutu pretrhat jak hady!! Ti starsi uz jsou samozrejme zdravi jak ripy a vymysleji nejruznejsi kraviny typu naliju bratrovi piti do spaget a nejmladsi je na svuj vek take tezky zaskodnik. Uz se fakt tesim, az pujdou do skoly a bude od nich pokoj 😅 a ted jsem s hruzou zjistila, ze v pondeli 2. ledna, na ktere jsem se silene tesila, maji jeste prazdniny a jdou az tretiho v utery!!!!! Boze, komu ty decka taky tak lezou na nervy?!
Holky, nechci se vnucovat, ale říct vám to musím 😄 je mi 42 a vždycky jsme šli do školy az 3.1. V praci se se mnou mladší kolegynky hadaly do krve, že to nikdy nebylo, ale já na takovýhle blbiny mám pamatovaka.
@prochi Že jo, mě je 34 a taky vždycky až 3.
Mě taky ,jsem už šílená,syn 3 roky a dcera 5 let ,také nejdřív nemocný jeden ,pak druhý ,pak prázdniny.Jsou jak z divokých vajec ,křičím doma od rána do večera,pohádky je nezajímají ,hry ,hračky tak na chvíli .Co bych dala za chvíli ticha .
@sorboni30 To je blbost, to je celorepublikový
Já se taky těším až mladý posupajdi do školky 🙊 🙈 🤣. S manželem jsme se těšili na 10 dní volna, že si to doma užijeme, budeme se dívat na pohádky, budeme se chodit procházet, jezdit na výlety... A ten malý zaskodnik jen vysira, dělá naschvály, neposlouchá, knuci, je znudeny... Nevím, nechápeme to a děsně nás to štve...

@sorboni30 to je blbost ne? Jako mohli dát z nějakého důvodu ředitelské volno,ale vánoční prázdniny platí celorepublikově. Liší se jen jarní prázdniny. Naše děti taky byly ve škole ve čtvrtek, protože prázdniny byly až od 23.12. Rozpis všech prázdnin máme v zk nalepený, od září na celý školní rok.