Miminko odmítá láhev. Co byste poradili?

marty3
19. srp 2021

Ahoj, potřebovala bych poradit. Syn 7,5 měsíců, odmítá láhev. Začalo to růstem zubů a afty v puse. Už je to v pohodě,ale láhev pořád nechce. Krmím ho stříkačkou,je na UM. Ale někdy vůbec nechce. Takže jí jogurty,maso,zeleninu,ovoce,přesnídávky a kaše. Ale jak s pitím? Snažím se do něj něco dostat po lžičkách nebo stříkačkou,ale moc toho není. Dr říkala že musí vypít litr,ale jak to udělat? Zkoušela jsem různé lahvičky,hrnek,sklenici a nic.

konidana
19. srp 2021

@marty3 presnidavky redit, kase take ridsi , polevky, a neco snad vypije.. litr mi nevypila ani sestileta ( kdyz ji to hlidali v nemocnici, mela jsem kazdej den ceres, ze jsem do ni nenalila vic, ale proste vic jak 8 dcl davala jen s mym nadlidskym usilim) . Po odstavu v roce pila max kolem pul litru, myslim ze kolikrat ani to ne.

me_druhe_ja
19. srp 2021

To jo. Můj 21m syn taky moc nepije. Denně vypije cca půl litru vody a mlíka dohromady. MAX. Někdy i min. Snažím se mu dávat hodně přesnídávky a polívky. Nedovedu si představit do něj nalít litr vody.

marty3
autor
25. srp 2021

@me_druhe_ja díky,on Polívky moc nechce. Mě jedna právě psala,že se počítá jen vývar z jídla tak jsem z toho měla hrůzu,teď do něj rvu 3x mlíko,jinak jídlo. Občas si cucne čaje

marty3
autor
25. srp 2021

@konidana díky,snažím se.zajimavy je,že má jeden hrníček ,má taky ten dudel jako flaška a dřív z něj normálně pil a teď do něj jen kouše,ale aspoň trochu vypije.jine flašky se nedotkne